בוקר טוב

sigal38

New member
לאאאאאאאאאאאא

בוגד תמיד נשאר בוגד מתחיל ככה ונגמר ברומן ארוך וממושך

MaYcHuK

New member
סיגל את קצת נחרצת

אי אפשר לדעת כל מקרה לגופו ותאמיני לי לא קל לי להגיד את זה אבל קביעה נחרצת היא נמהרת

sigal38

New member
חמודה

אני מדברת מנסיון של 22 שנה עם זה קרה לי או הסביבנ שמקיפה אותי......... אם זה בסתר או בגלוי בוגד נשאר בוגד

MaYcHuK

New member
לכן אמרתי שאת מכלילה

הנסיון שלך או שלי הוא לא כולל את כל הגברים עלי אדמות. יש בוגדים שיבגדו שוב ויש כאלה שבגדו פעם אחת ותאיני לי למדו לקח קשה מאוד ולא יהיו מוכנים לעבור את ה"חוויה" הזו שוב. לא מכלילים . לא כל הבלונדיניות טיפשות לא כל הגברים בוגדים לא כל מי שבגד פעם יבגוד לא כולם מניאקים ולא כולם תמימים בדיוק כמו שלא כל הנשים נאיביות לא כל הנשים תמימות בישניות וכו '

sigal38

New member
אני לא מכלילה

אבל למה לא לתת תרופה למכה? זה שם וזה קיים......למה להסתבך וחיות עם חוסר בטחון? האם היא יכולה להאמין בו? מה אתה מציעה לה להיות שוטרת אחרייו? זה לחיות עם איום כל הזמן. אם זה בסדר לה או לך........אחלה אני לא ממליצה!!!!!!!!!!!

MaYcHuK

New member
תקראי מה רשמתי בתגובתי הראשונה

ותביני מה אני מציעה לא קראת אותי נכון בכלל...

רחלי228

New member
תלוי מי האיש...

היה כזה איש בחיי. שבגד בחברות שלנו. ונכון להיום, אני כבר סלחתי.

sigal38

New member
אני יכולה לספר לך

על מקרה שקרה לחברה שלי לא מזמן בחורה צעירה בת 28 רווקה יצאה עם חבר שלה שנתיים מתברר שהוא ניהל רומן במשך 11 חודש עם אישה נשואה הכניס אותה למיטה שלהם........ אחרי הגילוי והרבה יסורים והבטחות היא נתנה לו עוד צנאס תנחשי מה קרה???????? אני לא אומרת שכולם ככה אחרת גם אני לא הייתי ממשיכה אבל זה קיים וזה מפחיד

רחלי228

New member
לא יחד

הוא בחר לפתח מערכת יחסים עם מי שהייתה מישהי מחברותיי בקרובות. אחרי ההלם...והכאב. באה הסליחה... מותר לו... מותר לה... אז לשאלתך- כל אחד פנה לכיוון שלו. אך אשקר אם אומר שהוא יצא לגמרי מליבי וראשי. הוא תופס שם חלק נכבד מאוד.

רחלי228

New member
פשוט....ממשיכים הלאה

ונותנים לחמלה ולסליחה האחוהית חלק נכבד בחיים.

MaYcHuK

New member
נכון הסליחה תגיע מתי שהוא

וממשיכים הלאה - כל אחד בנפרד או ביחד תלוי בסיטואציה , באנשים שמרכיבים את מערכת היחסיםובעוד הרבה דברים

sigal38

New member
עדי.....יותר חשוב

רק שיהיה לך ברור שאת מאה אחוז הבעיה לא נעוצה אצלך יש אנשים חולים........ יש אלכוליסטים........ יש מסוממים........ ןיש שחולים על בגידות וזה סוג של מחלה כמובן אם זה קורה שוב ושוב אני לא מדברת על מעידה חד פעמית

עדי2211

New member
בהתחלה חשבתי כך

איפה טעיתי..שהוא עשה מה שעשה..מה לא היה בסדר איתי.. אבל מהר מאד הבנתי שאני לא אשמה

sigal38

New member
לא חמודה

את לא טעית........ לי לקח המון שנים להבין את זה היום אני ממקום אחר,טוב ,נקי,צומח להתחיל מערכת יפה ובריאה. מכל נפילה החוכמה היא לצמוח. שיהיה לך בהצלחה והלוואי תמצאי את האחד והנכון בשבילך

למעלה