בוקר טוב

Hadar p

New member
מההתחלה לא היה לה מי יודע מה חלב

אבל היא התעקשה! לא יודעת מה יהיה הפעם. והיא כ"כ בשוק מההריון הזה עוד אי אפשר לדבר איתה על הלידה ואחריה! והיא רק מתאוששת עכשיו מכמה שבועות שהיא לא זזה מהמיטה מרב הקאות היטא התיבשה כמה פעמים וקיבלה עירוי! במיון אמרו לה שיש מקרים שהמצב קיצוני כמו אצלה עכשיו עם ההקאות! זה הגיע לרמה שהיא אכלה 2 קרקרים במשך יום שלם מרב הקאות! אגב נופר, קרא השבוע ב7 ימים במדור של אודטה על משאבת החלב להנקה?

Hadar p

New member
היה כתוב על משהי שממש סבלה מכל

המכשירים הרגילים לשאיבת חלב ושזה היה ממש כואב ושהיא מצאה איזה מכשיר מסוים שעושה נפלאות וללא כאבים! את רוצה שאני אצלם לך ואפקסס...? מחר אבל!

הדר נופר צודקת

לא קיים מצב של אין חלב במיוחד אם היא הניקה חודש אולי התינוק\ת לא תפסו טוב ולכן לא ינקו כמו שצריך ולכן היה "איתות" לגוף שאין צורך בחלב אבל אם יונקים כמו שצריך יש חלב גם עד גיל מאוחר מאוד (4-5)

צוקה

New member
מתאים לי! אחרי לידה לרדת כמה ק"ג

עודפים שלא חסרים לי כבר מהיום... (אני לא בהריון או משהו כזה)

ayush

New member
שמופית, כל הכבוד ! אני מקנאה.....

איפה את עושה יוגה ??? ומי זאת הדיאטנית ? הייתי אצלה קודם או שרק בהריון ? אני הייתי אתמול במעקב.. ועליתי כבר 4 קילו...(שבוע 16+1). כדאי שאתחיל לשלוט על עצמי...אוף ! כל הכבוד על השמירה והמשמעת !

שמופית

New member
אז ככה....

אני עדיין לא עושה יוגה
היום אני אתחיל ונראה איך זה... השיעורים מועברים במושב בצרה (קצת אחרי רעננה) ועכשיו כשאני חושבת על זה - חברה שלי מגיעה ליוגה מפ"ת, אז אולי תבואי גם ? אם בא לך, אני יכולה לשאול אותה אם היא יכולה לאסוף אותך
זה היום בשעה 11:30 (רגע, שכחתי שלא כל העולם מובטל כמוני
את בטח עובדת....). הדיאטנית היא דרך הקופ"ח. הגעתי אליה רק בתחילת ההריון... האמת היא שאין לי מושג איך אני יורדת כי לא כל כך נצמדתי לתפריט שלה (עוגות, בורקסים וחבריהם - לא מצליחה להוריד אותם מהתפריט
) כנראה שבגלל הבחילות אני בכל זאת לא אוכלת הרבה כל כך....

ayush

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה ! ואכן...אני עובדת ../images/Emo31.gif

נופר30

New member
איוש חודש שלישי ו4 קילו ?

זה כלום מה קרה לך ? זה בסדר גמור אפילו אני בחודש שישי ועליתי כבר 6 והרופא אומר שזה עליה רק של ההריון אל תרגישי אשמה את בסדר גמור

rona25

New member
ואני אוטוטו חודש חמישי ועליתי 7 ק"ג

עוד מעט אני אתחיל לעשות מו ....

נופר30

New member
אז בכלל את בסדר

תחשבי על זה בקצב הזה זה 9 קילו בהריון כולו שזה ממש ממש ממש יפה לא להיכנס להיסטריה לא קרה כלום תהני מהאוכל

אתי@

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

רחלי - קבלי 2 צל"שים (ציון לשבח, לא צלחת שעועית
) שמופית - אני מעריצה אותך
כל הכבוד על המשמעת העצמית. בדיוק שלשום חברה שלי סיפרה לי שגילו אצלה סכרת היריון ועכשיו היא בדיאטה. אמנם זה די מלחיץ, אבל היא מעודדת מהידיעה שהיא תסיים את ההיריון רזה. אני כרגע בבית, הכנתי פאי פקאן (שנראה מדהים) לאיזה ארוע שיש לנו היום בערב. אני תכף יוצאת לעבודה, אז נפגש יותר מאוחר. בי בננות

Hadar p

New member
כל הכבוד! הכנת את פאי הפקאן של

רוני ונציה? ספרי איך יצא!(כמובן אחרי שתאכלו) השתמשת בסירופ תירס?

אתי@

New member
לא, השתמשתי בפאי פקאן אחר

עם וריאציות שלי. מקווה שיצא טעים כמו שנראה מדהים

למעלה