בוקר טוב

חחחחח

גם אנחנו ראינו אותך...
לא ראיתי את כל התוכנית... ראיתי אותך בקטע ששרית חדד שרה וכזה את וחברות שלך עמדתם... חחח איזה חמודות...

יעל 13

New member
צהרייםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על תותים...אז סבתא שלי באה לחדר שלי ומביאה לי 3 חבילות תותים ואומרת "הבאתי לאמא שלך 1 ולך 3" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעליההה מחר אני הולכת כם הכלבה שלי לאיזה מקום כזה שהיא תתרום דם לכלבים...קראתי השבוע בעיתון על אוכל מורעל לכלבים ויש כמה כלבים שימותו עוד כמה ימים אם לא ימצאו להם דם מתאים...אני רק חושבת על זה שהיו אומרים לי שעוד כמה ימים הכלבה שלי תמות...חס וחלילה...הקיצר מחר אני הולכת עם הכלבה שתתרום דם..

יעל 13

New member
לא יא מוגבלת!!

מה את רוצה שאני יתרום דם לכלבים?!?!אם הייתי יכולה הייתי עושה את זה! לא רוצה שהכלבים האלה ימותו

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

תשמעי את יכולה.. את הרי.. חח סתם סתם
ואחותך מוגבלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

יעל 13

New member
שתקי!!!!

ואחותי באמת מוגבלת
האהבלה נתקעה בעמוד ושברה את השן אתמול חחחחחחחחחחח היום סידרו לה את זה

natali2007

New member
צוהוריםםםם מצוינייםםםם לכולככםםם!!

ממצמממצצצצבבבבב אנשושייייייייייייםםםםםםםםם!.1.1.!?!!.1.!!??!?!!??!?!?!? התגעגעתם אלייייי??? כי אני מאודד אליכםם!!!!!! המון המון המוןם זמןןןן לא כתבתי פה.................. כאילו עברו שנתייםם!! אז שתדעו שאני לא שחכתי אותכםם או נטשתיי אותכם (האמממממ עדוווו) ושאניי אוהבתת אותכם מאוד מאוד מאוד!!! אבל משבוע הבא אני גם בקושי ירשוםם כי יש לי לחץ של מבחניםםםם משו פחדד!! ואיךךךךךךךךךך היוו התעודותת שלך!?!?!?!??!? מקווה שטובותתת!! אוהבתת אותכםם מאוד מאודד!!! ואף פעם לא שוכחת אותכםם!!! ולא אשכחח!! נטלי

נטליייייייייייי../images/Emo110.gif

מנשמעעעעעעעעעעעעע?????? יוווווווו מלללללללללאן זמן לא הייייייתת כאןן
התעודה פסדדדר
בהצלחהה בכלל המבחנים [גמלי מתחיל שבוע הבא הלחץ הזה:/..] לאביו!

נטלילוששששששששש ../images/Emo99.gif

התגעגעתיייייי
תחזרי... שיהיה לך המון הצלחה במבחניםםם!
וכשיהיה לך זמן אז אני צריכה לספר לך מש'ו חחח אני כבר ידבר איתך מתישהו... מתה עלייךךךך

חח אם ראית את ההודעה באייסי למה לא

ענית או שדניאל אמרה לך?! ברוכה השבה ובהצלחה במבחנים והתעודה שלי בסדר מינוס מאד חח סתם ואיך שלך?

../images/Emo39.gifמחר יומולדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אנשים אני מתרגשת בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה