בוקר טוב

mamaWitch

New member
בוקר טוב

אני לבד כאן? זה נראה כך... אמש, עתה...
שיהיה יום טוב למי שקורא

mamaWitch

New member
זהו, עבר

הראש איננו...
לפחות אין עדויות של כאב שהוא נמצא שם
ו... לבד זה לא בדד, יש הבדל... אבל זה היה |רמז| כזה כבד: אתמול כמעט לא זז כאן כלום, סגרתי את הלילה ללא תגובה וללא מישהו לפני (והיה צפוי שמישהו יקדים אותי). פתחתי את הבוקר די מאוחר... מגי נכנסה לשניה אבל אפילו לא ברכה. נראה שכולם פונים למחוזות אחרים, וכאן -
. זה כך? כי אם לא - יש לי הצעה
לכולנו יש רשימת מייל, רשימות במסנג'ר, ICQ ועוד כל מני. כל אחד ואחת מאיתנו יכתוב למכותביו שיש אחללה פורום עם אנשים נעימים, כולם בסטטוס של פנויים/ות בגילאים בוגרים, שאפשר גם להכיר כאן לזוגיות, כמו גאיה ובן, ואפשר גם להכיר ולהרחיב את מעגל החברים - באנשים שכולם בראש טוב ונעים. מספיק שכ"א י/תשלח ל-10 חברים וחברות, בצירוף בקשה (נגיד לנשואים או לצעירים) שיעבירו למי מחבריהם וחברותיהם הפנויים, בגילאים שלנו - אני בטוחה שכמה וכמה יכנסו ויצטרפו אלינו. וברור שלא לשכוח לתת לינק לפורום. מה דעתכם
יאללה... אני הולכת לנקות את הבית לפני העבודה.
יום נהדר לכם

magy

New member
רעיון מצוין................/images/Emo45.gif

לכולנו יש רשימת מייל, רשימות במסנג'ר, ICQ ועוד כל מני. כל אחד ואחת מאיתנו יכתוב למכותביו שיש אחללה פורום עם אנשים נעימים, כולם בסטטוס של פנויים/ות בגילאים בוגרים, שאפשר גם להכיר כאן לזוגיות, כמו גאיה ובן, ואפשר גם להכיר ולהרחיב את מעגל החברים - באנשים שכולם בראש טוב ונעים. מספיק שכ"א י/תשלח ל-10 חברים וחברות, בצירוף בקשה (נגיד לנשואים או לצעירים) שיעבירו למי מחבריהם וחברותיהם הפנויים, בגילאים שלנו - אני בטוחה שכמה וכמה יכנסו ויצטרפו אלינו. וברור שלא לשכוח לתת לינק לפורום.

למעלה