בוקר טוב.

iknow

New member
נו, וזאת בדיוק הבעיה

גם הצד הישראלי וגם הצד הפלסטיני מורכבים בעיקר מילדים קטנים וטיפשים כמוך. את יכולה להעלות על הדעת שלך שאין שלום רק בגלל דעותיך הילדותיות ודעותיהם הילדותיות של ישראלים רבים כמוך? את יכולה להעלות על הדעת שאת היית יכולה לחיות כיום בשיגשוג כלכלי אם רק היית מעט בוגרת יותר?

iRoNBaLLz

New member
את חייה בעולם ילדותי ולא מציאותי.

הייתם פה אז מה? מה אנחנו ילדים בגן "הייתי פה לפניך אתה פויה עוף מפה" ? תיחי במציאות והמציאות היא שיש פה שני עמים, יהודי וערבי. 2 העמים לא יסתלקו מכאן בעתיד הקרוב וכנראה גם ברחוק. זה או לחיות כמו עכשיו, או להגיע להסכם ופשרה. כאן נכנסות האידיאולוגיות של כל אחד...

Dudidud

New member
זה דיי פשוט.

אני אתעלם מהעובדה שעד לפני 300 שנה (בהגזמה..) גם ערבים לא היו פה כמעט. עד שנת 70 לספירה הייתה פה מדינה יהודית- ישראלית אם תרצה. באו הרומאים כבשו, הגלו. אחריהם באו עוד ועוד כבשו וכבשו. הארץ הייתה שלנו ונשארה שלנו (גם אם לא היה נשאר בה אפילו יהודי אחד- ולא כך היה) ככה שאם מישהו בא ולקח משהו לא לו, אלו אתם. ואם תרצה יותר פרוט- בערך ב638 לספירה כבשו ערבים את א"י מהאימפריה הביזאנטית ו1517 כבשו העות'מנים-טורקים את א"י מידי הממלוכים, אלו ואלו היו ערבים ואפשרו את התיישבותם של ערבים בא"י. מעבר לכך מעולם לא הייתה בארץ ישות פלסטינית, לאום או אומה ערבית שטענה לבעלות וזיקה לארץ. גם כשהתעוררה תנועה לאומית ערבית היא רצתה לקומם אימפריה ערבית- "סוריה הגדולה" ולא מדינה פלסטינית. היו פה ערבים שגרו בדיוק כמו שהיו יהודים שגרו- גם אם נגיד שאין לזכותנו ההיסטורית שום משמעות זו הייתה זכותם המלאה של יהודים לבוא לארץ ולהתיישב בה- ליישב שטחים רקים ושוממים מאדם. לא גרשנו אף אחד ולא העפנו אף אחד. הערבים הם אלו שהחלו בתקיפת יהודים בארץ ולא להיפך. אנו רק התגוננו. בסופו של דבר גם כשניתנה לערביי ישראל האפשרות לשלוט על חלקים מארץ ישראל (תכנית החלוקה) הם בחרו שלא לעשות זאת אלא להילחם- על טעויות משלמים ולפעמים משלמים הרבה.. גם בזממנו אנו המסמך המכוננן של אש"ף (אם אינני טועה) רואה מטרה לא בהקמת מדינה פלסטינית בא"י, אלא בתקומתה של אימפריה ערבית (המוזכרת לעיל) על כל שטחי המזרח התיכון.

הMפקח

New member
כול הכבוד ../images/Emo45.gif

בירשותך, אני יעתיק את הקטע וישתמש בו במידת הצורך... אני שמח שיש כאלה שיודעים את ההסטוריה ולא מזיפים אותה לפי רצונם החולני

mesiiii4

New member
איזה מדינה יהודית../images/Emo35.gif

אם אתה מתעקש לדבר על לפני הספירה, אז באו לפה יהודים שהיו פה שבטים ערבים, והוגלו ע"י הבבלים וחזרו אחרי איזה 300 שנים לא
אח"כ הרומאים הגלו אותם, וחזרו אחרי 2000 שנה, שזה כל העליות שהיו פה בעצם.. היו ערבים פה גם מזמן, אז אי אפשר להתיישב פה. ואני לא יודעת מה אתה יודע, אבל נרצחו פה המון ערבים עם כל הכבוד גם ליהודים שנרצחו במאורעות הערבים כלפי היהודים, המון כפרים הושמדו, אני מניחה שאתה לא יודע את זה..כי לא ממש נוהגים לציין את זה. בקשר לתוכנית החלוקה, אין שום סיבה שנסכים.

הMפקח

New member
בורה שכמוך ! ארץ ישראל לעם ישראל

לערבים יש את חצי האי ערב, משם מוצאם האמיתי ! הפלסטינים (עאלק) מקורה בשבטים ערבים ולארצות ערב הם צריכים לחזור ! הבעיה שאף מדינה ערבית לא רוצה לקבל אותם (מעניין למה ?) אבל זאת כבר בעיה אחרת...

mesiiii4

New member
מדינות ערב זה לא בשבילי!!!!!!!!!!!!

הם לא מעניינות אותי!!!!!!!!אני לא אוהבת את המדינות האלה!!!!!רק פה!!!!!!אל תגיד את השטות הזאת עוד פעם!!!! וחוץ מזה אתם מאיפה אתם????????אירופה????????ארצות המזרח???

הMפקח

New member
אנחנו מכאן, כבר רשמתי לך.....>>

תילמדי הסטוריה בורה שכמותך !

mesiiii4

New member
מה זה מכאן?

מה אתה חופר לי במוח? איזה כאן ואיזה נעליים, אתם באתם לפה בזמן שהיו שבטים ערבים עוד לפני הספירה..והוגלתם וחזרתם והוגלתם..וחזרתם והתחלתם להקים מדינה..כל השנים האלה הייתם בגולה..!!!עברו 2000 שנה, ועכשיו אתם רוצים את המדינה הזאת?!!?!?מה עם האנשים שהיו פה?!?!?זה פשוט לא הגיוני.

הMפקח

New member
זה תקציר ההסטוריה ? ../images/Emo6.gif

כול האיסלם מקורו בתורה ובתנך היהודי (גם הנצרות) כול האמונה המונו תאיסטית (אמונה באל אחד) התחילה בעם ישראל ומהדת היהודית צמחו האיסלם והנצרות. אז איך את יכולה בכלל להעיז לומר שהייתם קודם ? !!!

mesiiii4

New member
כן, רק חבל ששיניתם

דברים בדת שלכם..ואותו דבר לגבי הנוצרים..אבל לא משנה. הערבים שהיו פה לפני האיסלאם בכלל היו עובדי אלילים(כי לא היה איסלאם), ואאז אנחנו באנו מארצות אחרות, ואז אתם באתם(גם מארצות אחרות)!!!..תפסיק לחפור לי במוח. ברור שאנחנו במקור במקור לא מפה, כי לא היה פה אף אחד!!!!

הMפקח

New member
טוב, אם הולכים הכי רחוק שאפשר...

מקור האדם מאפריקה (לפחות כך טוען המדע) אבל טיפה יותר מאוחר מהתקופה שבה האדם היה בהפריקה, אנחנו הינו כאן קודם. (אנחנו=ישראל)

mesiiii4

New member
טוב, בסדר אין מה להתווכח.

נזרום איתך..הייתם פה. אבל נעלמתם למשך 2000 שנה...וחזרתם..להקים מדינה...איך בזמן שיש פה עם?

הMפקח

New member
מה לעשות שבעבר הינו חסרי כוח

וגירשו אותנו מארצנו (ראי הסטוריה) אבל ביגלל השואה הנוראה האחרונה שקרתה לנו, חזרנו למדינתנו.

mesiiii4

New member
למה על חשבון השטח הזה?!

היו מקומות שלא היה בהם איש, מה כי אתם טוענים שזה שלכם.???שהייתם פה לפני 2000 שנה??מה זה מעניין?

למעלה