בוקר טוב ...

בוקר טוב ...

ושוב, כמו בבקרים האחרונים, התחלתי לכתוב, ולאחר שבהיתי ארוכות בשורות שכתבתי, החלטתי למחוק הכל. ביי חברים וחברות, מצטער שאני כזה מלנכולי. ביי טאקילה, ביי ביי מוניק, ביי חתולון, ביי לפראית האדומה, שלום גם לך חוף מבטחים וגם את היי שלום חן. ולכל האחרים שלא הזכרתי את שמם, שהותי פה היתה קצרה, אך למדתי להכירכם, אני מקווה שגם אני השארתי אצלכם מעט מטעמי, זהו, אני חייב לזוז, הכרוז מכריז כי עליי לעלות לרכבת שתובילני לדרכי החדשה. היו שלום, שלכם לעולמים.

חתולון*

New member
בוזגלו..... כמו מתוך חלום

נעדרתי בגלל נסיבות מסויימות, בערך ליומיים בדיוק כשאני נכנס לומר בוקר טוב לכולם/ן אני רואה את ההודעה שלך. ידידי, אתה לא הולך לשום מקום, לא עולה לשום מרכבת. אתה יכול להיעדר לכמה ימים ולחזור, אנחנו זקוקים לך כאן, אתה חבר מהשורה, מהשורה הראשונה אני מקווה שזו פתיחת עצומה, בכל מקרה , שתיצלח דרכך ותישאר איתנו בוקר טוב בוזגלו

צהריים טובים לכולם ולבוזגלו

שהחליט להפרד מהאי היפה הזה ונורא חבל.. אבל בכל אופן מאחלת לך דרך צלחה בכל אשר תלך.

Mוניk

New member
בוזיייייי ממוששש

לאן אתה חושב שאתה הולך אתה לא הולך לשום מקום אתה פה איתנו יש לך פה מושב קבוע אתה חייב להתייצב כל יום וכל השבוע אוקי מותר חופש ליום אחד אבל מחר את פה מתייצב ולא לאחר לא לשכוח אתה חייב לי סיפור אני מחכה אם זה יהיה היום אז אחלהההההההההה בוזי}{ שיהיה לך המשך יום ניפלא מוניק

חן (*_*)

New member
בוזגלו יקר../images/Emo24.gif

אני מאוד מצטערת על מה שאני כאן אומרת, אבל, אתה לא הולך לאף מקום אחר !!!! מה נעשה בלעדיך? בזכותך, גם ברגעים לא קלים חייכתי, ואני בטוחה שגם אחרים. מי אמר שכולם צריכים לכתוב דברים כמו שירים או סיפורים? אתה כותב מה שאתה רוצה, ונהנינו תמיד לקרוא את דבריך, אנא המשך לכתוב, אוהבים אותך כאן. ומשהו יותר אישי- בוזי, אם משהו כואב או מטריד אותך, ואינך מצליח או רוצה לכתוב אותו כאן, אתה מוזמן לכתוב במסר אישי, אשמח לעזור אם אוכל, או לפחות לתמוך ולעודד.

טאKילה

New member
בוזגלו מה זה????../images/Emo10.gif

רק עכשיו קראתי אותך,אוףףף איתי... בואנה מפיתום הולך,אתה נישאר!!! בוא תתקרב רגע,קח-
ענקקקקק היי אתה יודע שאתה כבר חלק מאיתנו.. אתה גם יודע שאנחנו לא רק פורום, הרבה יותר אנחנו חברים טובים.. אני זוכרת רגעים,אני זוכרת הכל איך נתת לי כתף רחבה של חבר אמיתי.. אני זוכרת איך הית לי ברגעים קשים.. בוזגלו אתה לא הולך לשום מקום. אם משהו יושב לך שם בלב,אתה יודע יש מסרים,יש גם פון,לכולנו ישנם רגעים.. ללכת זו בריחה,,ברגעים יש חברים לא בורחים. אני מבקשת שתחזור עכשיו ומיד.. תן לי סימן לומר שאתה כאן..נו אני מחכה,, אל תיתן לחכות הרבה זמן..

בוזגלו.... ../images/Emo39.gif

מה שלומך? המכתב שלך קצת "מפחיד" אותי.. לאן אתה הולך?? אני מקווה שהכל בסדר אצלך, וגם אם קצת מלנכולי.... זה עובר. תן לזה קצת זמן. אני לא יודעת מה "הניע" אותך לכתוב את המילים האלה, אבל אני מקווה בכל לבי שאתה מרגיש טוב. בוזגלו... אם כאן על המסך, אם בכל מקום אחר, אני מאחלת לך, חודש טוב!!!
וחיים ארוכים ויפים!!! ואם תחליט בכל זאת להישאר... באמת שאשמח!! כל טוב!

יו......בוזייייייייייייייייייייייי

לאן הולך? למה? מה קרה? ככה בלי הסבר לנטוש? שאלת אותנו? התייעצת בנו? נתנו לך אישור? אל תחליט באופן סופי. חזור, אנחנו כאן. מחכים. בכל מקרה לאן שתלך, אאחל לך רק כל טוב ובהצלחה. רגע.......אולי תתחרט? אולי, אולי, אולי???????????????..

חתולון*

New member
בוזגלו שומע??? עבור!!!!

מקפיץ שיהיה מול העיניים לפני שאשבור למישהו שיניים מי ראה איפה בוזגלו ולא עונה לפון, הלו??? מצפים לשובך ידידנו העלום כי אתה בשבילנו, אוצר בלום

Mוניk

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gifבוזגלו../images/Emo23.gif

שוב, כמו בבוקר של אתמול נינכנסת לפורומ עוברת על השרשורים ואתה לא פה בוזי בהיתי בשורות ועדיין בוהה ומצפה להמשך רוצה לראות את שמך מתנוסס פה בין הכתבות הסיפורים השירים והברכות בוקר טוב ערב טוב לילה טוב בוזגלו בו כבר נו נו נו טוב יאאלה בוא נתחיל בשרשורים חדשים אופ אתה גם לא עונה למסרים הדגש|בוזי אני מחכה מאמי
מוניק|לב

למעלה