בוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם ובדיחה../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

לאריקה
על המשחק ניסיתי ניסיתי, זה מהיר יותר אפילו מהחשיבה שלי.
בינתיים נזכרתי בבדיחה.
אישה צדקת עולה לשמים, אומרים לה לעמוד בתור לגן עדן. תוך כדי שהיא ממתינה בתור היא שומעת צעקות נוראיות. "מה זה" היא שואלת, הרגיעו אותה "זה שום דבר, בא מישהו חדש לגן עדן וקודחים לו חורים בכתפיים כדי שיוכלו להכניס את הכנפיים" האישה נרגעת וממשיכה לעמוד בתור. תוך שתי דקות נשמעות שוב צעקות נוראית, פי מאה יותר נוראיות מהקודמות "מה זה?" קופצת האישה "הרגעי, זה שום דבר" אומרים לה, הגיע מישהו חדש לגן עדן וקודחים לו חור בגולגולת כדי לשים לו את ההילה" פתאום רואים את האישה עוזבת את התור ומתחילה להתרחק. "לאן את הולכת?" שואלים אותה. "לגהינום" "מה קרה לך? בגהינום יאנסו אותך, יעשו לך מעשי סדום" "כן" אומרת האישה "אבל לזה לפחות יש לי חורים מוכנים"

חה חה חה יעלי, איזה בדיחה ../images/Emo3.gif

שלום כולם למה אני לא מצליחה לזכור אף בדיחה? איך את זוכרת? לפעמים אני יוצאת בערב לחוג (ציור למשל) מספרים בדיחה, אני הולכת מהר הביתה לספר לבעלי ועד שאני מגיעה ברח לי מהראש. אולי אני יתחיל לרשום? מה אתם אומרים? ערב טוב לכולם ושגם יהיה לילה טוב. להתראות

י מ י ת 2

New member
בדיחה../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

יעלי מאיפה את מקוששת את הבדיחות האלה? ממש התפקעתי מצחוק, גם אני לא זוכרת רגע אחרי שסימתי לצחוק, לכן אני קהל מצוין לבדיחות. אף פעם לא משתעממת.טובה באמת נסי לרשום את הבדיחות וספרי לי אח"כ איך הלך?

yaely2

New member
מנהל
איך לעשות דיאטה בלי להתאמץ ../images/Emo140.gif

ערב טוב לכולם, ולימית המתבדחת
אצלי הבדיחות צצות מתי שבא להן. הבדיחה הקודמת פתאום עלתה לאט לאט במעלה הזיכרון ואני מיהרתי לכתוב אותה בהודעה הקודמת. הנה עוד אחת שנזכרתי, (עושה סדר במגירות הלב) אדם נכנס למכון כושר, רוצה גם לרדת במשקל. אמרו לו: "יש לנו 3 תוכניות: 1. אתה משלם 250 ש"ח ויורד תוך שעה 250 גרם 2. " " 500 " " " " 500 גרם 3. " " 1000 " " " " 1 ק"ג האיש החליט לנסות את תוכנית 1. הכניסו אותו לאולם גדול באמצע האולם עמדה בחורה יפה יפה. ועליה היה שלט "אם תתפוס אותי אתה יכול ל
אותי. הבחור התחיל לרדוף אחריה רץ רץ כל עוד כוחו בו כמעט תפס, אך השעון צלצל לסיום השיעור. שקלו אותו אכן יחד 250 גר. לאחר כמה ימים הוא חוזר לתוכנית 2. מכניסים אותו לאולם עוד יותר גדול ובמרכז עומדת בחורה יותר יפה מכל מה שראה ועליה שלט "אם אתה תופס אותי אתה
אותי. הבחור רץ רץ כדי לתפוס אותה, וברגע שעמד לתפוס אותה השעון צלצל לסיום השיעור והבחור ירד 500 גר. עכשיו התחיל להתכונן לקראת תוכנית 3, רץ על ההרים רץ בגאיות החליט שאת זו הפעם הוא תופש. לאחר שבועיים כשהרגיש שהכושר שלו עלה והתחזק ניגש לתוכנית 3, הכניסוהו לאולם ענק ובאמצע האולם עמד כושי ערוום גובה 190 ועליו היה שלט "אם אני תופס אותך אני
אותך. הוא התחיל לרוץ וכמעט הבחור תפס אותו למזלו השעון צלצל ..הוא ירד ק"ג

אדזה

New member
שלום חבריה

עברתי עכשיו על כל המילים היפות שנכתבו בפורום ומעניין איך שהנושאים התפתחו במשך היום,איזכור עצוב על רצח רבין,, משחקים,בדיחות,טיסה לחו"ל,זה כל כך מאפיין את עם ישראל,המשופע בדרך כלל עם הרבה חגים לא כל כך שמחים,עם מצב כלכלי קשה,פיגועים ופגזים,ובכל זאת עם ישראל חי,עם חוש הומור שתמיד מעמיד אותו על הרגליים,מי יתן ונמשיך לצחוק,להשתעשע ולהתעסק אך ורק בעניני המחשב ושהשלווה תישרה בביתנו הקטן.

אדזה

New member
דיאטה

יעלי מרוב צחוק התעורר לי התאבון,ורצתי לחטט במקרר,אם היה תלוי בי הייתי לא רק מנקה את המגרות אלא מעיפה את המקרר על כל התכולה שבו וגם את המזווה וכל פינה שבה אני מחביאה דברים טובים לנכדים ובסופו של דבר מי אוכל?ניחשתם נכון,אני.אבל איך אמרו אבותינו:אסור להתלונן,ושיהיה לכולם מכל טוב הארץ,עם הפיגורה כבר נסתדר איך שהוא.

yaely2

New member
מנהל
אדזה, איזו תמונה או לה לה ../images/Emo57.gif

שלום כולם,
אדזה אימצתי את התמונה היפה ושלחתי אותה ישר למאגר התמונות שלי. בפעם הבאה שאת נכנסת למקרר שלך, לפחות לבשי משהו חם. עד שתחסלי את כל המקרר עוד עלול להיתפס לך הגב חס וחלילה וחס ושלום

אדזה

New member
יעלי-הגב

אני מרופדת כל כך טוב יעלי שאין סיכוי שייתפס לי הגב,תודה על הדאגה,וזה דווקא מזכיר לי שהחורף הולך ומתקרב וזו הזדמנות להתעטף בשכבות נוספות שיהיה לנו גם חם ונעים וגם הסוואה של המיותרים שלנו.

עמליה3

New member
אדזה

אם תחסלי את מה שמיועד לנכדים. מה הם יקבלו. אני בפרינציפ לא נוגעת במה שלא שייך לי. ויש עבורם מחסנים,אני קונה לכל אחד מה שאוהב ונהנית לראות אותם כשהם באים ומחטטים בארונות וכל אחד מוצא את האהוב עליו.

אדזה

New member
עמליה

אני מאחלת לעצמי לפחות ירידה של 5 ק"ג ,לא מעיזה לחלום על יותר מכך.מה לעשות והתקופה שלנו משופעת בהמון פיתויים,וטוב שכך כי חוסר כבר חווינו די.אז מצד אחד אני אומרת לעצמי-זהירות,אסור לך ומצד שני אני מיד מצדיקה את הנאש וחושבת,נו,היום עוד מותר לך,מחר כבר יגידו לך שאסור,אז תאכלי!ולך אני רוצה לומר-המשיכי עד למשקל המבוקש ולא להרפות,כי ברגע שמפסיקים קשה לחזור לזה-וזאת מניסיון אישי.

עמליה3

New member
אדזה -צריך עזרה

באמת לבד קשה להתמיד. אני כל שבוע הולכת לטיפול דיקור ושיאצו אצל הדיאטניקנית שלי. רק כך הצלחתי ואמשיך. הדיקור עוזר נגד כאבים וחילוף חומרים. מקווה להוריד עוד כמה קילוגרמים מיותרים לאט לאט.

עמליה3

New member
לרדת במשקל

איזה ספורט נעים וגם לרדת במשקל? הייתי היום בחנות טבע וראיתי בחורים קונים דליים עם אבקקת חלבון כדי לעלות במשקל באימונים. ואני רוצה לרדת במשקל ופשוט סוגרת את הפה בזמןויש תוצאות כבר אחת עשרה קילו.

yaely2

New member
מנהל
עמליה ../images/Emo47.gif כל הכבוד על הירידה!

מחיאות כפיים לך עמליה, על אחד עשר הקילוגרמים.

למעלה