ברוך הבא.... אני אולגה...:)
P Pap3r B0y New member 23/9/04 #215 תמונה ראשונה שלי ואני רוצה תגובות חחח וכן יש לי עגיל בשפה וגם בגבה חחח
A airgirl New member 24/9/04 #218 עגיל בבגה...../images/Emo99.gif אני מתה על עגיל בגבה... זה כ"כ יפה!!!! גמני רוצה עגיל בגבה..
F FiShA New member 24/9/04 #224 אתה דומה לילד אחד סער (סרגיי) שעבר לגור לעיר אחר מחיפה.. עדיל בשפה זה הכי יפה=)))))))))9
W wasted years New member 24/9/04 #227 שלום לך. אני עומר , בן 19 מאריאל.. הבנתי שיאנה ניתבה אותך לפורום הזה. שטוב טי זנל שאם אתה ידיד של יאנה יש לך מקום של כבוד בפורום הזה יאנקה
שלום לך. אני עומר , בן 19 מאריאל.. הבנתי שיאנה ניתבה אותך לפורום הזה. שטוב טי זנל שאם אתה ידיד של יאנה יש לך מקום של כבוד בפורום הזה יאנקה
N nikeman New member 23/9/04 #194 מה קורה? נראה מצויין הפורום הזה.. אני סרגיי מחיפה כמו הרוב פה ... מקווה שיהיה לי זמן לכתוב פה מדי פעם כי זה נראה אחלה פורום
מה קורה? נראה מצויין הפורום הזה.. אני סרגיי מחיפה כמו הרוב פה ... מקווה שיהיה לי זמן לכתוב פה מדי פעם כי זה נראה אחלה פורום
S Sweet Russian Girl New member 23/9/04 #195 היי סרגיי ברוך הבא!! אני סוניה מחיפה יש לך שם מקסים (בלי התחנפויות)
S s h u r i k New member 23/9/04 #200 בוקר טוב אני שוריק..... ואני היסתבכתי כבר עם כל החדשים, ניראה מי ביניהם יחזיק מעמד!! תהנה בפורום.. רק שתוריד את היידים, שפתיים, מחשבות, מחשבות רטובות (תשאיר אותם לקיריל) מאנוטה שלי ו*** (לא נגלה בנתיים)....
בוקר טוב אני שוריק..... ואני היסתבכתי כבר עם כל החדשים, ניראה מי ביניהם יחזיק מעמד!! תהנה בפורום.. רק שתוריד את היידים, שפתיים, מחשבות, מחשבות רטובות (תשאיר אותם לקיריל) מאנוטה שלי ו*** (לא נגלה בנתיים)....
S s h u r i k New member 23/9/04 #202 גוספאדי יוז'ק מויי מה ניסגר איתי....?!?! התכוונתי ברוך הבא ולא בוקר טוב
T the freaky girl New member 23/9/04 #197 סרגייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אני נסטיה!!!!!!!! ))) אני מאושרת זמנית )))))))) חח.. לבן דודה שלי גם קוראים סרגיי ואני אוהבת אותו.. ))))))) דוברו פוז'אלובאט
סרגייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אני נסטיה!!!!!!!! ))) אני מאושרת זמנית )))))))) חח.. לבן דודה שלי גם קוראים סרגיי ואני אוהבת אותו.. ))))))) דוברו פוז'אלובאט
A Angel lips New member 23/9/04 #198 חחחח כמובן סוניה ראשונה.... שמעה סרגיי מחיפה רצה לפה שלום סרגיי וברוכה הבאה אני חן ממעלות
S Sweet Russian Girl New member 23/9/04 #205 חחחחחחח חן... אם את חושבת שחשבתי שזה האקס שלי אז לא חשבתי א.הוא מקריית ביאליק ב.הוא יותר מידי גדול בשביל פרומים הוא בן 24.9
חחחחחחח חן... אם את חושבת שחשבתי שזה האקס שלי אז לא חשבתי א.הוא מקריית ביאליק ב.הוא יותר מידי גדול בשביל פרומים הוא בן 24.9