בוקר טוב

hottyboi

New member
בוקר טוב

בעקבות שיחתי עם שלומי תום ומיכל במסנגר.. ראיתי כמה מיכל סובלת. לכן החלטתי לגבש את הפורום שלכם.. נתחיל עם שרשור של בוקר טוב ,כפי שאיזה מישי אמרה פה.. שאם נתחיל בבוקר שרשור בוקר טוב,הוא ימשיך כל הערב (ממש מסיבה לאורך כל הלילה) . אז אחרי דברי החוכמה האלה איך אפשר לסרב? אני אתחיל בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב.. *מרגיש כמו אומלטה* \: משעמם לי מה לעשות.

Im Not Dead

New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo24.gif

מה העניינים? איך החיים? מה התוכניות להיום? עושים משו בערב?

hottyboi

New member
קדימה,עד שבריטני תגיד גם בוקר טוב.

בוקר טוב מיכל בוקר טוב שלומי בוקר טוב תום בוקר טוב עצמי בוקר טוב נלי פורטדו בוקר טוב מעריצים של בריטני שנמצאים בפורום אמטיוי בוקר טוב אודטה בוקר טוב מרגול
בוקר טוב מאריה קארי בוקר טוב דנה אינטרנשיונל בוקר טוב רינתווש בוקר טוב צלילוש בוקר טוב המורה למתמטיקה בוקר טוב המורה להיסטוריה בוקר טוב המורה לספרות בוקר טוב המורה לתנך בוקר טוב לכולםם. יאללה בואו נמשיך עד הערב ,ואז לפי הילדה החכמה,נפסיק לריב!

hottyboi

New member
בוקר אור!

כן.. בטוח שיש מישו ברחבי העולם שחוגג היום יומהולדת. ואני בטוח שיהייה לו בוקר טוב

Im Not Dead

New member
בוקר נפלא1 ../images/Emo42.gif

את האמת קצת חם לי אבל קיץ שעבר היה די יותר חם... מה איתך?

Im Not Dead

New member
יש לך מושג מתי תתחיל הזריחה?

כאילו.. תמיד אני שומע מאלה שבדרום שהזריחה מתחילה באיזה 5 בבוקר, אבל אצלי ת-מ-י-ד זה ב6.. WTF? איך זה אצלכם?

Im Not Dead

New member
הזריחה אצלך תהיה יותר חזקה מאצל

מיכל לדעתי.. אצל מיכל: חדרה - היום 28° / 22° שמים בהירים אצלך זה: ירושלים - היום 31° / 20° שמים בהירים והכל רשמי ומהאתר של וואלה אז בלי לריב

איזה מזל! ../images/Emo42.gif

לא רציתי זריחה חזקה מדיי. כשיש זריחות חזקות צריך לחבוש כובע מצחיה ולהרכיב משקפי שמש
כמו כן יש להקפיד על מריחת קרם הגנה עם מקדם הגנה גבוה מ SPF 15, של מנת שיסנן את הקרניים המזיקות של השמש, וככה עורינו ישאר בריא וצעיר לאורך זמן

hottyboi

New member
את סתם מקנאה.זריחה חזקה=בוקר טוב.

לי יהייה בוקר טוב :)

Im Not Dead

New member
SPF? זה כמו קבלה?

ראיתי באמת באודטה תוכנית על כל השמש וזה. נראה לי זה אחת הסיבות שלא הלכתי לים אתמול.. רציתי והכל אבל גם היה כזה חם שלא היה לי איך להגיע לים וכל זה אתם מבינים?? כתוב בUS WEEKLY שבריטני לקחה את שון לים עם כובע שכתוב עליו את ראשי התיבות של SEAN PRESTON FEDERLINE שזה SPF אז היא התבלבלבה ולא שמה עליו קרם הגנה אמיתי אמיתי SPF
מזה? בוקר טוב YALL !

hottyboi

New member
spf כמו סוו פשש פאקינג בוקר טוב!!

בטח בריטני אמרה לו בוקר טוב בים

קיץ שעבר היה מ-מ-ש חם! ../images/Emo178.gif

אולי לא חם ממש עכשיו בגלל שעוד לא ממש התחיל הקיץ, לא? מה דעתך?

למעלה