בוקר טוב

ענתר

New member
בוקר טוב

אני מניחה שתראו הודעה זו בבוקר אני מקווה (עדיין לא הצלחתי לקלוט) שאין זה תפקיד מיוחד להגיד בוקר טוב אני קוראת אנונימית עד עתה הייתי שבועיים בחול, לא יכולתי לכתוב אבל יכולתי לקרא, ונהנתי מהפורום. ונויה גרמה לי לצחוקים גדולים שנים חלמתי על פורום כזה ולא ידעתי שהוא קיים, על חמתי בפורום אחר שאני משתתפת בו נפתח שירשור שלם אז כל הכבוד לפנינה על הקמת הפורום, ולכן החברות השותפות בו ענת

jessy19

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

יופי, החלטתי שאני קמה לא ברבע לחמש, אלא בארבע וחצי רק כדי להיות הראשונה שתכתוב "בוקר טוב"
סתם סתם, אתן מוזמנות תמיד לכתוב ראשונות את ה"בוקר טוב"- אתמול הייתה בבוקר מוקדם בעיה בתפוז אז לא יכלתי לכתוב :) ענתר, ברוכה הבאה

ענתר

New member
תודה לכל המקבלות יפה את פני

שרשור על חמתי אצרף כאשר חמתי (כעסי) תעלה בי, (מוצא חן בעיני משחק המילים). כרגע אני לא כל כך כועסת הייתי שבועיים בחול (שם הכקתי אתכן, אמנם היה פחות סוער מאתמול) אמנם לא רציתי שתבוא ותשמור על בנותי, ועל זה כעסתי, אך הן יצאו בלי נזק משמעותי, אז היום אני לא כועסת. ושוב בוקר נפלא לכולכן, החרדיות, דתיות, חילוניות, אתאסטיות, מקווה שלא שכחתי אף סוג ענת

Galit29

New member
בעיניין חמותי או חמתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אישי היקר ביקש ממני ביום חמישי השבוע, אחרי ששמע שיחה ביני ובין אחותי שאני אפסיק לקרוא לאימא שלו חמתי ואקפיד על חמותי. בגלל שחמתי זה כעס וכו'. צחקתי....ורציתי לשתף אתכן/ם

בוקר טוב ענת, גם אני לא האמנתי

שיש דבר כזה, אני עדיין מחפשת את פורום גיסתי ואני , שם אני יוכל לכתוב המון. שמחה שאת איתנו.

sovlanit

New member
סיגי המקורית,

את בהחלט מוזמנת לכתוב כאן... אשמח להגיב ! חוץ מזה-המון אושר. ולמבורגיני-קרוב אלייך מתמיד

למבוריגני לא פחות.

דווקא בעלי עובד בפורשה.... ואני במרצדס. ויש לנו אוטו עלוב ביותר... וגם לא ניראה לי שזה ישתנה... אוף איזה עצבים, האוטו שלי. היום עוד פעם נתקעתי מול הבית של חמתי איתו, חיכתי 20 ד' שיתקרר, כדי שאפשר יהיה ליסוע, והכי מעצבן, שבעלי אומר שהאוטו בסדר גמור. בטח , נראה אותו מאחר כל יום לעבודה, ולוקח את 2 הבנות. תמיד שאני מקטרת, הוא אומר טוב אני יקח אותם , אבל עד שהוא מגיע חזרה להביא אותם זה כלכך מאוחר, עדיף שאני יקח אותם, חוצמזה הוא נתקע אצל חמתי. ונשאר שם שעות.

sovlanit

New member
וואלה,סיגי המקורית,

עכשיו התבררה לי מהות הפתגם "הסנדלר הולך יחף"... אבל מה? הסיכויים שלך לרכב משובח גדולים משלי... קבלי חיבוק

למה את חושבת ככה?

באמת נראה לך שהסיכויים שלי יותר גדולים , זה מעניין. דווקא לא שמעתי אותך מקטרת...

למעלה