בוקר טוב

עמליה3

New member
בוקר טוב

ממש כיף לקום ולראות שמש בעינים. אתמול בערב קראתי במעריב משהוא שכתב שלמה וישינסקי ואביא בפניכם. שלמה כותב מעמקי לבבו ואני מזדהה איתו: לשחרר אותו התאפקנו מספיק עשר שנים הן באמת הרבה זמן. תנו לו לצאת. אני בעד. וכדי שנוכל לסגור מעגל,שחררו אותו באותה כיכר בדיוק, ב -י' חשוון ה 12.11.2005 בשמונה בערב, בדיוק עשר שנים פחות ארבעים ושמונה שעות מאז היה שם בשליחות השטן! הזינזאנה תיכנס מתחת לבנין העיריה ותעצור בדיוק באותו מקום, ליד המדרגות,-בשטח "הסטרילי" .הסוהרים יפתחו את דלתות המכונית ויברחו. אנחנו נהיה שם, כל עם ישראל, מהשמאל ומהימין, מן הדרום ומן הצפון. השחרור יהיה באחריותה ובאדיבותה של המשפחה היקרה, שדואגת כל-כך לזכויותיו. מקבלים? טוב. לא מקבלים? אז כדאי שתשתקו סוף סוף,לעולם. ולא נצטרך לשמוע עוד מכם ועליכם. המדינה הזאת עושה לכם טובה, יום יום, שעה שעה, כשהיא שומרת עליכם.

עמליה3

New member
בקשה../images/Emo92.gif

אני מקווה שלא ימחקו לי הודעה זו ולא פגעתי בזכויות יוצרים: זה פורסם בעתון מעריב ונגע לליבי. קראו זאת אם אתם קוראים עתון אחר. תרגישו -אנחנו בארץ דמוקרטית.

sitvaniyot

New member
../images/Emo91.gifשוב מתקרבת שבת

וצריך להכין ספר, אז חפשו בספריה את ספרו של ארווין יאלום "הריפוי של שופנהאואר". הספר מתאר טיפול קבוצתי כשאחד המשתתפים דוגל בתורת הפילוסוף שופנהאואר וכיצד הוא השפיע על חייו. המון תובנות על חיינו, אם כי כמובן אין חובה להסכים עם כולן, כי אחרי הכל תובנות הן סובייקטיביות. למי שאוהב לחשוב מובטחת קריאה מאד מהנה.

erika6

New member
עמליה וסיתווניות בוקר טוב../images/Emo108.gif

ובוקר טוב לכל האנשים העסוקים שטרם נכנסו לפורום הנחמד.
לעמליה על הקטע שהבאת ו
לסיתווניות על המלצת הספר בהמשך לדיון אתמול בקשר לפורום קטן או גדול הגבתי אתמול, משום מה הענין המשיך להטריד אותי והנה מה עלה במוחי, דבר מצחיק , אבל לפני כן, מסתבר שבפורום זה יש אנשים שעדיין עובדים, ויש אנשים שאינם "מכורים למחשב". נכנסים לפורום בזמן הרצוי והמצוי. יצא לי משהו היטולי, כאשר אני רואה פורומים רב משתתפים והמכורים לענין, לפני שפקחו עיניים הם שם. ויוצא בערך כך,האנשים בפורום גדול הם רואים ואינם נראים כמעט. למשל כשאחד מאתנו לא נכנס לפורום, מרגישים חסרון, ומתחילים לדאוג, מה קורה איתה/ו בוקר טוב_ היא כתבה ,הוא כתב, היא אמרה ,הוא אמר,היא אמרה ,היא קראה,והיא אמרה, והוא אמר, והיא ענתה,והוא ענה, והיא אמרה והיא קראה, והוא כתב,והיא ענתה, והוא אמר, והיא כתבה והיא שמרה והוא שמר, והוא הלך והיא הלכה והו והא ודע ולה וללללה ה ו א אמר ו ה י א אמרה אוףףףףףףףףףףףףףףף עיפתייייייייי האם אתם יכולים להגיד זאת בנשימה אחת? כל זה? לא ולא, המוח מתעייף, יוצאים מהמחשב עייפים, באפס תוצאות. כאן בפורום הקטן, בחברותא הנעימה, פשוט נפלא. כל אחד מוזמן להיות ולחיות אתנו. כמובן יש שבאים ויש שהולכים וחבל, שלא מוצאים, עצמם לדור בו קבע.

erika6

New member
משחק משגע את כולם../images/Emo108.gif

בזמן הפנוי שלכם תנסו והנה ההוראות עליכם להחזיק ולגרור את הריבוע האדום כך שהוא לא ייגע בקירות של הריבוע ולא ייגע בריבועים הכחולים. אם הצלחתם במשימה מעל 18 שניות אתם מבריקים.

erika6

New member
רוקסן בוקר טוב../images/Emo108.gif

גם לך על תשומת ליבך. אתמול הייתי בערב קדם ההצגה, בהשתתפות יוצרת ההצגה, ושחקנית, דברו על ההגה עצמה. הבנתי שזאת הצגה טובה, משחק טוב, אבל,... יש בו הומר עצוב. המילה שואה - מספיק גדי לעצב אותנו, ההיבט בהצגה הוא בהווה עם המבט לעבר בעיניי דור שני לשואה.

אדזה

New member
משחקים

מוכרחה להשוויץ,הצלחתי עם הקובייה להחזיק מעמד 11.56 שניות-וזה לאחר יום עבודה לא קל.עם המשחק השני או שלא הבנתי או שאין לי סבלנות.בכל אופן תודה לאריקה ולעליזה שהביאו לנו משחקים מאתגרים.הכנסתי את שניהם למועדפים.

yaely2

New member
מנהל
לעמליה, סיתווניות ואריקה ../images/Emo82.gif

שלום לכן,
שלום לעמליה כיף לראות אותך על הבוקר. לסיתווניות, אלפי תודות
אשתדל להשיג את הספר ולקרוא. ואריקה... הפתעת אותי לטובה, איזה כישרון תיאור, ממש נפלא. אני שמחה שכולנו נהנים מהפורום שלנו הקטן והחמוד. איך אומר הבדואי כל דבר קטן הוא יפה, חוץ מחתיכת לחם קטנה הרבה בריאות לכולם

erika6

New member
יעלי בוקר טוב - אני עדיין

על יד המחשב ו
על המחמאה, אני אוהבת מחמאות, חחחחחחחח, מי לא חחחחחחח. לידיעתך - גנבתי את התמונה _ הרי את יודעת שאני רומ ניה אני מקווה שתהני גם מהמשחק ולשם איזון קצת מוזיקה פריז גם

בוקר טוב לחברי ה../images/Emo82.gifבפורום שלנו,

אריקה, כמה את צודקת, בפורום רב משתתפים מתעייפות לי העיניים. שרשורים ארוכים כאורך הגלות,שהיטבת כלכך לתאר, לכזה מתאים הפתגם " מרוב עצים לא רואים את היער". אני בכלל לא יודעת אם צריך לכנות את זה פורום, יותר נכון לכנות את זה צ'ט.ולמי בכלל יש זמן לשבת כל היום ליד המחשב? אם מחסירים שעה - כבר לא יודעים מה הולך שם, ועל מה מדברים. וכמה נכון שאצלנו הבית חמים ונעים, וכאשר מישהו מחסיר, מיד מורגש חסרונו. המשך יום נעים לכולנו.

בוקר טוב פורום ../images/Emo140.gif

אני בין נעדרי הפורום, לא נכנסתי לכאן מכיון, שאני עסוקה מאד בימים אלו, אנו נוסעים לבן שבארה"ב ביום שבת הקרובה,לחוצה בזמן מקווה שנתראה בקרוב, שפה עיברית, מילים בארמית, שימושיות בעיברית.

erika6

New member
צהרים טובים../images/Emo108.gif

נכנסתי זה עתה הביתה ומתכוננת להמשך היום. נכנסתי לדרוש בשלומכם.
לרוקסן החמודה
לפלאות על המשחק- שומרת במועדפים
לעמליה לאילה נסיעה טובה תסעו בשלום ותחזרו בשלום. תהנו מהנסיעה מלהיות בצוותא עם בנכם והמשפחה.
על האתר. תחסרי לנו. הכנסי לומר לנו שלום לפני הנסיעה. לכמה זמן את נוסעת

../images/Emo51.gifלאילה האחת../images/Emo140.gifעל המילון, אני

כבר שמה את זה במועדפים שלי,,,

yaely2

New member
מנהל
אילה, סעי לשלום וחזרי אלינו בשלום

שלום אילה,
המון הנאה עם הבן בארה"ב. אם ייצא לך נשמח אם תכתבי לנו גם משם. (היו שעשו זאת). נשמח לשמוע ממך, ונשמח לקבלך כשתחזרי.
המילון שהבאת פשוט נפלא

אדזה

New member
אילה

תודה על המילים בארמית הן ודאי ישמשו אותי בפיתרון תשבצים,בדרך כלל משבצים מונחים בארמית וצריך לשבור את הראש למה הכוונה.שתהיה לך טיסה קלה ושהות נעימה.אנחנו נחכה לך כאן.

הפלאות של עליזה, ואריקה../images/Emo140.gif

לגבי המשחקים פלאות של עליזה,- המשחק שלך מאתגר, ניסיתי ובינתיים הצלחתי לעבור רק שלב 1, כשיהיה לי יותר זמן אמשיך לנסות. זה בהחלט אתגר אריקה, - במשחק שלך הצלחתי להחזיק בקושי 5 שניות, גם זה מאתגר ואחזור אליו יותר מאוחר. כל הכבוד לפלאות שהצליחה 10 שניות, זה רץ כל כך מהר, כמו מטאור,ממש מדהים. תודה לשתיכן . ולאריקה - תודה מיוחדת על השיר הנפלא של Mireille Mathieu

למעלה