בוקר טוב סוף השבוע הגיע !!!
H Hadar p New member 16/1/03 #16 בוקר אור../images/Emo96.gif רחלילי בהצלחה../images/Emo45.gif אני בטוחה שיהיה נפלא! ואני מלאת גאווה באילן רמון שהיום ייצג את בחלל שיהיה דרך צלחה ושישובו בשלום הביתה
בוקר אור../images/Emo96.gif רחלילי בהצלחה../images/Emo45.gif אני בטוחה שיהיה נפלא! ואני מלאת גאווה באילן רמון שהיום ייצג את בחלל שיהיה דרך צלחה ושישובו בשלום הביתה
ג גלי ב New member 16/1/03 #18 בוקר טוב וצהריים טובים../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif רק עכשיו הגעתי לעבודה...אבל אני עד 19:00 בערב פה... שיהיה יום טוב וסופ"ש מופלא
בוקר טוב וצהריים טובים../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif רק עכשיו הגעתי לעבודה...אבל אני עד 19:00 בערב פה... שיהיה יום טוב וסופ"ש מופלא
ה הילית* New member 16/1/03 #25 רחלי, הטלפון שלך היום בבוקר היה כ"כ מתוק וכ"כ עשה לי טוב אז רק רציתי להגיד לך ....
ר רחלילי New member 18/1/03 #28 איזה חמודות! על ה../images/Emo50.gif רק עכשיו ראיתי את האיחולי הצלחה - תודה! זה עבר ממש טוב וזה מאחורי וכעת "נפטרתי" מעוד מטלה מה שותיר אותי יותר ויותר פנויה לעבוד על התיזה. תודה תודה תודה. רחלי.
איזה חמודות! על ה../images/Emo50.gif רק עכשיו ראיתי את האיחולי הצלחה - תודה! זה עבר ממש טוב וזה מאחורי וכעת "נפטרתי" מעוד מטלה מה שותיר אותי יותר ויותר פנויה לעבוד על התיזה. תודה תודה תודה. רחלי.