בוקר טוב

אתה צודק

התשובה היא לא לכל (או לפחות לרוב) השאלות הללו, וישנה גזעניות, וזה מפריע לי. החברה החרדית מצטיירת בעיני כקטנונית, ומגעילה. אבל (ברוך השם) יש עוד אופציות. בקשר לדילמה שלך, הייתי מציע להתייעץ עם אשתך. לחיות בשקר זו לא אופציה לדעתי, אבל כדאי להסביר לה את המצב, ולנסות לצמצם נזקים. בקשר להמלצה לקריאת ספרים - קניתי היום את "ציידי הנפשות" והתחלתי לקרוא. כל טוב לכולם.

אופס.

כתבתי פעמים, כי חשבתי שלא נשלחה ההודעה. אך ליתר ביטחון הוספתי מעט דברי כדי שלא אעבוד לגמרי בחינם. אך מכיון שהיה כה חשוב לי לענות לך, התאמצתי וכתבתי את אותה ההודעה שוב, למקרה שלא נשלחה הראשונה. אז שוב בהצלחה.

Mr Majar

New member
יהדות לא שווה לחרדיות

בוקר טוב גם לך, אל תטעה ותחשוב שבכדי לגלות את היהדות אתה צריך לחפש אצל החרדים, למרות שרוב החרדים יחלקו על כך. היהדות, לעניות דעתי העניה גם ככה, היא בסך הכל החכמה הכי קדומה בכדור הארץ. מה שקורא אצל חלק מהדתיים, מכל הזרמים אגב, זה שחלק מהם מתיחסים לחכמה הזו בשחצנות וביוהרה וחושבים שהם יכולים לכפוף אותה להשקפת עולמם או לרצונות שלהם. אני לא יודע מיכן אתה מגיע ולהיכן אתה הולך, אבל תפקח את העיניים ואת האוזניים ובעיקר בעיקר את הלב. דבר אחרון, לפעמים אנו משתכנעים מאנשים רק בגלל שהם בטוחים בעצמם. בהצלחה מכל הלב במסע.

למעלה