מחר שישי!
V v o d k a New member 24/9/04 #233 אהלן שלום! ../images/Emo24.gif תגיד, למה אתה לא כותב את השם שלך "וובה"?? כי ווווה זה פשוט מצחיק.... ד"א- אני ליזה מעכו
אהלן שלום! ../images/Emo24.gif תגיד, למה אתה לא כותב את השם שלך "וובה"?? כי ווווה זה פשוט מצחיק.... ד"א- אני ליזה מעכו
T the freaky girl New member 23/9/04 #159 ../images/Emo9.gif לנקהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח.. אחר צהריים טובים
P Pap3r B0y New member 23/9/04 #172 שלום אני חדש שלום אני חדש. קוראים לי דימה בן 15 וחצי מלוד מקווה להנות כאן , ידידה המליצה לי על הפורום הזה נראה איך ילך בקרוב אני יעלה תתמונה שלי כשיהיה זמן
שלום אני חדש שלום אני חדש. קוראים לי דימה בן 15 וחצי מלוד מקווה להנות כאן , ידידה המליצה לי על הפורום הזה נראה איך ילך בקרוב אני יעלה תתמונה שלי כשיהיה זמן
P Pap3r B0y New member 23/9/04 #174 שכחתי להגיד משעמם לי בטרוף אנשים מי שרוצה סתם לדבר אפשר לבוא לאייסיקיו שלי 700100
E EMILY666 New member 23/9/04 #176 דימקה ! ברוך הבא!.. אני אמילי כמו שאתה יודע מחיפה וגם בת 15 וחצי=)))
L l1zard New member 23/9/04 #177 ../images/Emo12.gif מה זה ידידה? הא? מה זה ידידה? לידידה יש גם שם ברוך הבא!
P Pap3r B0y New member 23/9/04 #180 חחח חח יאנה איזה חרא אני מרגיש היום יאללה כואב לי הראש מהבוקר ומשעמם לי בעע טוב לפחות אני שומע מוזיקה ובקרוב אני יזוז לי לראות איזה סרט נחמד תודה על הקבלת פנים זזתי לצ'אט
חחח חח יאנה איזה חרא אני מרגיש היום יאללה כואב לי הראש מהבוקר ומשעמם לי בעע טוב לפחות אני שומע מוזיקה ובקרוב אני יזוז לי לראות איזה סרט נחמד תודה על הקבלת פנים זזתי לצ'אט
N NaStY Moo New member 23/9/04 #187 פרייייייייייייבט../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני נסטיה.. )
A Angel lips New member 23/9/04 #201 וואווווו החדשים מציפים דימה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אליינו.. אני לא אתפלא אם הידידה הזו היא יאנקה אני מקווה שיהיה לך כיף איתנו
וואווווו החדשים מציפים דימה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אליינו.. אני לא אתפלא אם הידידה הזו היא יאנקה אני מקווה שיהיה לך כיף איתנו