הנסיון שלך או שלי הוא לא כולל את כל הגברים עלי אדמות. יש בוגדים שיבגדו שוב ויש כאלה שבגדו פעם אחת ותאיני לי למדו לקח קשה מאוד ולא יהיו מוכנים לעבור את ה"חוויה" הזו שוב. לא מכלילים . לא כל הבלונדיניות טיפשות לא כל הגברים בוגדים לא כל מי שבגד פעם יבגוד לא כולם מניאקים ולא כולם תמימים בדיוק כמו שלא כל הנשים נאיביות לא כל הנשים תמימות בישניות וכו '
אבל למה לא לתת תרופה למכה? זה שם וזה קיים......למה להסתבך וחיות עם חוסר בטחון? האם היא יכולה להאמין בו? מה אתה מציעה לה להיות שוטרת אחרייו? זה לחיות עם איום כל הזמן. אם זה בסדר לה או לך........אחלה אני לא ממליצה!!!!!!!!!!!
על מקרה שקרה לחברה שלי לא מזמן בחורה צעירה בת 28 רווקה יצאה עם חבר שלה שנתיים מתברר שהוא ניהל רומן במשך 11 חודש עם אישה נשואה הכניס אותה למיטה שלהם........ אחרי הגילוי והרבה יסורים והבטחות היא נתנה לו עוד צנאס תנחשי מה קרה???????? אני לא אומרת שכולם ככה אחרת גם אני לא הייתי ממשיכה אבל זה קיים וזה מפחיד
הוא בחר לפתח מערכת יחסים עם מי שהייתה מישהי מחברותיי בקרובות. אחרי ההלם...והכאב. באה הסליחה... מותר לו... מותר לה... אז לשאלתך- כל אחד פנה לכיוון שלו. אך אשקר אם אומר שהוא יצא לגמרי מליבי וראשי. הוא תופס שם חלק נכבד מאוד.
רק שיהיה לך ברור שאת מאה אחוז הבעיה לא נעוצה אצלך יש אנשים חולים........ יש אלכוליסטים........ יש מסוממים........ ןיש שחולים על בגידות וזה סוג של מחלה כמובן אם זה קורה שוב ושוב אני לא מדברת על מעידה חד פעמית
את לא טעית........ לי לקח המון שנים להבין את זה היום אני ממקום אחר,טוב ,נקי,צומח להתחיל מערכת יפה ובריאה. מכל נפילה החוכמה היא לצמוח. שיהיה לך בהצלחה והלוואי תמצאי את האחד והנכון בשבילך