בוקר טוב!!!!!

rubber duck

New member
טוב תנו לי בראש ../images/Emo13.gif

שרון

אורלי_ל

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif ../images/Emo108.gif

בוקר טוב ונפלא לכולם, בוקר רטוב (תיכף תבינו למה)... הבוקר נכנסתי לאוטו, גיליתי ששכחתי אתמול לסגור את החלון וזה חלחל לתודעתי כשכבר ישבתי על הכסא הרטוב. אבל לא נורא, יש מיקרוגל במשרד. הגעתי למשרד, חברה שלי בישלה לי את המכנסיים במיקרו כשאני חיכיתי בשירותים, ומה אני אגיד לכם... נסו ותיהנו!!! מה זה כיף ללבוש מכנסיים חמים... לאביבה - מעבר קל, והתחלה חדשה ומוצלחת במקום החדש!
גררר... אני לא יודעת על איזה
את מדברת... אני לא ראיתי פה שום
... מייאו... גררר...

סיון b

New member
אורלינקה

התגעגעתי!!! חיכיתי לגירגורים שלך הבוקר!!! ולאייקונים החמודים שלך! נכון שאת שמחה לראות אותי כאן???? חחחח..... סיון

שם ים

New member
תישמעי...

זה פשוט סיפור מצויין. מכנסיים במיקרו. ומה, תפוא"ד בארון בגדים, ומנקה אסלות במיטה??? גררררר. את יודעת משו, בחוזה הבא של הדירה, הבטחתי לעצמי חתוללללל. מזה באלי לתפנק אחד כזה. לתפנק=לתפעל ולפנקק. לפנקק=לפנק*2. חתול מיצי פיצי ממוש כזה, שיעשה לי גרררר על הנשמה, וררררר בלב. אה, ו.. אם כבר מכניסים חתול למקרו, תוסיפי רוזמרין, זה מצויין, רק אל תשכחי למרוט לו ת´פרווה, כי היא עלולה לסתום לך אח"כ את כל הפתחים. או´ש, מה יש לי, אני ממש דוחה חהחהחה. טוב, שיהיה לך בוקר מצוייין. לך ולכולם פה. אוהבת, שם ים.

אורלי_ל

New member
שמי ימי ../images/Emo24.gif

אני תיכף הולכת להיכנס כמו שאני לתוך המיקרו... מה שטוב למכנסיים שלי טוב גם לי! לא ככה? ותנסי לשים מטאטא בטוסטר... זה כמו להכניס אותו למוסך, אפשר אח"כ לטוס איתו קילומטרים והוא לא שותה דלק בכלל... חחחחחחחחח....

שם ים

New member
לטוס עם המטאטא. חחההה.

מטאטא בטוסטר. זה מצויין. עם כל החרג´וקים והאיכסות האבקיות שיש. יש לי מצב אופניקי, נראה לי שאלך לצייר משו מגניב עד מבחיל. שיהיה לך יום חמים וטעים. עם המון גגרררררררר. שם ים.

*אביבה*

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo3.gif

אני אורגינאאאאאאאאאאל. לא לשכוח. ובוקרררררררררררררר טוב. תודה לכולכם.......

binba!

New member
אביבהההה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

ברכות על הדירה החדשה וההתחלה החדשה...
תהני מכל רגע!!
שירה
ו...הגזמתי בהודעה הקודמת.. זה לא הפריע ליום הנחמד שהיה לי!! פשוט נפגעתי. שיהיה לכם המשך יום נעים...

../images/Emo54.gif גגגררררררררר......

שיהיה לך אחלא בדירה החדשה... תהני לך מהאוירה הכפרית... אין עלזה..... ילדת דווקא

binba!

New member
אהההההההההההההההה....../images/Emo12.gif

לא שמתי
לא נורא...

rubber duck

New member
אוהבים אותך כמו שאת ../images/Emo13.gif

חמודה כזאת
ועוד משהו קטן שימו לב שהבוקר טוב נמצא עכשיו למעלה וזאת למרות שהשעה כבר אחרי חצות
טוב זה כבר בוקר טוב ליום חדש
שרון

למעלה