בוקר טוב.

mesiiii4

New member
אחרי 2000 שנים שלא הייתם

אתם חוזרים ורוצים להקים מדינה??? אמרתי את זה כבר 100 אלף פעם ונמאס להגיד את זה,,תגיד לי מה הגיוני בזה?

lithium1914

New member
תקראי קצת היסטוריה.

ספציפית, ההיסטוריה של הלאומיות, ותביני למה זה "הגיוני", מבחינת ההקשר ההיסטורי (גם אם לא מבחינת הרציונל). הציונות היא ככל זרם לאומי אחר.

iRoNBaLLz

New member
ויחד עם זאת אנטישמיות רבה.

והיהודים הבינו שהמקום שיהיה להם הכי טוב לחיות בו, המקום שאליו יש להם הכי זיקה הוא ארץ ישראל. כשתיהיה להם מדינה במקום שלטון מנדט בריטי לא תיהיה אנטישמיות כלפייהם.

מה אתם רבים איתה בכלל

היא צריכה לקבל עובדה! יש פה מדינה יהודית שתמשיך להיות פה אם היא תרצה או לא ואני מקווה שהערבים יחיו ליד המדינה היהודית ואני חוזר ליד לא בתוכה... יחיו ליד ונהיה שכנים טובים

iRoNBaLLz

New member
הייתה לך מדינה פה? הייתה לך ריבונות

? חיית תחת מנדט בריטי ובלי שום כוונות להקים מדינה. הציעו לכם מדינה. העדפת מלחמה. הפסדתם וברחתם ( והרוב ברחו ולא גורשו ). מנסים לדבר איתכם ובזמן הזה אתם ממשיכים להתפוצץ לנו בבתי קפה. יש אנשים שלפעמים גורמים לי ממש להעריך את מרזל וכהנא.

sharonhaimov

New member
מישהו אמר שזה בסדר?!....

אז ככה, בחלק מהאזורים באמת היה גירוש ב48 ברוב האזורים זאת הייתה בריחה מן הפלישה של צבאות ערב. בכל מקרה, הדתיים מצד היהודים הם מטורפים, והדתיים מהצד הערבי הם מטורפים, מה שמשאיר אותנו עם 5 אנשים נורמלים, ש4 מתוכם ישראלים אתיאיסטים ועוד אתיאיסט ערבי אחד. (קומוניסטים ומרקססטים, לא נחשבים בהגדרה של "נורמלים" "שפויים" "חיים במציאות,). מסקנה, לא יהיה שלום עד שלא יהיה בא לאיזה רב או שייח לעשות שלום.

למעלה