תודה על קבלת הפנים..... היה לי יומהולדת 19 שבוע שעבר .... ובטח שאני מכיר את דאשה ידידה טובה שלי.
S Stupstep New member 23/9/04 #165 תודה על קבלת הפנים..... היה לי יומהולדת 19 שבוע שעבר .... ובטח שאני מכיר את דאשה ידידה טובה שלי.
A AeroSlash New member 23/9/04 #169 חחח דאשה... השרידים של ה-"רדבול נותן לך כנפיים" שהיא כתבה עלי עוד נשארו עד אתמול =]
A Angel lips New member 23/9/04 #163 וואו כמה וו חחחחחח../images/Emo6.gif שלום לך! אני חן ממעלות גם אנחנו נשמח להכיר אותך! אני בטוחה שתהנה בפורום שלנו כי עם כל הצניעות, ויש צניעות! זה פורום מקסים! עם מנהל חם ואוהב שאני אישית מטורפת עליו!!! מקווה שתמצא אצלינו פינה חמה!!
וואו כמה וו חחחחחח../images/Emo6.gif שלום לך! אני חן ממעלות גם אנחנו נשמח להכיר אותך! אני בטוחה שתהנה בפורום שלנו כי עם כל הצניעות, ויש צניעות! זה פורום מקסים! עם מנהל חם ואוהב שאני אישית מטורפת עליו!!! מקווה שתמצא אצלינו פינה חמה!!
T the freaky girl New member 23/9/04 #190 לי גם משעמם.. אפילו יותר.. ועוד אין לי אייסי על המחשב הזה..
T the freaky girl New member 23/9/04 #192 ../images/Emo45.gif מחר יום כיפווווווווווווווורררררר.... העיקר שלא לומדים.. :]