בוקר טוב

ספרו לי על זה....

כאילו אתה יהודה, ואת ניצת... הייתם במחשבות שלי בתקופה האחרונה... רוצים לכתוב ספר יחד????

fani10

New member
חופשיה ?

אני לא הבנתי את ההערה שלך אולי אני בורה אבל בכל זאת תנסי להסביר לי בבקשה

../images/Emo8.gifלא בורה...לא בורה..

כנראה שהייתי ברורה רק לעצמי. את יודעת פאני, כשכתבת את ההודעה הראשונה...שבראש השרשור...כל כך הזדהיתי איתך...אבל ממש ממש...שמצאתי את עצמי שותקת. ואז בא יהודה, ועוד הוסיף מילים, שכל כך התחברתי אליהן, פרק ב' הזה, שאמור להיות טוב יותר מפרק א', הופך אצלי למן אוטופיה לא מושגת...ותמיד הבחינה הזו..מול פרק א'...ההשוואה. בנוסף, הוא העלה את עניין ה...הוא רוצה...כשאני לא...ואני רוצה כשההוא לא... איך שהוא סרט חיי בתקופה האחרונה הזדהות מחוייכת עד דמעות...כאילו נכנס למוח שלי, וקרא אותי. אז באה ניצת..הוסיפה ואמרה...שהכל נכון, עד שמגיע זה שרוצה אותי ושאני רוצה אותו... נאנחתי אנחה קולנית.... תהיתי... מתי זה יקרה.... הצעתי..לכתוב ספר עב כרס על סיפורי הדרך אז מה פאני...עכשיו הייתי ברורה????

fani10

New member
חופשיה ../images/Emo6.gif

אוקי עכשיו הבנתי את הכוונה שלך ולמרות שזה באיחור של יום כי היו לי המון סידורים ולא ראיתי את התגובה שלך אבל תמיד חשבתי שפרק א אמור להיות יותר מוצלח ויותר כפיי ויותר אמיתי אבל הגעתי למסקנה שאין דבר כזה חשבתי שגם יותר קל כי את רווקה ויותר קל למצוא את מה שאת מחפשת אבל הגעתי למסקנה שאני כבר לא יודעת מה אני מחפשת באמת :) והפרק השני שאנחנו יותר מנוסות ויודעות איפה טעינו ומה אנחנו באמת לא רוצות זה יותר קל השאלה האם זה באמת יותר קל ???? אני חושבת שכן ולא יותר קל כי אנחנו יותר בוגרים ויותר מנוסים ויודעים מה אנחנו מחפשים אבל תמיד נישאר היותר קשה כי אנחנו הורים כבר ועבר עליו עבר קצת יותר מסובך ואנחנו עם משקעים ובעיות שלא היה לנו בפרק א אז מה כן את מבינה את התיסכולים שלי על הבוקר כל היום אני רק חושבת וחושבת וזה כבר מעסיק אותי יותר מידי אתן לזמן לעשות את שלו וזהו יום טוב יום כתוםםםםםםםם פאני

fani10

New member
יהודה

אז ככה בחודש לפני שהתחלתי עם הידיד הטוב שלי יצא לי לצאת עם כלכך הרבה אנשים לפגישות וכל פגישה הסתיימה האסון מבחינתי ולא התייאשתי והמשכתי לצאת כי אני חושבת שצריך לחפש ולא להשאר לבד אני מאוד לא אוהבת את הלבד קשה לי עם זה ונכון כל מי שאיי פעם רציתי וכבר מצא חן בעיניי לפחות במראה ומצורת הדיבור היה חייב להרוס את זה בשטויות אחרות מה לעשות תמיד את מה שאי אפשר להסיג רוצים לא כך ? תודה יהודה

למעלה