בוקר טוב

צוקה

New member
חיזקי ואמצי ../images/Emo24.gif אל יאוש!!

המצב מוכר לי מאוד, אל תתני לאף אחד להעכיר לך את מצב הרוח ולהוריד לך את המפרשים מלנסות שוב
שיהיה בהצלחה בהמשך
צ´וקה

רחלילי

New member
אויש

רק עכשיו קראתי חברה שלי התקבלה להתמחות שנה מראש לאיזה מקום. בינתיים קיבלתה תשובה חיובית ממקום נוסף ודחתה אותה כי חיכתה למקום השני. חדושיים קודם התקשרו אליה להודיע שההתקבלות שלה מבוטלת. והיא היתה צריכה להתחיל מחדש לחפש ואיבדה זמן יקר של הכשרה. איזה אנשים. ליטל כנראה שזה לא צריך היה להיות. איזה באסה.

lital_helmer

New member
תודה על העידוד...../images/Emo142.gif

כבר די נרגעתי..מהשיחה המעצבנת הזאת. צריך להמשיך הלאה..ואם לא יהיה לא נורא. ליטל

שמופית

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה כיף ! אני ערה בשעה שאפשר להגיד בה "בוקר טוב"
ולמה ??? כי אני הולכת היום לשיעור יוגה (לנשים בהריון). וחוץ מזה, הייתי אתמול אצל דיאטנית (אני במעקב צמוד מתחילת ההריון) ומסתבר שירדתי ק"ג מתחילת ההריון !!! הלוואי רק שאני אצליח לשמור ככה כל ההריון... זה הבאסה בלהיכנס להריון עם משקל עודף (אי אפשר להנות ולהעלות 20 ק"ג כמו הרזות ואז בבום לרדת הכל בחזרה).

Hadar p

New member
הדיאטנית של אחותי מרשה לה לעלות

אך ורק 8 ק"ג בהריון! אולי שה יעזור לך..... אחותי התחילה את ההריון עם משקל עודף מאד...! לא שמרה כל ההריון ועלה הרבה בסופו ואחרי ההריון ירדה 25 ק"ג! כולל ההריון! אחרי ההריון הגוף משתף פעולה עם הדיאטה במיוחד אם תניקי.... אבל את עושה טוב שתיהיה בשמירה ולא תעלי הרבה! לעומת זאת בת דודה שלי נכנסה להריון עם עודף משקל והרופאים ממש לא הסכימו לה לעלות במשקל כי פחדו מסכרת הריון והיא ירדה 6 ק"ג! עד הלידה ועוד אחרי הלידה! בכל מצב שיהיה לך בכיף ובהצלחה!

rona25

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אם כבר דנים בעניני משקל להריוניות מדובר בנושא כאוב עבורי - אני משמינה לי ולא מנחת....
זה מאוד קשה לראות את עצמי במראה עם ה"פיגורה החדשה" בעיקר כי הייתי רזה מאוד לפני כן לא היו לי "מאגרים" להיריון בנות רשות - תתכוננו לכך נפשית בהיריונות העתידים שלכן!!!!

שמופית

New member
וואו ../images/Emo70.gif כל הכבוד לאחותך ../images/Emo70.gif

שמעתי באמת שההנקה מורידה הכל
נראה לי במצב הנוכחי אני אניק שנתיים

צוקה

New member
אני מאחלת לך להניק כמה שיותר - זה

מאוד בריא לתינוק/ת ומאוד מחזק את הקשר בין האמא אליו/ה. ואגב, איך את מרגישה? באיזה חודש את? (סליחה על השאלה הטריוויאלית, אבל לא הייתי פה בכל-זאת הרבה זמן)

שמופית

New member
אני בשבוע ה-13 ... זה סוף חודש

שלישי (עד כמה שהצלחתי להבין). אני מרגישה נהדר, חוץ מבחילות ועייפות נוראית, כנראה בגלל מחסור בברזל... קיבלתי דווקא כדורים לזה, אבל הם כאלה ענקיים שאני לא מצליחה לבלוע אותם

צוקה

New member
מאחלת לך שתרגישה טוב יותר, תגידי

יש לך גם צרבות? כי אני די סובלת מצרבות בזמן האחרון ואמרו לי שבהריון ממש סובליחם מזה, אז אם כבר עכשיו - אז מה יהיה אח"כ בהריון... איזה כייף!!! ושכחתי לשאול - את כבר יודעת אם יש לך בן או בת?

שמופית

New member
../images/Emo57.gif אין לי צרבות.....

וגם לא מקיאה
הבנתי שהצרבות מגיעות בסביבות חודש חמישי... זה מוקדם עדיין. (מה שכן, לתמיר יש לפעמים כל מיני תופעות של הריון
)

Hadar p

New member
שירי! יש כדורי ברזל טבעיים למציצה

בטעם לימון! בכל סופרפארם! הבעיה עם כל כדורי הברזל למינהם....עושים עושים ע-צ-י-ר-ו-ת!

נופר30

New member
הדר לא כולם

וצריך לאזן את זה עם אוכל אחר היא צריכה לחפש עד שתמצא מה שמתאים ( לדוגמא שלי לא עושים בכלל ) חוץ מזה ברזל אסור לשתות עם מוצרי חלב ולא עם תרד ועדיף עם ויטמין C שעוזר בספיגה שלו

נופר30

New member
שמופית

חלוקה של שבועות וחודשים : עד שבוע 6 - חודש ראשון 6-10 - חודש שני 10-15 חודש שלישי 15-19 חודש רבעי 19-23 - חודש חמישי 23-27 - חודש שישי 27-32 - חודש שביעי 32-36 - חודש שמיני 37-40- חודש תשיעי מעל 40 - הריון עודף לגבי ברזל ( אני לוקחת ברזל טיבעי שהוא לא כזה ענק את יכולה להחליף את הברזל שקיבלת בקופת חולים בברזל אחר ) ברזל שאת יכולה לקבל מאוכל : שקדים , שזיפים שחורים , ירקות ירוקים , ולשתות תה סירפד אני עם כל מה שאני לוקחת הברזל ממשיך לרדת לי אז הוספתי את הסרפד ממליצה לך בחום לגבי העייפות זה לא רק הברזל העייפות נעלמת בערך בשבוע 15-16 עד לשבוע 32 בשבועות האלו אם יש עייפות וחולשה זה חוסר ברזל

Hadar p

New member
היא לא הניקה הרבה כי היא לא ייצרה

חלב.....אני חושבת שרק חודש של הנקה! פשוט היא נכנסה למשטר והיא נראת ממש יופי עכשיו! .....ומיד היא תתחיל שוב להשמין.....היא שוב ב-
והיא ממש מתבאסת מהקטע של ההשמנה שוב!

נופר30

New member
הדר

אין דבר כזה אי ייצור חלב אם היא ייצרה במשך חודש אז אמור להיות לה כל הזמן הבעיה נוצרת כאשר יש גודש והוא לא מטופל או כאשר אנשים אחרים בסביבה מסבנים לנו את הראש עם הרעיונות שלהם המלצה שלי תאמרי לה ללכת הפעם ל לה צ´ה ואם היא רוצה מספר שלהם אשמח לתת הייתי כבר ב 2 מפגשים והיה ממש מדהים ואני יודעת כבר עכשוו שהנקה זה לא גן עדן ולא משהו שאנחנו אמורים לדעת לבד

למעלה