בוקר טוב!!

גלושש

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

בהצלחה שיהיה

anat234

New member
הוא לא עונה למסרים.

הוא כבר אמר את זה בפורום אקזיט כמה פעמים
תודה בכל זאת על העידוד מווווווואה
מאוהב|

חחחחחח עפר כנס..

אפילו שהוא בטח הלך
חחחחחח אני חיייבת לציין שאתה בנאדם קרוע ברמות
בהצלחה בטלנובלה ותבוא לבקר יותר
וואי עוד שבוע אתה הולך לככב לנו על המסך כל יום במשך 45 דקות
איך ההרגשה
חחחח ואיך היה בהקרנה של הפרק הראשון

אוף, שוב פיספסתי אותו!../images/Emo90.gif

כל הזמן שהוא נכנס לפורומים אני מפספסת גם באקזיט ועכשיו גם פה! איזה באסה... עפר, אם אתה פה אני מאחלת לך בהצלחה באקזיט, בטלנובלה בע"מ ובכלל בכל מה שתרצה ושתדע שיש אנשים קטנים שחולים עליך-כמוני! אה ולמרות שזה לא קשור כולם להצביע לשירי מימון בארויזיוןןןן-גם אתה עפר! חחחח הלוואי ותענה טיהי ביי ביי

pirk

New member
אוףףף גם אני כל פעם מפספסת..

עופרר בהצלחהה בהכלל!!!!!! ותמשיך להיכנס אולי פעם אחת אני יהיה פהה בזמן שאתה פה.. חח

עופרר../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif../images/Emo115.gif

מה נשמע יפיוף?! איך בצילומים?!?!?! מראה ת'תחת מדי פעם למצלמה ?? חחחחחח שיהיה לך גם שבוע נעים ותבוא לבקר יותר בפורמינו הקט!!

יאאאאאאאאא עפריקווווווווווו

איזה ממייי איך הפסדתי אותווווווו עזבו שנייה תתמונה זה ניסיון

anat234

New member
יייאייי עפר, אם אתה פה >>

למרות שלא נראה לי. אמרו לי שעברת על כל המכתבים ששלחו לך והתקשרת. לצערי לא התקשרתי אליי-ואני עם פלאפון זמינה 24 שעות ביממה רק בשבילך. לפני זה לא היה לי אכפת מהפלאפון קוראים לי ענת פוגל אני מקווה שקיבלת את המכתב!
ענת

מ ח ו ש

New member
עופר! כנס דחוףףף!

שמי משה.. תמסור לארזזזז....המון בהצלחה!!!!!!!!!!! ושיתקשר כבר!!!!!!!!!!!!!!

עפרר ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מה קורה גברר??? איך בצילומיםם??? בהצלחה בהמשך..! גם באקזיט... ותגיד איך רון שחרר?? יש לך סצינות איתו..? חחחח איך הוא עושה מבטא ערבי... ואתה משחק גם בטלנובלה הפיקטיבית (למדתי מילה התלהבתי..) או רק בטלנולה שמאחורי הקלעים..? לאב יו
דניאל

shechterit

New member
חחחחחח נחמד שהוא נכנס..

מה זה היה היום בבוקר?? אמאלה איך כולכם הייתם פה? ומה נסגר איתו איזה משוגע הוא בבוקר.. טוב בטח זה היה לפני שהוא שתה תקפה בוץ שלו..

למעלה