בוקר טוב

../images/Emo7.gif

המלחמה הזאת כל כך קשה,נכון שאני עוד אזרחית ולא חיילת או חיילת לוחמת בשטח אבל כל המראות שמראים,והדברים שמשמיעים הם קשים לעיכול. כל כך עצוב,כל כך דבר פוגע. זה קשה לעיכול, קשה להבין, קשה לראות את הכותרות, קשה לראות חדשות-כי יש תמונות קשות, לא בא להקשיב לחדשות-כי קיים חשש לחדשות רעות, אני מציאותית ולא פסימית. יהי זכרם ברוך של שמונה חיילי צה''ל.
שיחזירו את החיילים החטופים
, והחיילים שנמצאים בפעולות צבאיות ישמרו על עצמם ויהיו חזקים כמה שיותר.
אני מקווה שהמצב ישתנה במהרה וללא דם נוסף של כוחותינו!

ELIELI22

New member
כן צנף .

... אני לא ממש אוהב מילואים , אבל במקרה כזה , אני מרגיש שאני ממש נקרא אל הדגל . חייבים לשנות את המצב אני מוכן להלחם בעומק האויב בכדי שפה יהיה שקט .

אימשל2

New member
דברים דומים שמעתי מהשריונר שלי

שמשוחרר עם הורדת פרופיל זמנית, על רקע פגיעה. מרגיש מחוץ לענינים ומאד מתוסכל, כשכל החברים בשרות פעיל בעזה ואחרים עם צווי מילואים ביד. מרגיש ממש כמוך, שזה מקרה שבו צריך להקרא אל הדגל. לא שמעתי מהצנף שלי ומהחברים הצנפים של השריונר (חלקם מילואימניקים) שהם נקראו לדגל, אבל יכול להיות שהמודיעין שלי לקוי.

ELIELI22

New member
עדיין לא נקראתי

אבל חבר אמר לי שכבר הקצינים יושבים ודנים . ושיום ראשון יתחילו לשלוח צווים .

the blak angel

New member
אני גם לא אימא לאף חייל...

יותר נכון אני בכלל לא אמא.. אבל אני רוצה לומר לכל ההורים כאן לחיילים,שיהיה בסדר,באמת. אני יודעת שהימים האחרונים ובכלל השנתיים האחרונות היו קשים..במיוחד למשפחות החיילים..אחותי חיילת. אנחנו גרים בנהריה וכל היום שמענו הפצצות ורעש של טילים.. אמרו לנו גם לרדת למקלטים ופינו את כולם מהרחוב. זה ממש מפחיד,כל המלחמה היומ-יומית הזאת. בכל אופן,רציתי לומר שתהיו חזקים..ושבעזרת השם יהיה בסדר. המון חיבוקים ואהבה.. לכם ולכל החיילים בשטח. דרך אגב אני שלומית..בת 15

eitany24

New member
תהיו חזקים

אני משתתפת סמויה פה רוב הזמן, ומאוד נהנת לראות את התמיכה שיש פה בין חברי הפורום.. כל הכבוד לכם!!! במיוחד בימים קשים כמו עכשיו, תחזיקו מעמד ותהיו חזקים כמה שאפשר. אני נמצאת רחוק מכל הענינים (בקנדה) אבל המשפחה שלי גרה ליד קרית שמונה, ככה שאני מנסה להתעדכן כל הזמן וזה שה להיות רחוק.. מקווה לבשורות טובות יותר.

סמדר בנ

New member
מרגש לקרוא

את כל דברי התמיכה. אלו הבחלט ימים מאוד מתוחים עבור משפחות החיילים, תושבי הצפון והנגב ובכלל לכולנו - הרי אין מי שלא מכיר כאן מישהו שנמצא אי-שם...

inbal287

New member
הכל יהיה בסדר../images/Emo24.gif

אני בסך הכל בת 17. אבל כ"כ הרבה אנשים שאני אוהבת נמצאים עכשיו בסכנה. חלקם בצבא מי יודע מה הם עושים כרגע, ואחרים גרים בצפון. גם אני כמו כל המדינה דואגת מאוד, ובאתי לפה כדי להביע תמיכה בכם, ההורים של החיילים... יהיה טוב, צריך להאמין בזה למרות שקשה ומפחיד.
.

צביקי123

New member
מחזיק אצבעות לחיילי צה"ל באשר הם.

לשריון. לגבעתי. לגולני.לתותחנים. להנדסה. לחיל אויר. ולכולם. תחזיקו מעמד. העם מאחוריכם. להורי החיילים. לילות לבנים בדרך. הלואי ויהיו אלו קצרים ונחלת העבר.

morinol

New member
לכל חיילי צבא הגנה לישראל

מי ייתן ותשובו הביתה בשלום בזכות כל הצדיקים הקדושים אמן

סמדר בנ

New member
עכשיו יש...

מדוע אתה שואל? בודאי כולם מרותקים לחודשות או באופציה ה]חות רצויה - נמצאים במקלטים וחדרים מוגנים...

למעלה