בוקר טוב

fani10

New member
בוקר טוב

האם היתה לכם הרגשה שכמה שאתם מחפשים את האדם להיות איתו בפרק השני בחיים אתם מוצאים את עצמכם יותר מתוסכלים וזה יותר כואב מהפעם הראשונה למרות שצריך להיות חסינות כלשהי ?????.. אני לא מוצאת את עצמי במערכת יחסים נורמלית מאז הגירושים שלי ואני כלכך רוצה בן זוג לחיים אולי תוכלו לתת לי טיפים בנושא ? מחכה לתגובות יום טוב פאני

בוקר טוב פאני, תיכף יגיעו התותחיות

ולהן בטח תהיה תשובה עבורך.... שתי
בנתיים

fani10

New member
מבולבלת מאוד

הגעתי למצב שאני מאוהבת בידיד הטוב ביותר שלי והוא לא רוצה אותי ככה וביומיים האחרונים אנחנו רק פוגעים אחד בשני בלי סיבה באמת ואני לא יודעת למה אבל אני חושבת בגלל שאני מכירה אותו כלכך טוב זה יכול ללכת מצויין למרות שאני לא חשבתי עליו ככה או שזה בגלל שאני כלכך רוצה מישהו שאני מסתפקת בו כפרס ניחומים ? אוף כבר לא יודעת כלום

fani10

New member
אני יודעת

אני כן מקבלת לא אבל זה לא בדיוק מה שאת חושבת אני אסביר את עצמי שתביני אחרי הכרות מאוד ארוכה איתו ושהוא לא מצא את שלו וגם אני לא ובכינו אחד לשני בלי הפסקה נפגשנו ואז הוא שאל אותי ומה עכשיו אחרי שיחה ארוכה קמתי מהמקום שלי ונתתי לו נשיקה וכן התחיל הצרות ואז נהפכנו לזוג (שבוע בדיוק ) והוא בא אלי לשבת והכל הלך הפוך ממש הפוך בחיים שלי לא הלך כלכך הפוך ואני פגעתי בו והוא פגע בי וככה כל השבת ואחרי יום של דיכאון ושלא דיברנו הוא החליט שהוא עדיין רוצה להיות איתי בקשר כי אני חשובה לו והתחלנו לדבר והוא לא מוכן לתת לי הזדמנות לפצות אותו על מה שקרה (ואני כלכך רוצה ) בקיצור החלטנו לחזור להיות ידידים אבל איך אפשר פתאום להיות שוב ידידם אחרי ששכבנו ? איך האם זה אפשרי עם כל הרגשות האלו באוויר ? או שאולי עם נחזור להיות ידידים כמו בעבר נוכל שוב לחזור מתישהו להיות ביחד? הוא לא מאמין כי הוא אומר מה שהתחיל גרוע ממשיך להיות גרוע אבל אני חושבת שאנחנו בני אדם ואנחנו עושים טעויות ואפשר לתקן כל דבר עם רק רוצים באמת השאלה האם זה באמת אפשרי לתת הזדמנות נוספת אחרי כלכך הרבה פגעיות ? אוף אני ממש מבולבלת לא יודעת מה לעשות ( מדברת כמו ילדה ) זקנה שכמוני

../images/Emo4.gif זו באמת בעיה

להחזיר עכשיו את המצב לקדמותו, למצב של ידידות מושלמת בלי משקעים מכל מה שקרה במהלך השבוע הזה.....
לא הייתי רוצה להיות במקומך. אבל...אם שניכם חשובים אחד לשני, ושניכם אנשים בוגרים במחשבתכם, סביר להניח שניתן ליישר את ההדורים ולהניח למשקעי העבר לטבוע. לא יודעת איך ובאיזו דרך ניתן לעשות את זה....לא התנסתי בכך מעולם...אבל מאחלת לך המון המון

fani10

New member
../images/Emo7.gif הוא מתעלם כאילו לא קרה כלום

אז הבעיה יותר אצלי כי הוא מתחייסת לזה כאילו לא היה כלום הוא ממשיך לדבר איתי כאילו לא היה ולא קרה מעולם וזה מה שהכי כואב כי הוא גם לא רוצה לדבר על זה ואני יודעת שברגע שהוא מדבר ככה הוא באמת נפגע ממני ולא רציתי את זה רציתי רק לאוהב אותו וגם היום אני רוצה הפגיעה היתה קשה אוף זה מעצבן ודיברתי איתו אתמול עד שתיים וחצי בלילה ובסוף השיחה אמרתי לו שאני ל ארוצה יותר ושאני לא מסוגלת להתמודד עם זה ושאני לא יכולה להיות ידידה גם כי הכאב יותר מידי חזק איזה כאב .....מה כבר היה סקס אז התפרקנו אהה ? אצלי זה אחרת הוא כלכך מכיר אותי שזה מצחיק אז הוא אמר לי היום בחמש וחצי לפנות בוקר שהוא חיכה שאני אתקשר שוב :) הוא כלכך מכיר החזקתי את עצמי בשינים לא להתקשר אליו כמו מיפגרת מה את אומרת אולי יש סיכוי שנחזור להיות ביחד ? או שאולי נלמד שיש דברים יותר חשובים מזוגיות אחד עם השני ? הוא הכרית שלי בלילה :) אני לא יכולה לישון בלי לשמוע אותו בלילה הוא לא מודע לכמה שאני אוהבת אותו הוא באמת חבר טוב

פאני תיראי מה בעצם קרה פה..........

הידיד הכי טוב שלך הפך עכשיו בעצם למשו לא ברור מבחינתך. זה שהוא לא מדבר על מה שהיה וממשיך כאילו כלום, זו הדרך שלו להתמודד. אנשים שונים אחד מהשני וכל אחד מתמודד בדרך שלו. קחי פסק זמן - תעשי לך סדר בראש - תבדקי עד כמה חשובה לך הידידות עם האיש הזה - ותחזירי את הסדר לכנו. חבל להפסיד ידיד טוב או חבר טוב בגלל מערכת זוגית שמראש נועדה לכישלון (אני אומרת כך מכיוון שאני מבינה שהוא ממש לא מעוניין בקשר זוגי איתך).

fani10

New member
ציפיטפטת

הוא לא רוצה מערכת זוגית איתי בגלל שזה לא הלך ובגלל שפגעתי בו כלכך הוא כן רצה מהתחלה הוא אמר לי אבל בגלל שהוא נפגע כלכך הרבה פעמים בעבר ממערות יחסים שברגע שזה קרה לו הוא ננעל בתוך עצמו ונסגר והוא לא רוצה להפגע שוב אז הוא מעדיף לא להכנס לתחום הזה שוב ובצדק אבל אני חושבת שבכל זאת מגיע לאדם הזדמנות שניה לתקן דברים ואני מקווה שיום יבוא ונוכל להיות זוג שוב כי אני מאוד רוצה בכך ואני יודעת שבתוכו הוא גם רוצה אבל הוא עקשן מידי כדי להודות בזה אני יעשה מה שבאמת נכון כרגע אני אקח את הידידות הזאת כאילו לא היה ולא ניברא ונמשיך הלאה בידידות נפלאה ונמשיך לבכות אחד לשני על כל מיני דברים כן הידידות איתו שווה הכל יותר מכל דבר אחר הוא יודע מי אני הכי טוב (אולי בגלל זה הוא לא רוצה ) אני אישה דינמיט והוא אדם רגיש ועדין שני שילובים שקשה להם להיות ביחד אבל מי יודע אולי יום יבוא ונהיה שוב ביחד ועם לא אז יש לי ידיד מדהים שאני מאוד אוהבת ומעריכה

את יודעת מה ?

באמת תנהגי ככה.....תנסי (וברור שזה קשה) לנהוג כאילו באמת כלום לא קרה.....ותורידי מעצמך וממנו את רמת הלחץ....ולכי תדעי....אולי בעתיד.... הכל פתוח...

דניאלה99

New member
גם לי זה קרה

פאני, כמה חודשים אחרי הפרידה מצאתי את עצמי באותו מצב. מאוהבת בחבר הכי טוב שלי. זה היה קל להתאהב שם. זה מקום בטוח. את זה כבר ידעתי קודם. הוא תמיד שם בשבילי. זה היה נורא. זה הכניס המון מתח ליחסים ביננו. כמובן שגם שכבנו. אחרי כמה שבועות אי אפשר היה יותר והחלטנו ביחד שזהו. וזה היה כואב. וקשה. והכי איום שרק אפשר לתאר. עברו מאז כמה חודשים. אנחנו חברים הרבה הרבה יותר קרובים מאי פעם. אבל (!) כל הזמן אפשר היה לדבר על זה. גם על הקושי שהיה כשהיתה לו חברה (אחת...ושניה...ושלישית). וגם על איך זה כשלי יש מישהו. אני חושבת שנורא קל להמיר יחסי חברות בתחושה של התאהבות ולא תמיד זה באמת מה שיש שם.

anati31

New member
תפסיקי לחפש../images/Emo70.gif

לי זה בדרך כלל עוזר! ברגע שאני קצת מרפה ומפסיקה לחפש.. הם מחפשים אותי! תאמיני בעצמך.. זה יבוא יבוא בגדולללל

fani10

New member
ענתי

את צודקת ניסיתי גם את זה ופתאום לא מתאים לאנשים מסויימים את זה שיש לי בנות וכלכך למצוא בן זוג שרוצה גם ילדים על מוכן אז עם רווקים יש לי בעיה וגם עם גרושים והגרושים שיש להם כבר ילדים לא רוצים עוד ילדים ואני כלכך צעירה ואני כן רוצה עוד ילדים אני נמצאת במצב של משבר רציני שאין לי כוח לעצמי כבר ואני מיואשת מאוד

ענת מאד קל להגיד תפסיקי לחפש....

מצטערת עוד לא קרה לי שמישהו דפק לי על הדלת ואמר "הגעתי".... מניחה שגם לא יגיע.... לא יודעת...אני מדי פעם מחכה שזה יקרה אבל אחרי תקופה של שקט אני מנסה לחפש בעצמי...

מה לא ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

לא הקישו לך על הדלת ? ואמרו: היי פושפוש, באתי אלייך מרחוק
לא מאמינה .....
מתי את עולה לרכבת ובאה עם הפושפושונת ?

רעיון מעולה

ואני סומך עלייך שתוציאי לה את כל הג'וקים מהראש ותעבירי לה משהו משמחת החיים שלך.
לשתיכן.

וברצינות... למצוא בן זוג זה קשה

ומתסכל... ולא חושבת שלשבת בבית זה הפתרון....

בטח שלא

כאילו: לשבת בבית, להינעל, ולצפות לנסיך על הסוס הלבן ? למה? ולמה שיבוא דווקא אלינו? ולמה לא לצאת? להכיר עוד אנשים? להנות? ואפילו להנות מבלי לצפות ש"הערב אני יוצאת מפה עם מישו"? זה מגיע תמיד מהכיוון הכי בלתי צפוי....

למעלה