כל אתמול לא הייתי ליד מחשב... איזה חוסר! אני ממש ממש מכורה ברשמי... יש לי היום יום מטורף בעבודה וגם מציגה על הבוקר בפני 20 איש משהו כתוב שעמלתי עליו בזמן האחרון (לא התיזה) אז תחזיקו לי אצבעות. ולמי שלא תהיה כאן בסופשבוע אני מאחלת מעכשיו סופשבוע נעים וטוב ושמשי. רחלי.
הכנות, בין אם טסים ליום ובין אם טסים לשנה. מבחינתו של אילן רמון, זה בטח נורא מתיש, להשקיע 4 שנים בשביל 16 יום. עושים כ"כ הרבה רוח סביב העניין, שחשבתי שמדובר במשהו הרבה יותר גדול.......
קוקטלים עם כל ההוז אנד הוז בקייפ קנוורל, 4 שנים של סעודות, טיולים בכל ארה"ב, חוויה משפחתית אדירה וייחודית שכוללת כמובן גם אימונים פיזיים מפרכים כדי לטוס בסוף לחלל- הייתי אומרת כן בלי לחשוב פעמיים.
לפני שנה וקצת כשהיינו בארצות הברית, וטיולנו התארך יותר מהצפוי "באדיבות" אירועי ה11/9 (חברת התעופה שלנו הפסיקה לטוס לארץ והרווחנו עוד ארבעה ימי טיול) החלטנו לנצל את אחד הימים כדי לנסוע לקייפ קנאוורל. הביקור שם ממש מעניין! רואים - אמנם מרחוק - את הבנין שבו מרכיבים את הטילים, מקבלים מידע על תכנית החלל, על טיסות לירח, רואים טילים וספינות חלל וסרטים על העניין... וכמובן שהאמריקאים משוגעים על הדברים האלה. מחזיקה אצבעות לאילן רמון שיהיה לו בהצלחה.