בוקר טוב

../images/Emo42.gif שיר בוקר לדבי ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

השמש זרחה הבוקר במיוחד - זו עבודה שלי, הגמד לכבודך, דבי, לשבוע חדש שכל יום בו יהיה לך כמו חג ממש

לענקית הנפלאה שלי מיכל

איך התחיל בשבוע ובכלל באתי לאחל לך בוקר טוב ושגם המשך השבוע יהיה מלא באושר לרוב.

בקר פז לאביהודית הענקית המקסימה!

תודה רבה לך על המסר. אני מאחלת לך שבוע נעים, יצירתי ולא לחוץ (וגם לכולנו).

חן חן,מאחלת לך שבוע קסום

ומלא אור
לי כבר התחיל היום עם חיוך ברגע שקראתי את ההודעה שלך.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo133.gifסקסיית??? השעון..

מתקתק והתאריך מתקרב סקסיית יקרה אני לא מקסימה ואני לא אגתה וגם לא קרן אור..... ???????SO WHO AM I...... אני גמד שאוהב לרקוד ריקודים סלונים ואפילו קיבלתי מקום ראשון לסניורים....מגיל 35 ומעלה.....השומן פה לא משחק ..הלב רוקד.... אני אוהב ילדים...מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו חפשי את הרמזים..... החבילה תשלח אלייך מחר בבוקר....סבלנות!!! אוהבת מוקי צימוקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההה

סקסיית

New member
הדולפינים זה בעייתי....

למקסימה יש קעקוע כזה... אבל גם המינהלת שלנו אוהבת דולפינים מאוד... הממממ טוב אז אני לא יודעת... בעעע איתכם
גמדה טובה

וואו,עכשיו רק נכנסתי מהעבודה../images/Emo13.gif

איזה כייף ואני חשבתי שהגמדודה שלי שכחה לצאת מהפטריה
תודה לך גמדה מתוקה
שיהיה לך יום נפלא דבוש

../images/Emo41.gifבנות איפה הגמדים של:החורזת,...

יותר אישה.....הלו נרדמתם נא לקום!!!! סקסיית היי מתוקה הנה עוד רמז

ואני כמו שאר הגמדים מבקשת

מהחורזת היקרה שלי.. אולי תרשמי לי במסר מה את אוהבת ומה היית רוצה לקבל שאוכל להכין לך מתנה שתאהבי

החורזת**

New member
חן חן לך ענקית חמודה

ואם זכית לקבל ממני ברכה - זה מצמצם את האפשרויות לכחמש. גם זו התחלה, תני עוד רמזים בבקשה. וכיוון ששונאת למלא את הכרטיס האישי, אנסה להענות לבקשתך: אז ככה, אני אוהבת לקרוא וחולה על עטים מיוחדים, מתה על אוכל ובעיקר על מתוקים, אוהבת שירי ארץ ישראל וגם פיצ'יפקס לקישוט הבית תמיד מתקבלים בברכה. חוץ מזה העיקר הכוונה, כך שכל שי יתקבל בשמחה לילה טוב

בוקר טוב לך חורזת מקסימה../images/Emo24.gif

ואני לא ענקית. אני גמדה, את הענקית
ואכן עזרת לי מאוד לגבי המתנה. אני אשתדל לקלוע לטעמך. את היום טסה לטיול שורשים כפי שקראתי במקום אחר, מאחלת לך המון כיף. טיסה נעימה ובטוחה
תחזרי מהר לקבל את המתנה שלך. אני אשלח לך אותה עוד כמה ימים כדי שהיא לא תעמוד סתם בדואר ותחכה לך. מתי את חוזרת באמת?

החורזת**

New member
הלוואי שהייתי על ../images/Emo160.gif כרגע

אבל לצערי טסה יפעת הכחולה ולא אני
אני תקועה בעבודה בעונה הכי עמוסה בשנה.
מה שמסביר מדוע אני מגיעה לקרוא את ברכת הבוקר טוב רק בערב. מחר למזלי יום חופשי, כי התבטלו לי הפגישות. מקווה לנצלו ליותר שהייה פה ולסידורים. שיהיה לך לילה טוב גמדה מקסימה.

בוקר טוב לך ענקית../images/Emo140.gif

שיהיה לך שבוע מקסים, מלא הפתעות ודברים טובים. תשלחי לי בבקשה במסר מה את אוהבת.... מחכה

גמדודה 1

New member
בוקר נפלאאאאאאאא למקסימה ושמנה

מהגמדודה שלך..וזה אולי גם רמזון קטנטן..

למעלה