בוקר טוב!!!!!

*אביבה*

New member
בוקר טוב!!!!!

תראו מה השעה ואני כבר ערה לא יודעת כמה זמן. אני כל כך מתרגשת. מחר אנחנו עוברים דירה והכל בתוך ארגזים... זה לא שאני לחוצה מהאריזה כבר כמעט הכל מוכן. אני מתרגשת מהמעבר ... זה יהיה שינו מאוד משמעותי......... טוב חברים שלי וכמו שאומרת שם ים "אמממממממממיגווווווס".......... יום נפלא ונעים ו..........בוקר טוב
וג´ניה, אל תשכחי שהחתול שלללללללללללללללללללליייייייייייייייייי.... גגגגגגגגגגררררררררררררררררררררר

~דויד~

New member
יום טוב, ותהני מן המעבר

התענגי על כל רגע.... לותר על הישן כדי לחבוק את החדש

rubber duck

New member
בוקר נהדר לך סאני ../images/Emo13.gif

ושיהיה בהצלחההההההההההה
ושיהיה לך רק כיףףףףףףףףףף
שרון

סיון b

New member
בוקר טוב!

בוקר נפלא לכולם! נכנסתי לאחל לכם יום נפלא! יש גשם בחוץ, זה עושה את הכל יותר רומנטי, וגורם לי להכנס למחשבות... אבל זה לא אומר שלא יהיה לי יום נחמד! ואני מאחלת לכולכם- אחלה יום שבעולם! הרבה שמחה! הרבה אושר! סיון

rubber duck

New member
סיווני איזה כיף לראות אותך על הבוקר

גשם זה כיף
אני אוהב
וחוצמזה שבי באסקונה ותצחקי על העולם
שרון

סיון b

New member
גם אני אוהבת גשם!

זה יפה, זה כיף, זה רומנטי.... (לא שיש לי סיבה...). אני מקווה שגם הכנרת שלי זוכה לחוות מהגשם הזה! כן, שרון, ישבתי לי הבוקר באסקונה-פשע שלי, שמעתי רדיו. שירים יפים. צחקתי על העולם. חשבתי של דברים. היה מרגיע! בזמן האחרון אני כל כל אוהבת שיש פקקים.... כי הדרך כל כך ארוכה, וזה הזמן שלי הכי לבד עם עצמי. אני והמוסיקה. וזה כיף. כמו שאביב גפן אמר: עכשיו אני יודע הכי קרוב לבד...... ובאמת, עכשיו אני יודעת הרבה דברים - הכי קרוב לבד! איפה אביב גפן? יש לו שירים מדהימים! סיון

deep ocean

New member
אביבה!!! בוקר טוב

בהצלחה במעבר דירה! לא הייתי פה בימים האחרונים, אז כנראה פיספסתי את זה-לאן את עוברת דירה? עיר אחרת? או אותה העיר למקום אחר? אוהבת מיכל

rubber duck

New member
ובוקר טוב לכל האחרים ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

בן 200 , שני , אורלי , שם ים המתוקה , נטע , איבינבה , ילדת דווקא , דליה גולן , שנדי , איש ללא תכונות , אין לי שם , בן , גיל , רד סטורם , רפלקסולוג וכולם
ואם שחכתי מישהו זה רק בגלל שהוא לא היה בסביבה
אז יאללה שיהיה לנו יום מדהים
שרון

rubber duck

New member
ניסיתי ניסיתי ניסיתי ובכל זאת שחכתי

ועוד מישהי חמודה כמוך
אוהב שרון

binba!

New member
אוף../images/Emo7.gif....טוב, כנראה שאני..........

באמת בילתי נראית פעמיים זה מספיק בשביל להבין את זה. היה לי יום נורא נחמד היום! תאמת שזה קצת הפריע לו.... ואם אתם לא יודעים על מה אני מדברת, (שזה עוד יותר גרוע) אז לא חשוב!! -שירה-

rubber duck

New member
עכשיו הבנתי את השגיאה שלי

בינבה חמודה לא שחכתי ולא שוכח
שרון

שם ים

New member
איזה ניפלא, תתחדשי לך.

כמה כיף לעבור דירה, אממממממ. משו משו. תהני. שם ים

למעלה