בוקר טוב!!

sHiReLuSh

New member
עפר !!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

היייי !!!!
יאוווווווווו איזה מתוק אתה !!! תודה שאתה נכנס ... בהצלחה עם הטלנובלה ו " אקזיט " ... לאב יו ... שיר - אל ...

דפרניק

New member
עפר!!!!!!

יווו אני לא מאמינה שפספסתי אותו אוףףףףף
עפר=שלמות!
ד"א אני רושמת דרך אחי...
מור
עפר

כול מי שבפורום כנסו!!!

עפר אתה חמוד ומקסים!!! ויעלי מלאך אוליי תרשמי לנו קצת גם אני כלכך מתגעגעת אלייך ומלאך איך הולך בצילומים אם קורעים אותך תגידי לי כי את זוכרת מי שיקרע אותך אני יקרע אותו יאללה מאמי שיהיה בהצלחה חולה חולה חולה עלייך קרן.

אה באמת?.. מאיפה את יודעת?

בכל מקרה עם עפר יוכל לענות אני ישמח.. כדי לדעת ב-100% בכל מקרה תודה לענת.. ומקווה שעפר יראה את השאלה ויענה..

אשכנזים שליטההההה ../images/Emo47.gif

אין על אשכנזים
עכשיו שבו ותמותו מקנאה
חחחחחח

הייי לכולם

את צודקתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!! אני חצי אשכנזיה וחצי מרוקאית אשכנזים לשלטון!!!!!!!!! היי עופר בהצלחה בטלנובלה החדשה אני מקווה שזאת תהיה הצלחה כמו כל הדברים שאתה עושה (אקזיט, פיטר פן) סוף סוף יעל לא עם יהודה לוי, זה נחמד לגוון קצת ואני שמחה שעשו את הבחירה הנכונה ביותר (ואת היפה ביותר) אני אוהבת אותך ולא מפספת אף דבר שאתה מופיע!! גל שטרית, שדרות (*אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח כתובת וטלפון במסר פרטי)

גלושש

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo110.gif../images/Emo18.gifנ"ש../images/Emo27.gif

כתבה על השיר של טלנובלה בע"מ
פה

KiShKooSh

New member
תגיד אתה יודע מזה לשרשר../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

זה במקום לפתוח שרשור על כל דבר פשוט תשים את כל מה שאת רוצה לומר בשרשור אחד גדול
תזכור לפעם הבאה
ביקי

לעפר!

יעלי לא תיהיה היום הצילומים ? בבקשה תגיד לי כי אם היא תיהיה אני רוצה בבקשה אם אתה יכול להגיד לה שחיפשתי אותה ואני מתגעגעגת .. קרן. שיהיה לכם בהצלחה ואני מזה מקווה שאני לא יהיה בבסיס ושאני יוכל לראות את הטלנובלה.

Mrs Love

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

היית יכולה לשרשר להודעה הקודמת ולא לפתוח הודעה חדשה. פעם הבאה לזכור זאת

למעלה