בוקר טוב!

עשיתי שמה את המחויבות אישית שלי...|

אם להלחם על מדינת על מדינת ישראל זה דבר לא ראוי אז מה כן?! רק כי היה ברור{גם לנו} שעמונה תפונה זה לא אומר שמוותרים!לא בלי מאבק,הכי קל בשבילך להאמין שאנחנו האויב אבל תחשבי אם יש לך את הפריבלגיה להיות בררנית כשמדובר בהגנה,במיוחד כשאת חיה במציאות בה כל יום מאיימים על קיומנו.אנחנו לא נלחמים בצה"ל אנחנו נלחמים בדעות...בדעות של יפי נפש שטובת האוייב חשובה להם מטובת עמם.

וואו...../images/Emo104.gif

תגובה מאוד עמוקה,תני לי כמה זמן לחשוב על תשובה...

אולי...../images/Emo104.gif

הברירה הייתה לנטוש ולצפות מרחוק בגרוש...עד היום שהם ידפקו על דלת ביתך,בשבילי זאת לא אופציה.

goanin

New member
השנאה באה מהימין, מהדת.

השמאל נלחם לאהוב, נלחם למען הצדק - ולא עושה הבחנה גזעית/לאומית. בחנו את עצמכם, עבדי השם.

adecto

New member
הגזענות והאנטישמיות נמצאת בשמאל

ראה מקרה צ'אווס

מעבד לה' לעבד לעצמו...../images/Emo104.gif

קיימות שתי דרכים לגלות את האמונה... בזריחה יפה,בעיניים של יולדת ובכל הניסים היום יומיים שמקיפים אותנו. אבל אפשר לגלות אותה גם בדרך אחרת,אמונה היא הענף שאתה מחזיק שניה לפני שאתה צונח למעמקי בור הייאוש,היא הרגש ששומר על שפיות דעתך כשהכל כבר אבוד,היא התחושה שיש עוד סיכוי למרות שאין... אני מאחלת לך למצוא אותה ברגע הנכון ואולי יותר חשוב בזמן הנכון. חבל להסתכל אחורה ולגלות שנזכרת מאוחר מידי,אני כותבת "נזכרת" מכוון שאמונה זה דבר שכל יהודי נולד איתו, פשוט יש שמאבדים אותה באמצע הדרך ומוצאים אותה בסופה.משם המושג של "חוזר בתשובה" התשובה תמיד קיימת בתוך הלב אתה פשוט צריך למצוא אותה,פשוט צריך לחזור הביתה. נ.ב אל תנסה ללמד אותי על "אהבה"ו"צדק",התנ"ך המציא את המושגים האילו!

מעבד ה' לעבד לעצמו...../images/Emo104.gif

קיימות שתי דרכים לגלות את האמונה... בזריחה יפה,בעיניים של יולדת ובכל הניסים היום יומיים שמקיפים אותנו. אבל אפשר לגלות אותה גם בדרך אחרת,אמונה היא הענף שאתה מחזיק שניה לפני שאתה צונח למעמקי בור הייאוש,היא הרגש ששומר על שפיות דעתך כשהכל כבר אבוד,היא התחושה שיש עוד סיכוי למרות שאין... אני מאחלת לך למצוא אותה ברגע הנכון ואולי יותר חשוב בזמן הנכון. חבל להסתכל אחורה ולגלות שנזכרת מאוחר מידי,אני כותבת "נזכרת" מכוון שאמונה זה דבר שכל יהודי נולד איתו, פשוט יש שמאבדים אותה באמצע הדרך ומוצאים אותה בסופה.משם המושג של "חוזר בתשובה" התשובה תמיד קיימת בתוך הלב אתה פשוט צריך למצוא אותה,פשוט צריך לחזור הביתה. נ.ב אל תנסה ללמד אותי על "אהבה"ו"צדק",התנ"ך המציא את המושגים האילו!

למעלה