בוקר טוב

sovlanit

New member
מקטרת?אני?! חס וכרפס...

פשוט כי נוח לי שמישהו אחר נוהג בזמן שאני עושה ככל העולה על רוחי... חוצמזה,החלטתי!!! אולי בשבוע הבא אזכור למלא טופס טוטו-לוטו... חחחחח אגב,באמת בהצלחה ברכישת רכב חדיש וכלבבך. מכל הלב.

sovlanit

New member
../images/Emo24.gif

פעם היתה הגרלה של 25 מיליון ש"ח. מילאתי טופס. אפילו את דמי הטופס לא הרווחתי חזרה... בהגרלה לחמישים מיליון יצא לי פתק : "לכי לעבוד"..."חפשי"-ומאז מחפשת את עצמי...חחחחחחחח יש מי שייתלו את הקולר בחוסר מזל ויש מי שיחפשו אשמים / רמאים. אם מתאים לך -בכיף... ויש לי מזל ענק בתחומים אחרים

נראה לי שעם המזל שלי ושלך, עדיף

אולי ישר לתרום את הכסף לאיזה מטרת צדקה. אבל לפחות יש מזל בתחומים אחרים, אני מסכימה אותם, לפחות את יודעת יש את ההרגשה הזאת של מיליונר בפוטנצייה, בזמן שמחכים לתוצאות... גם משהו, עד שהכל מתמסמס... אבל האמת, רק בריאות , והצלחה, ואושר, כן האושר הזה עם הא', סיגל.

אנילה1

New member
סיגי, שמעתי שהחברה שלך מחלקת בונוס

לעובדים מצטיינים. אוטו חדש של החברה.

ענתר

New member
פרום גיסתי ואני?

טוב גם לי כמה סיפורים על גיסותי (אחיות בעלי) אבל בדרך כלל הן רחוקות ואני יכולה לשרוד ממפגש אחד לשני גיסתי אשתו של אחי היא כבר סיפור אחר, אני קוראת לה גיסתי אהובה ואז היא צוחקת ואמרת שזה לא פלא לעומת השתיים האחרות

אפרופו גיסות...........

לי יש רק אחת מצד בעלי.... איזה מזל אההההה.... לילונית5

פינת../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifשל יום חמישי

איזה בעל הוא הכי טוב בעולם? תשובה: ארכיאולוג כי ככל שאשתו מזדקנת הוא מתעניין בה יותר........ לילונית5

../images/Emo6.gifלבלודינית.......

אחת נולדו תאומים...... עד היום היא מחפשת את האבא השני..........

מה משותף ........../images/Emo6.gif

בין נעלי בית לאשה מכוערת?........... עם שניהם נעים להיות בבית.... ופאדיחה לצאת החוצה............ חחחחחחחחחחחחחחחח לילונית5

עוד בדיחה נויה מה קרה לך היום

מרוקאי אחד ניכנס להתקלח פותח את המים מרטיב את עצמו ופתאום לא מוצא את השמפו קורה לאשתו אסתר איפה הפמפו והיא עונה במקלחת מול העניים שלך הוא שוב שאל אותה איפה השמפו אני לא רואה אותו התעצבנה האשה ניכנסה למקלחת ומראה לו הינה מול העניים שלך 4 שמפו מה את לא רואה? עונה לה הבעל:מה קרה לך כתוב שם שמפו לשיער יבש ואני כבר רטוב חחחחחחחח קצת צולעה אבל חמוד

את צוחקת?...

כשהייתי קטנה גם אני חשבתי ככה, וחפפתי פעם את השיער בלי להרטיב אותו... (מזל שזה קרה רק פעם אחת...)

שש שבע

New member
פירה,

כשחברתי היתה חולה ביקשה מבעלה להכין לה פירה, הסבירה לו שצריך לרסק את ת"א עם מלח קצת חמאה וזהו, קלי קלות, אחרי איזה חצי שעה הוא חוזר, ואומר לה "תראי אני משתגע חצי שעה אני מנסה למעוך את תפוחי האדמה ולא מצליח". הלכה בשארית כוחותיה למטבח, והיא רואה את תפוחי האדמה קלופים ושחורים, הוא לא בישל אותם החכמולוג.

למעלה