בוקר טוב.....

בוקר טוב.....

שיהיה לכם שבוע נפלא ... ~~~~~~~
~~~~~~~ יורדות שקיעות תמיד עולים צללים של ערב את שעת הדמדומים אהבנו עד מאוד ולחש העלים, השביל מלא שוב חרש ורק אתה אינך ולא תלחש לי עוד. ~~~~~~~
~~~~~~~ - עופרה חזה אני הולכת , אך אני עוד אחזור . אני מרגישה שפגעתי כאן באנשים שלא בכוונה תחילה . לא רוצה להרעות עוד ... אלחש לכם מרחוק מילות חיבה , אהבה וחיבוק .. רוחי וליבי יסתובב בפורום הזה... אוהבת מאוד , תשמרו על עצמכם
(אחזור כשאהיה שלמה ומוכנה ... )

ה מוזה

New member
אומנם שלחתי לך מסר ..

אני אכתוב גם כאן אור ירח מקסימה , יקרה ורגישה אני לא מבינה כלל ..למה את הולכת ואיך את יכולה לחשוב שפגעת זמן רב שאת מפזרת כאן בנתינה אמיתית מהלב אהבה תמיכה מילה חמה הבנה חיוך כשצריך , והכל תמיד ברגישות אנושית מדהימה מתוקה שלי , גם אם את חשה שפגעת כאן במישהו אני בטוחה שלא התכוונת , מילים לא תמיד מובנות כפי שכותבים אותן תמיד אפשר להתנצל אם קרה כזה מקרה .. יודעת שלי באופן אישי את מאוד תחסרי כאן .. נתת כאן את החום הרגיש שבך , במילים ובין השורות אני לא יודעת למה את חשה כפי שאת חשה .. אבל מתוקה .. אין בך נים אחד של כוונה רעה אל תחמירי עם עצמך ..כולנו לפעמים טועים , אולי אחרים נפגעים אני מקווה שתשארי .. אוהבת אותך ילדונת מקווה שתעשי רק את מה שיעשה לך טוב ואם זה הרחק מכאן .. אני אשמור לך כאן פינת לב חמה ..עד שתשובי

בדדי

New member
חבל...

אהבתי מאוד לקרוא את הדברים שלך... גם אם משהו נפגע אפשר להסביר ולדבר... בטוחה שלא הייתה לך שום כוונה בכל מקרה תעשי רק מה שטוב לך... מחכה לך כאן שתשובי...ומהר אם אפשר...

שיריה

New member
אור... יקרה כל כך!

רק דבר אחד אני לא מבינה. איך את יכולה לפגוע ? אני לא יודעת מה קרה, אבל אולי... רק אולי יכול להיות שאת מחמירה עם עצמך יותר מדי ? לא יודעת מה קרה. ואם את מרגישה שאת צריכה לקחת זמן לעצמך אז תקחי אותו. ואנחנו כאן תמיד נחכה לך. רק... בבקשה רק תחשבי אם את רואה את הדברים בצורה אובייקטיבית. שבוע טוב. ילדה נפלאה.

moran500

New member
../images/Emo12.gif את? פגעת?

אור, חמודונת, תמיד שאני רואה שאת הגבת למישהו אני ישר הולכת וקוראת את כל השרשור, רק כדי להבין על מה את כתבת. ההודעות שלך מחממות את הלב, ותמיד כיף לקרוא אותן! ואם פגעת במישהו (לא בכוונה אני בטוחה!) כמו שאמרו מעליי תמיד אפשר ללבן את הדברים! נתגעגע...

osher A

New member
או ירח,אל תלכי....

נכון,אני לא כל כך מכירה אבל מהמעט שאני כן אני רואה שאת בנאדם מקסים שאפשר לסמוך עליו שיהיה לצדך כשתצטרך.. את מ-ד-ה-י-מ-ה! את יודעת להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון,את יודעת איך להעלות חיוך על הפנים,את יודעת לעודד ולתמוך ברגעים קשים וכואבים ולשמוח ולפרגן ברגעים שמחים. אני בטוחה ומאמינה שגם אםפגעת במישו זה לא בכוונה תחילה והכל היה מתוך מטרה לעודד ולשפר את מצב הרוח,מותר לך לטעות לפעמים,ילדה.. בבקשה אל תלכי,אנחנו זקוקים לנשמה מעודדת ומובילה אל האור כמוך,את אור הירח שלנו! אך אם בכל-זאת תחליטי להביט רק מרחוק ולא לקחת חלק,אני אבין ורק אאחל לך המון צחוק אהבה ואושר... ואקווה שתחזרי במהרה! שלך תמיד.

dance of life

New member
ירח שלי

כמו ירח ממש את מאירה לכולנו את החושך איך את, את.. יכולה לפגוע במישהו? ברור לי, כמו שכולם כאן כתבו לפני, שאת מחמירה עם עצמך מעצם היותך מדהימה כל כך אינך יודעת אף לא מעט מהטוב שהכנסת לחיי כשהפכת לחלק מעולמי האם עדיין מותר לך לכעוס על עצמך? איפה האיזון? להפוך עולמות שלמים של אנשים לעולמות טובים ומאושרים יותר ואולי אולי ורק אולי לפגוע וכל כך לא במכוון במישהו שאולי פשוט לא הבין נכון את המילים של, שבסה"כ רצו להביע רגש, אכפתיות ואהבה אין סוף ירח שלא תעיזי ללכת מי יאיר לנו את הלילה כשמוז ישנה? ומי יתחרה בשמש כשהיא היא לא זוכרת? חזרי הנה מיד, את נחוצה כאן כמו כל מילה שנכתבת, כמו הרווחים בין השורות... *אוהבת אותך כל כך!!!*

נ ש י מ ה

New member
../images/Emo24.gif

היה לי מאוד קשה לקרוא את מה שכתבת ומאוד קשה להסכים עם הדברים שלך קשה לי להאמין שאת פגעת/פוגעת במישהו תמיד הכוונות שלך כל כך טובות אבל.. לא תמיד אפשר להילחם בהרגשה אני רק יכולה לקוות שתחזרי מהר את תחסרי לי מאוד. אני אוהבת אותך אור ירח יקרה שלי ואני אתגעגע מאוד מאוד..

ה מוזה

New member
לא ,היא לא פגעה באף אחד .

היא כולה נשמה טובה ולב עצום רק כמה חבל שיש את אלו שמנצלים זאת מקווה שהיא תדע לברור את המוץ מן החיטה . אין לי ספק שהיא תשוב . בקרוב. ואני אנצל את ההודעה הזו להבהיר משהו ברשותכם : הפורום הזה , הוא אחד מהפורומים הרגישים ביותר שיש בתפוז הוא מכיל בחובו את הכאב האינטימי והאישי ביותר הוא במה שבה אפשר לתת דרור לכל הרגשות ..זהו צד אחד מן הצד השני יש את אלו שקוראים שמגיבים שמתחברים למילים שנותנים למה שנכתב כאן מקום בלב שלהם , שבוכים דמעות אמיתיות שמחייכים חיוך אמיתי , שכותבים תגובה מילה משפט או אפילו שותקים מכל הלב - אז קחו בחשבון שהפורום כפי שנכתב גם בהודעת המנהלת אינו מיועד לכתיבה יוצרת/דימיונית וכו' .. החיים עצמם מספקים את הסיפורים המקוריים ביותר. כתיבה שאינה אמיתית .. אומנם זוכה לתגובות ולאהדת הקהל ..במחיר הרגש של האחר . אני מקווה שמי שהיה אמור להבין את המסר .הבין .

בדדי

New member
אם יורשה לי

לומר הפורום הזה מלא בחברים וירטואלים שמוכנים להיות בכל זמן בכל מצב..להקשיב ולתמוך... אני מקדישה לכם את השיר שלדעתי מתאר כל אחד ואחד פה... ולך אור ירח אל תקטפי לנו את הירח תשאירי אותו מאיר מעל.... שיראה לנו את הדרך גם בחשכה...

אם תלכי.... ../images/Emo39.gif

אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע. ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב. ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך. וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע... (עידן רייכל) אם תלכי, מי יחבק אותי מי...?
אוהבת
אותך

למעלה