בוקר טוב!!

את לא רואה..? הוא באדום...

וגם להוט יש שיתוף פעולה אם תפוז.... וגם אם זה לא היה בטוח הוא תפוז לא היו שמים אותו באדום

Segalovich

New member
עפר, שאלה

איך אתה הולך לשלב את העבודה שלך בטלנובלה כרגע עם אקזיט העונה החדשה? ושיהיה המון המון המון בהצלחה ב2 הדברים :)

תודה תודה

אקזיט זה יום תילום בשבוע ובשאר הימים אני אצלם את הטלנובלה... לא קל... אבל כיף חיים!!!

../images/Emo45.gif

סתם כי בא לי להגיב

אוי עפר היה

טוב אז שיהיה לו בהצלחה כי הוא בטח הלך.. אז נתראה כבר באקזיט .. מתי שהוא.. ואם הם מחפשים נצבים לטלנובלה אשמח לבוא (חחח) אני גרה קרוב לנווה אילן..

KiShKooSh

New member
היי גיא../images/Emo70.gif

ערב טוב
(תאמין לי אני יותר שרוטה ממך
) כל פורום מיכאלה מכרים אותי תשאל אותם כמה אני שרטה
כמו שאומרים יש בי שריטה, והיא תנצח

KiShKooSh

New member
ביקי ו ../images/Emo9.gifמוטי אופקוס../images/Emo70.gif

מוטי תעשה לי 5 שוטים של קוקה קולה ENJOY

yaelgro

New member
אתה לא שרוט????

אתה הבן אדם הכי שרוט שאני מכירה!!! תספר, תספר לכולם איך בטקס הסיום של כיתה יב' ניבאת את עתידך בטקס ה"אוסקר" של בית הספר(ואם אתה לא זוכר על מה אני מדברת אולי כדאי שאני אראה לך את הקלטת של המסיבה). ואם לא מספיק, אז תסתכל גם על החלק של סוף כיתה ט' בו אתה מנסה ללמד את מורן את התנועות של הריקוד. ואם לא זיהית מי אני לפי הכרטיס האישי, אז זאת יעל גרוסמן שלמדה איתך בתיכון(ואני גאה לאמר את זה לא רק בגלל שאתה שחקן, אלא בגלל שהיית ההן היחיד בכיתה שלא צחק על זה ששיחקתי כדורגל). שמחה לראות שאתה מצליח וכובש את בנות ישראל הצעירות והשיער, הו השיער - אני מקווה שתמשיך להאריך אותו כי יפה לך ארוך!!!

yaelgro

New member
אני באמת לא מכירה אותך

אבל שלוש שנים עם עפר בכיתה, בהן הוא היה דואג שאחרי 5 דקות של שיעור אנגלית המורה תוציא את כל הכיתה(כמעט) בגלל שאנחנו מפריעים(מה לעשות שלא היה למורה חוש הומור), הספיקו לי כדי להבין שהן אדם שרוט, אבל לטובה ועם סטייל.

dar dar5

New member
../images/Emo37.gifעפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif../images/Emo182.gif

מה קורה אח'שלי? הכל טוב? איך הצילומים?... מחכים לראות אותך על המסך

כל הכבוד לך!!!חחח

כמה עבודה ואתה מסתדר!!! יפההההההה מאודד אוהבים אותך עפר! בהצלחה בכל התוכניות ובכל מה שתעשה

למעלה