בוקר טוב

אני מכירה את הבדיחה הזו

אבל על בלונדיניות ולא על מרוקאים אבל בכל זאת מצחיק. חחחחח.

ברוכה הבא ענתר../images/Emo140.gif

אגב גיסות, אני דווקא מסתדרת עם רוב הגיסות שלי (נשות אחיי או אחיות של הגרוש שלי) ומי שאני לא הכי מסמפטת (לא בגלל היותה גיסתי אלא בגלל אופי מחורבן) אז אני פשוט לא הכי בקשר איתה הקטע שיש לי גם גיסות חורגות, אמא שלי הרי נשואה פעם שניה ולבעלה היו ילדים מנישואים קודמים, אז יש לי גיסה אחת בערך בת גילי שאנחנו נדברות במסנג'ר כמעט כל יום ובטלפון ונפגשות אצל ההורים ולפעמים (כשהאוטו מצליח ליסוע
) אני גם נוסעת לבקשר ויש גיסה יותר צעירה ממני, חרדית (יש לי אח חוזר בתשובה) שאני פשוט מאוהבת באופי שלה, בחורה מקסימה, ההורים שלי משוגעים עליה, היא כ"כ עדינה ונחמדה ואנחנו מדברות גם בטלפון, כל יום שישי היא או אני מתקשרות לאחל שבת שלום, מחליפות ביננו בגדים לילדים, ולפעמים גם נוסעת אליהם אני מתייחסת לגיסות כמו לחברות, ומי שלא מתאים לי להיות חברה שלו, אז אני לא, אבל ככה אני יכולה לשמור על מערכות יחסים בריאות עם הגיסות ואת גיסתי לשעבר כולכן יודעות כמה אני אוהבת, עד היום, כשהיא כבר לא גיסתי בעצם....

ענתר

New member
תודה על קבלת הפנים פנינה

אני גרה רחוק מכל משפחתי כך שאני פוגשת את גיסותי בארועים משפחתיים או שהם באים לבקר אותנו וזה בדרך כלל כולל שינה הגיסה הצעירה חושבת מאז ומתמיד שהיא יודעת הכל, ממש קשה לי להקשיב בשקט לרעיונות שלה שכמובן משתנים כעבור תקופה בלי להודות שטעתה. היא מתווכחת במרץ והיאאפשר להשחיל מילה הגיסה השניה תמיד חמוצה ועסוקה במפגשי משפחה עם הצד הזה של המשפחה אני מרגישה כמו מנגב הרגליים, כולם משתמשים אבל אף אחד לא מתעניין והוא נשאר בחוץ אך זו משפחת בעלי ואני לא יכולה לא להפגש, מזל שזה רק מספר פעמים בשנה

sovlanit

New member
לנגב רגליים?! ענתר

מתוקה, התפטרתי מזמן מתפקיד השטיח. נשבעת לך שזה כיף. נסי והווכחי בעצמך. איך?! פשוט: ספרים: 1.הכח טמון בתוכך 2.כוחו של התת מודע אתרים כמו: עידן הדלי WWW.GREATDAY.COM אימונים אינטנסיביים בלאהוב את עצמי [עדיין אני ברמת מתחילים] ובעיקר-כל הצלחה גוררת עוד הצלחה. הצלחות קטנות מביאות להגדלת הביטחון העצמי. וכשהמלאי מזה גדל-ההצלחות גדלות בהתמדה! וכשזה קורה-מצטמצם הפחד! ואז,הלב קל-ההרים גבוהים יותר יותר האויר צלול יותר ומכאן לא צריך את הדרך חזרה...[למטה] בטוחה בהצלחתך. המון אושר...

ענתר

New member
ושוב תודה לכל המברכות

מה דעתך שלקחתי קורס שנה שעברה באורנים אסרטיביות ומימוש עצמי, וספרים אני קוראת אבל הדרך עדיין ארוכה אני מרגישה שאני יכולה להגיד לעצמי מליון דברים, אבל לשבת בארוע משפחתי ובו אף אחד מהם לא שואל לדעתי, לא מתעניין מה אני עושה, זה מכאיב ומרגיז לא יעזור אם אגיד לעצמי יש לי חברות שחושבות שאני נעימה חכמה אהובה, זה לא נעים להיות פרך גיר בסיטאציה כזו

sovlanit

New member
ענתר,

אני בטוחה שתצליחי ובענק! המשיכי ללמוד וליישם,לשנן ולהאמין בעצמך. גם העץ הגבוה והחסון ביותר התחיל מנבט קטן. הוא צמח וגדל בהתמדה. אני יודעת שהפוטנציאל שלך אדיר. מייעצת לך לא לשקוע ברחמים עצמיים ולהסתכל רק על המטרה שלך. זה הכל. להזכר ולשחזר ארועים כאלה מעכב את צמיחתך ומוליך אותך למרירות ולהרגשת חוסר טעם. התמידי וההצלחה תגיע!

למעלה