בוקר טוב

אני יוצאת.... ויוצאת המון יחסית....

ומה לעשות, זה לא מגיע..... כבר חיפשתי את הפגמים בי.... אולי משהו בי לא בסדר.... אבל לא מצאתי משהו שהוא כל כך פגום שבגללו לא מוצאת..... הכיוון הלא צפוי כבר לא עובד עליי...

תגידי את בסדר?

הסתכלת על עצמך טוב טוב במראה? ראית איך את נראית? וואלה אם הייתי גבר לא הייתי משחררת אותך לשניה ממני... אבל רדי מהלחץ....אולי את מקרינה כלפי חוץ את הלחץ הזה של להכיר מישו ולהיות במערכת זוגית.....אני יודעת שגברים פוחדים מהלחץ הזה... תתרגעי נישמתי עד כמה שזה קל לי לומר את זה מפה..... ושחקי אותה....אבל שחקי אותה ב- COOL

fani10

New member
פושפושית

את האמת לי באים בהמונים לבית כולם רוצים אותי אני רק בררנית צריכה רק לבחור אז אני בחורה גבוהה אז פחות מ 180 זה לא הולך ואניצעירה אז יותר מ 40 זה גם לא הולך אז את רואה כיין הם באים בהמונים טוב חייבת ללכת יש אנשים כבר בדלת מחכים לתשובה סליחה על הציניות ):

פאני

קודם כל רוצה לספר לך קצת עלי... הנישואים שלי הם פרק ב' אז נכון שאני מפרקת את החבילה אבל...קיבלו אותי עם ילדי (לו לא היו ילדים) היום אני אם לארבעה .... החבר היום גם הוא פרוד וגם לו יש ילדים...אז... ילדים זה שמחה , ילדים זה ברכה... אם את קמה בבוקר עם שמחה בלב ועם תודה על זה שקמת,עם את מתעוררת בחיוך אז החיים מתחילים להיראות יותר טוב וקלים יותר...אין ספק שצריך עבודה עצמית כדי להגיע לזה , אבל זה משתלם. תפסיקי לחפש לעצמך סיבות תתחילי לחיות ולהינות מהחיים והמיועד יגיע.

חדוות נעורים

ולחלוק את האושר שבקרבינו עם כל מי שאיתנו ושחוק ילדים חדוות הנעורים..

פאני בוקר אור,ברוכה הבאה

קודם כל אנחנו צריכים לקבל את הלבד ולדעת להיינות ממנו...ואז לבקש את התכונות המדוייקות שאותם את רוצה בבן הזוג (כן אפשר לרצות שיהיה חתיך ,מה יש) תאמיני שהוא יבוא ואז הוא יגיע....

חיוכים ואם כבר נמאס מהלבד??

נמאס לשמוע תהני מהלבד.... הייתי לבד... נהנתי.... מיציתי.... עכשיו אני סתם מרגישה בודדה....

תפתחי כרטיס בג'י דייט ../images/Emo91.gif

michaly44

New member
גיי דייט- אוףףףף ניפגשתי וראיתי

כל אחד פעם אחת אם מי שדיברת מאחורי המיקלדת איתו לא ניפגשת. זה היה אדם אחר לגמרי. דווקא לדעתי השיטה הישנה של השדכנים, עדיפה. לפחות יש סינון פנים אל פנים בלי כל המילים היפות והפוזה.

פושפוש יקרה שלי ../images/Emo24.gif

שנתיים הייתי לבד ...למדתי הרבה בזמן הזה , גם על עצמי וגם על הסביבה..עשיתי המון שיעורי בית...אם תרצי אשמח להעביר לך ...והפכתי מראלית לאופטימית ממציאותית למחפשת ימים טובים יותר והאנרגיות הגיעו...

fani10

New member
חיוכים 37

אני לבד יותר מידי זמן וזה נמאס וקשה לי לישון בלילה כי אני כל הזמן במחשבות לא ישנה בלילה לא ישנה ביום ולא ישנה בכלל יש ימים שאני נשארת ערה יותר מ 48 שעות כין זה קשה ונמאס לי להכנס למיטה ריקה וקרה נמאס לי שאחרי שהבנות הולכות לישון פתאום הבית כלכך שקט שזה מפחיד ומדכא אז את רואה קצת טלויזה ואת שומעת מוזיקה וקרואת ספרים ומדברת בפון עם חברות ואז נגמר ושוב שקט וכל היום אין למי להגעגע ואין למי להכין ארוחה חמה ואין כלום לא רוצה חתיך ולא רוצה יפה רוצה אדם שאני אוכל לאהוב זה הכל ושאוכל לתת לו מה שיש לי להציע וזה הרבה ובחזרה רוצה רק אהבה שיואהבו אותי וירצו אותי זה הכל אז יהיה בסדר כולם אומרים אבל מתי הבסדר הזה יגיע ? מתי כי אני לא רואה אותו מגיע יום טוב פאני

פאני היי

טוב כנראה שאת לא מכירה את ההומור שלי ולכן לא הבנת שהיתלוצצתי בעניין החתיך... תתחילי להכיר אנשים בשביל להכיר אנשים, תרחיבי את מעגל ההכרות שלך ולא ע"מ ליצור קשר ולבסוף זה יגיע

Taz39

New member
פאני... בוקר טוב ../images/Emo42.gif

החיפזון מהשטן.. מכירה את חוק מרפי... תפסיקי לחפש ואז זה יגיע אל תהיי יותר מידי לחוצה אולי זו אחת הסיבות מי יודע... אני חושב שלא צריך לחפש כזה צריך להגיע זה מגיע, אז עד אז שבי בנחת עשי חיים, הרי הם קצרים וסופם ידוע... לגבי ידיד שהוא ידיד טוב אסור להיכנס איתו למערכת יחסים אחרת כל מה שבניתם ייהרס והחזרה אחורה לא תהייה אותו דבר. מאחל לך כל טוב ושבוע מצויין טאז- הולך לים להסתלבט

fani10

New member
TAZ39

כמו שאמרתי לך זה לא החיפזון לבן זוג ואני מכירה את חוק מרפי באמת שלא רציתי היה לי הרבה אבל הגעתי למצב נפשי גמור שגם עם כבר יש מישהו אני מפשלת כלכך כי אני כבר לא יודעת להיות עם מישהו שישר אני תוקפת ופוגעת בלי כוונה ובלי רצון נכון אז כנראה משהו כבר בי לא בסדר מצד אחד רוצה כלכךבן זוג לחיים או בכלל ומצד שני מפחדת להפגע אז מעדיפה לפגוע כדי לא להפגע לא מאמינה שהטוב יגיע ושהוא כבר מגיע זה נגמר כלכך מהר שזה מפחיד תודה ויום טוב ושבוע מצויין לכולנו פאני

fani10

New member
רציתי להגיד תודה לכולם ../images/Emo6.gif

באמת תודה רבה על הכל אני מקווה שיהיה בסדר אבל תדעו לכם שזה לא קל לגדל ילדים כלכך קטנים לבד ואני בכל זאת מגדלת אין מעורבות של אבא = "תורם זרע" הוא יצא מהתמונה שהן היו קצת פחות משנה אבל אני יוצאת לבלות לפחות פעם בשבוע ואני יודעת שהאביר לא יבוא אלי הביתה ואני יודעת הכל ואני מוכנה להכל אבל ברגע שאני יושבת עם בחור ומדברת איתו והכל זורם והכל סבבה ובא השאלה אז הוא אומר זה כבד לי (למה הילדות שלי מאוד רזות הן בכלל לא כבדות ) בקיצור עוד לא מצאתי אותו ואולי אני גם לא מחפשת במקום הנכון שהפסקתי לחפש הידיד בא אז אני חושבת שכדי שאני אמשיך לחפש שהידיד לא יופיע לי שוב אבל באמת תודה רבה על הכל לכולם פאני

יהודה א

New member
פאני

ברוכה הבאה למועדון אני חושב שרובנו מרגישים לפעמים כך יש יותר טוב ופחות טוב אבל מכיוון שאנו מחפשים את פרק ב' שלנו אנו גם יודעים מה אנחנו לא רוצים אנו לא רוצים משהו דומה למה שהיה לנו אלא רוצים משהו שאנחנו חושבים שהוא יותר טוב לפעמים בהתחלה זה נראה טוב ומתברר שזה לא יותר טוב אלא פחות ועוד משהו חשוב מי שאנו רוצים אותו לא רוצה אותנו ומי שרוצה אותנו אנו לא רוצים אותו מקווה שעודדתי אותך קצת

למעלה