בוקר טוב

בוקרר טובב

חופי צלצלי עלי בהפסקה בבקשה כלומר בין 9:50-10:10 תודה. מיכל חזרה בסדר עד כמה שאפשר.בההצלחה כל מי שצריך.

בווקרר טובב ../images/Emo42.gif

בוווקררר טוובב לכולםםם
ובהצלחה לכל הנבחנים
יוםם טווובבב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם

עדו אני ישתדל להתקשר.... בהצלחה לכל הנבחנים... לאפ יו

יעל 13

New member
בוקררר

הייתי אתמול בנולדל רקוד עם חברות...חחחחחחח אני ואונה דיברנו סתם ככה איזה 10 דקות...היא מזה חמודה...חבל על הזמן..ויפהההה ואז ראיתי סוף סוך את רוניייי ואז היא מסרה ד"ש לשמפחה שלי ודיברנו גם..ועכשיו אני יתלהב שוב--->אנחנו מכירות
אז אמרתי לה בהצלחה ואז היא עושה לי כזה "יש לך מקום טוב?" חחח אמרתי לה שכן...למרות שלא היה
חח היה בסדר...אבל לא נוח
חפיף...היא הייתה מדהימה בריקודים...היא רקדה עם שי והם רקדו הכי יפה בעולםםםםםםםם אבל היה מזה קשה...כי כולם היו טובים...אבל בעיקר השופטים אהבו את שי רוני ואור
חח אחר כך הוציאו את כולם מהאולפן...אז קבעתי עם רוני שאני יחכה לה...והשומר עושה לי כזה "יעל או שאת פה או בחוץ מצטער אסור לי להשאיר אותך פה" ואני כזה "מאיפה אתה יודע איך קוראים לי?" חחח איך הייתי בשוקק הוא מזה חמודד איזה עיניים יש לוווווווווווווווווווו ולא הלכתי לבצפר...כי אחותי שברה את השן והיא נשארה בבית אז רציתי גם להישאר

וואי שמחה בשבילךךךך

חחחח בטח שהוא ידע איך קוראים לך.. את סלב, שכחת?
שמחה שנהנת...

צהרייייייייייייייםםם../images/Emo110.gif

חחח התעוררתי ב4 ורבע באמצע הלילה.. וגם אמא שלי.. ואז ברבע לחמש לא נשמתי טוב ועשיתי אנהלציה.. ולא נרדמתי אז נשארתי ערה עד שהיייתי צריכה לקום.. ויצאתי לבצפר מזה מאושרת
הכי שמחתי בעולם ללחזורר!
והגעתי וכולם עושים כזה "שללללללללללום" [לשעת 0..] וברוך רופא חולים
והמורה בכלללל
אבל היא לא הרגה אותי כמו שחשבתי.. וסתם עשו חזרה על מה שאני כבר יודעת למבחן מחר
ואזז באתי לכתה ובלללאגןן
חחחחחחחח היו כאלה שלא ראיתי כשהייתי חולה.. [ראיתי במחשבה שנייה רק 4
] וכל שארר החברות התנפלו וזה
כפרעליהן.. הכי שמחתי שיששש לחזורר.. ואז סתם שיעורים לא מעניינים.. ולא השלמתי שיעורים באנגלית אז אמרתי למורה שהיתה לי דלקת ריאות והייתי מדבקת אז לא יכולתי
היא עושה לי דלקת ריאות זה לא מדבק.. אז אמרתי לה שהרופאה אמרה לי שאני מדבקת
ואז היא אמרה שאני אראה לה מחר
נו טוב
והיה לנו שעתיים אחרונות יום גיבוש כזה.. היה פסדר
ואני הולכת לחרוש היום למבחן במתמטיקה.. דיברתי עם המורה ואני עושה רק חצי
ואת החצי השני אני אעשה אחרי שהיא תחזור איתי על זה עוד קצת.. מגילה שוב יצאה לי
מחר יומולדת לאגם
יומטוווב!!

מיכווווששש ../images/Emo108.gif

חיחיחי זאת עינב..
מה היית חולהההה???? ח ברוך רופא חולייםםם
ושלום לכולםם אני אצל רעות מרוב שעמום חיחיחיחי
מה מחר מומולדת לאגם????? היא לא מזל בתולה???

היא דליייי!!../images/Emo110.gif

וכע היתה לי דלקת ריאות.. ואנהלציות מלא.. ובלאגנים
חחח לא הייתי שבוע וחצי [משו כזה?] בבצפר... אבל עכשיו אני בריאה ברוךך השםםם
מה קורה עינביי?:]]

חחחח איזה חמודההה

שיהיה לך בהצלחההה לא נורא צ'יק צ'אק תשלימי ת'חומר איך זה נראה מוזר... להיות שמחה לחזור לבי"ס חחח

חח זה באמת מוזר לאללללה../images/Emo110.gif

השלמתי חוץ מערבית
את ערבית אני אשלים יותר מאוחר אם בכלל.. ואת ספרות בסופשבוע:]] ועוד לא התכוננתי למבחן.. ואני כ"כ צריכה את זה.. אבל אינלייי כחח
תודע שריתת

צהריים טובים

אוף קוי זהב מעצבנים היה להם תקלה באינטרנט. מרוב שעמום כתבתי היום בהסטוריה שיר על אהובתי שיר עצוב אני יכתוב אותו פה אחר כך. חופית תודה שהתקשרת.

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום איך שהגעתי לבית ספר חברות שלי מתחילות תצחוק עליי על אתמול...חח מזה הפתדחתי. ושירדתי להפסקה הרבה בנות אמרו לי "היי ראיתי אותך אתמול בטלויזיה" חחח ועוד יותר הפתדחתי ואז הלכתי למזכירות ושם גם המזכירה אמרה לי...חחחח קיצר יום הזוי ביותר... לומדת למבחן בהיסטוריה

למעלה