חחחח
לא, לא מילאתי.
התנעה של הרכב, נסיעה בתוך העיר בצפיפות שעל הכבישים לתחנת הדלק, כיבוי והתנעה חוזרת אחרי המילוי ונסיעה חזרה הביתה (במידה ואין לך אחת מול הבית) והנה הלך ליטר דלק. או יותר. אז אפילו אם מדובר ב- 10 שקלים (אם מילאת 20 ליטר דלק)- הרוב התבזבז על הנסיעה.לא, לא מילאתי.
יש לי כרגע חצי מיכל באוטו.
לא בא לי לנסוע לתחנת דלק ולעמוד בתור עכשיו בשביל לחסוך 5 שקלים.
עכשיו בטח כמה חברים מהפורום ירוצו לעשות תחשיבים
כמה עולה ליטר עכשיו לעומת מחר והאם ההפרש זה באמת 5 ₪
סתם זרקתי 5 שקלים.
ואם אלה יהיו 10 שקלים, אז אמות הסיפים יתמוטטו?![]()
התנעה של הרכב, נסיעה בתוך העיר בצפיפות שעל הכבישים לתחנת הדלק, כיבוי והתנעה חוזרת אחרי המילוי ונסיעה חזרה הביתה (במידה ואין לך אחת מול הבית) והנה הלך ליטר דלק. או יותר. אז אפילו אם מדובר ב- 10 שקלים (אם מילאת 20 ליטר דלק)- הרוב התבזבז על הנסיעה.
כל מבצע חד פעמי- התועלת שבו מועטה.
מה שבהחלט כדאי לעשות זה לבדוק את מחירי תחנות הדלק הסמוכות. אני בוחרת אחת מהארבע שנמצאות בטווח 2 קמ מהבית. המחיר שם נמוך ב- 30 א"ג לליטר מאשר בזולה ביותר מבין שאר השלוש. במילוי אחד (נגיד של מיכל מלא, 50 ליטר) מדובר על 15 ש"ח. לא סיבה לקפוץ. אבל בחשבון שנתי מדובר בכמה מאות שקלים.
חשבון השנתי שלי הוא שונה מחשבון השנתי של שחר ידידי למשל.התנעה של הרכב, נסיעה בתוך העיר בצפיפות שעל הכבישים לתחנת הדלק, כיבוי והתנעה חוזרת אחרי המילוי ונסיעה חזרה הביתה (במידה ואין לך אחת מול הבית) והנה הלך ליטר דלק. או יותר. אז אפילו אם מדובר ב- 10 שקלים (אם מילאת 20 ליטר דלק)- הרוב התבזבז על הנסיעה.
כל מבצע חד פעמי- התועלת שבו מועטה.
מה שבהחלט כדאי לעשות זה לבדוק את מחירי תחנות הדלק הסמוכות. אני בוחרת אחת מהארבע שנמצאות בטווח 2 קמ מהבית. המחיר שם נמוך ב- 30 א"ג לליטר מאשר בזולה ביותר מבין שאר השלוש. במילוי אחד (נגיד של מיכל מלא, 50 ליטר) מדובר על 15 ש"ח. לא סיבה לקפוץ. אבל בחשבון שנתי מדובר בכמה מאות שקלים.
ואני משוכנעת ששחר ידידך מכיר את מחירי הדלק בתחנות שקרובות למסלולי הנסיעה הקבועים שלו ובוחר בהיגיון.חשבון השנתי שלי הוא שונה מחשבון השנתי של שחר ידידי למשל.
הוא שיהיה בריא, מרבה לטייל עם משפחתו בכל הארץ.
אני בקושי זז עם הרכב וגם זה לאחרונה פחת, כי החילותי שוב להזמין מצרכים און ליין.
לכן ממש עכשיו עליית מחירי הדלק לא מזיזה לי מי יודע מה.
אני מקבל בד"כ הנחה במידה ואני מתדלק בתחנות של חברת "דלק".ואני משוכנעת ששחר ידידך מכיר את מחירי הדלק בתחנות שקרובות למסלולי הנסיעה הקבועים שלו ובוחר בהיגיון.
דווקא במהלך טיול הרבה פעמים ממלאים דלק בתחנה הראשונה שמזדמנת.
מסתבר שהמשיח יותר חכם ממני
ממש לא בוקר טוב, אחרי שראיתי את הכותרת הבאה:בוקר טוב
חותמת על דבריךממש לא בוקר טוב, אחרי שראיתי את הכותרת הבאה:
![]()
ועדת השחרורים החליטה לשחרר את משה איבגי לפני הזמן, הפרקליטות מתנגדת
חמישה חודשים לאחר שנכלא, השחקן הגיע לוועדה לקיצור שליש ממאסרו - שתומכת בשחרורו בעוד פחות משבועיים: "מודה בביצוע העבירות ומביע חרטה". המדינה נערכת להגיש ערעור על ההחלטה. עורכת דינו: "מקווה שיחזור למסכים, לשם הוא שייך"www.ynet.co.il
מרוב גועל, לא נכנסתי אפילו לקרוא את הכתבה.
למה לא שמים פתק אחר? העם שינה את פני המפה.החמור מזמן הגיע, החמור הוא האנשים שמשלמים את מס הבלו הכי גבוה בעולם ולא רק שלא עולים על בנין משרד האוצר עם קלשונים ולפידים, אפילו לא שמים פתק אחר בקלפי
למעט השחיתות, שהיא לכשעצמה היא סיבה מעולה להחלפת שלטון,למה לא שמים פתק אחר? העם שינה את פני המפה.
למעט השחיתות, שהיא לכשעצמה היא סיבה מעולה להחלפת שלטון,
מה ההבדל בין הקואליציות?
ואני לא מתכון למי מקבל משכורת ומי מקבל ג'ובים לחלק, אני מדבר על אידיאולוגיה ערכים וכיוון פעולה.
מי אמר שציפיתי? אמרתי את ההיפך, שמי שציפה משלה את עצמו.גם נתניהו, גם בנט וגם לפיד הם קפיטליסטים (ואני לא אומר שזה בהכרח רע) אז לאיזה שינוי אידיאולוגי ציפית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.