בוקר טוב.

mesiiii4

New member
בוקר טוב.

יש לי שאלה אליכם. למה אתם חושבים שזה בסדר מה שעשיתם
והכוונה היא, להגיע לפה בזמן שיש ערבים, להעיף אותם(אותנו), ולהתיישב פה
מחכה לתגובות

mesiiii4

New member
צחוקים.

אתה ממש מצחיק, אתה יודע
אולי התשובה הטיפשית הזאת כי אין לך ממש הסבר..

mesiiii4

New member
מעניין לאף אחד אין תגובה

כנראה שאין לכם ממש מה להסביר..וחבל..הייתי רוצה לשמוע:\

קבל תשובה ../images/Emo104.gif

למה לקחנו לכם? כי ככה זה בעולם גם ניו יורק פעם הייתה שטח של שבט אינדיאני גם מאיתנו לקחו הרבה והמשכנו הלאה אם לא הייתם טיפשים יכלתם להחזיק ברוב הארץ אבל רציתם את כולה~!! עכשיו אתם בוכים וזה כבר לא בעיה שלנו =]

Fleddermaus

New member
זה לא בדיוק עבד ככה.

חלק מאיתנו (היהודים) היה פה מזה שנים רבות, הרבה לפני הציונות. אנחנו חזרנו לפה אחרי אלפי שנות גלות, והתיישבנו פה על אדמות שרכשנו, בלי להעיף אף אחד (עד 1948). כשהוצעה תכנית החלוקה, שהשאירה לנו שליש מהארץ, אנחנו קיבלנו אותה. ההנהגה הערבית לא קיבלה אותה. עד פה לא העפנו אף אחד, נכון? מה עשינו לא בסדר? ב1948 המנהיגים הערביים עודדו את הפלסטינים לברוח, כדי להשמתש בהם בתור קלף מיקוח. מעטים הם אלו שגורשו בכח, ואני מאוד מצטער על מקרים מעטים אלו.

mesiiii4

New member
יכול להיות שהייתם פה

פה הרבה לפני הציונות, אבל זה היה מזמן, ולחזור אחרי הרבה שנים בזמן שיש פה עם אחר, ולהתיישב פה זה לא נראה לי הגיוני. חוץ מזה בקשר לחלוקה, ברור שלא נקבל את זה! מדובר במדינה שלנו, למה שנקבל את זה?????אם עכשיו היה בא איזה עם, שרוצה עצמאות ומתיישב פה..ואומר שהוא רוצה להתחלק עם היהודים במדינה...סביר להניח שלא הייתם מסכימים, נכון?זה סך הכל הגיון, זה הכל. ובקשר לשאלה מה עשיתם לא בסדר, אני אומרת שוב, התיישבתם פה. במדינה זאת, בזמן שיש בה ערבים. וגם למה שקורה היום, למה הפלסטינים צריכים לחיות תחת השגחה צבאית? ובקשר למיעוט שאמרת עליו, אתם אומרים שזה מיעוט, ואנחנו אומרים שלא, סבא שלי סיפר לי דברים אחרים..אבל לא נתווכח על זה..כי ברור שכל אחד יגיד דברים לטובתו..וזה לא משנה כל כך כרגע. עד היום אתם שולטים בפלסטינים, למה? ולא להבין אותי לא נכון, אני לא בעד פיגועים, אבל זו הדרך היחידה להלחם בישראל.

הMפקח

New member
תבין שהרעיון החולני של- להיתפוצץ

בין בני אדם, נשים ילדים וטף, זו ההמצאה החולנית של הדת הבזויה ששמה -איסלם. אבל זה לא אומר שהם לא יפגעו ממנה בעתיד.

mesiiii4

New member
אני בת דבר ראשון.

ואל תדבר שטויות אם אתה לא יודע. תלך תקרא קודם כל על האיסלאם, ואח"כ נדבר..טוב? אם זה מה שאתה רואה, זה לא אומר שזה האיסלאם.

הMפקח

New member
ברור, בכול דבר יש תאוריה...>>

ויש עבודה מעשית. לפי העבודה המעשית רואים אם התאוריה נכונה. במיקרה שלנו ברור שזה לא כך.

הMפקח

New member
האיסלם אומר באמת המון.....>>

מה שכתבת ודברים אחרים. כמו למשל להרוג כופרים (מי שלא מוסלמי) זאת פשוט לא דת שמתאימה לתרבות שמכבדת חיי אדם. ולצערי אני רושם את זה ! אבל כול העולם היום סובל ביגלל הדת הזאת.

הMפקח

New member
את טועה, הוא אומר וגם מטיף לזה..>>

וגם עושה את זה בפועל.

למעלה