בוקר טוב :)

shanikoo

New member
בוקר טוב :)

כן,כן,בדויה מדרדרת אותי,ואני לא מזמן קמתי משינה... לא,לא הלכתי לבי``ס. לא כזה הפסד.לא לבי``ס ולא לי. ואני דווקא תכננתי ללכת. אבל אז קמתי בבוקר,והייתה לי את הדילמה היומית שלי-לקום מהמיטה,או לא לקום מהמיטה?בדר``כ אני בוחרת באפשרות הפחות נבונה,כלומר,קמה מהמיטה.והיום אמרתי לעצמי,שלא יקרה כלום אם אני אאחר באיזה שעתיים.ובאמת התכוונתי לקום אחרי שעתיים.אבל לא יכולתי,ונשארתי לישון עד אחת. והנה אני פה.... ואם הייתיח הולכת לבי``ס,המצב רוח שלי היה פחות טוב,אז אל תכעסו,תשמחו בשבילי. אז זהו,כל הסיפור הזה בא רק בשביל שיהיה לי תירוץ להגיד לכם שבוע טוב..... אז שבוע טוב....:)

מורני !

New member
שניקו

יו איזה מזל שבאת... עצרת את שטף ההודעות שלי .. :) ותגידי - מתי הלכת לישון אתמול?? ומה זאת אומרת לא הפסד? ניראה לך בבי``ס ככה מוותרים עלייך? טוב נו את כבר כאן אז נהנה ממך... :) יום מדהים לך יקרה...

שניקו........ שיהיה לך יום טוב....... ןאכן בית הספר מדרדר את מצב הרוח ...... אם אני אהיה פעם שר החינןך אני מבטיח לבטל את המוסד הזה .... ביי ביי

שניני יקרתי

שיהיה לך שבוע טוב אני פה לביקור קצר נתראה אחרי ה28 לחודש בכוחות מחודשים ושמחה על הפנים הה וטולי ראיתי שעברת לבני יהודה פחחחחח

למעלה