ברגע שתחממי את הגוף++ הנשמה תסתדר ...
ע ענבר. New member 20/11/05 #29 תמלוגים חביבתי../images/Emo3.gif שימי כך וכך שקלים בצד של השמאל של השולחן.
ג גאיה ק New member 20/11/05 #30 ענבר,פאנה קוטה GOOD-BETTER-BEST- האוייב של הטוב-הטוב מאד. ואני בכלל חשבתי שהולכת להיות פה תחרות בשלנים/בישולים. -בחיים כמו בצילום,הצבעים בוהקים יותר כשהאטמוספירה נקייה- ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE L LL LL -חבורת מונטי פייטון
ענבר,פאנה קוטה GOOD-BETTER-BEST- האוייב של הטוב-הטוב מאד. ואני בכלל חשבתי שהולכת להיות פה תחרות בשלנים/בישולים. -בחיים כמו בצילום,הצבעים בוהקים יותר כשהאטמוספירה נקייה- ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE L LL LL -חבורת מונטי פייטון
ג גאיה ק New member 20/11/05 #23 רעמים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עוד לא הספקתי להתעדכן.....?! -בחיים כמו בצילום,הצבעים בוהקים כשהאטמוספירה נקיה- always look at the bright side of life L LL LL -חבורת מונטי פייטון
רעמים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עוד לא הספקתי להתעדכן.....?! -בחיים כמו בצילום,הצבעים בוהקים כשהאטמוספירה נקיה- always look at the bright side of life L LL LL -חבורת מונטי פייטון
ש שולי הסרגנית New member 21/11/05 #33 לילה טוב לכולם יש חדשים פתאום עלמים ותיקים מה קורה. אז נעים מאד נווד ברכותי
ש שולי הסרגנית New member 21/11/05 #36 נפתחו ארובות השמים רעמים ברקים מה זה כף להכנס מתחת לשמיכה עכשיו ואני כבר הולכת על זה.