בוקר טוב!!!!

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
בוקר טוב!!!!

מיטל אני חייב לך 20 שקל. היה ענק. למרות שלא מולאו כל הציפיות (חחח להיפך.... זה רק גרם לי לראות עד כמה מצבי רע) אבל בכל זאת היה מצויין...... טוב יש לי הרבה וודקה לנקות מהמערכת....... נתראה אחרי ההאנגאובר.

leeloo

New member
בוקר רע...

אני גמורה מעייפות ואני צריכה לנסוע לצבא.. אני כנראה גם אגיע שעה לפני הזמן מגורמים שאינם תלויים בי (טרמפ עד לתחנה המרכזית) שזה גם מוסיף לכל אווירת ה-"כמה כיף לחזור לצבא ליום לימודים ארוך ביותר.." נו מילא, היום יום רביעי, מחר חמישי, ואחרי זה כבר יום שישי- סוף שבוע! (כמה שהשיר הזה נכון..) ביי אנשים, נדבר יום שישי, עם דיווח מעודכן, כמו תמיד..

מיטללל

New member
בוקר רע {2}

אוף. התעוררתי לפני שעה עם כאב שיניים. בהתחלה התעלמתי וניסיתי להמשיך לישון אבל זה ממש כואב ובלתי נסבל. ופתאום האופציה של לקפוץ למותי וכך לשים קץ לסבלי נראית הגיונית מישהו. מי שיגיד לי "פשוט לכי לרופא שיניים" יסבול מכל חמתי {ועכשיו אני כבר צופה איך לונג כותב את זה... תיזהר!}, יש לכם עסק עם הבן אדם הכי פחדני בעולם. כלומר מתי שזה נוגע לרופא שיניים.. ההיגיון אצלי פשוט לא קיים. אוף בתקווה לימים טובים יותר..... <יוני שמחה שנהינת. תזכור שאני מקבלת רק דולרים> מיטל.

mprb

New member
בוקר טוב!

אני מתעקשת!!! זה לא טוב לפתוח ת´בוקר בקוטריות...

dana2909

New member
בוקר?

העיניים שלי עוד עצומות. אני כבר סיגלתי דרך להגיע לעבודה בעיניים עצומות ואפילו לנהל עם אנשים שיחות שלמות. אני בטח אתעורר עוד איזה שעתיים ככה... עד אז, חלומות נעימים..

אושר מ

New member
בוקר טוב

יוני מקסימון. טוב לראות אותך במצב רוח טוב. וחוצמזה למה רע? למה הכל צריך להיות רע?

maayan15

New member
בוקר רע 4

אומנם כבר לא ממש בוקר, אבל לא משנה... אז ככה, נתחיל באתמול בערב שהמחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להיתחבר לאינטרנט, התקשרתי לשרות טכני (שאת המספר אני כבר זוכרת בע"פ..) ובדיוק שהצלחנו כמעט ולפתור את הבעייה, הפלאפון התנתק!...אז בן אדם חכם שכמותי חושב שהוא יכול להיסתדר לבד, ניסיתי לסדר את העיניין...הרסתי יותר...התקשרתי שוב לשרות טכני והפעם ביקשו ממני לנתק את המודם מהחשמל, אני כמובן לא יודעת איפה לעזאזל המודם אמור להיתחבר אז אמרתי להם שאני אטפל בזה מחר והיום שוב לא היה מוכן להיכנס, לא מצאתי מאיפה מנתקים את המודם אבל בסופו של דבר...הצלחתי!... ולהיום, אני הייתי נורא עייפה בגלל הקטע עם המודם ובגלל שאתמול למדתי למבחן 3 שעות, הלכתי לפידיון בן של בן של בן דוד שלי ואחרי זה קראתי את הספר שאני אמורה להגיש עליו עבודה עוד 7 (ספר של 200 עמודים..אני בעמוד 40...עבודות מוכנות על הספר "בעל זבוב" ייתקבלו בברכה..) והלכתי לישון, ואז לא התעוררתי בזמן ו(כמה מפתיע..)פיספסתי את המבחן שהתכוננתי אליו!!....(למזלי המורה שלי לגיאו´ נחמדה והיא תעשה לי אותו ביום רביעי..)...ו...זהו לבינתיים... יום טוב שיהיה לכם...

maayan15

New member
ברור...

shellyland

New member
טוב. אני נכנעת. לא יכולה יותר.

מעיין: מי זאת ג´סטין ולמה הכל בגללה? זהו. הוצאתי את זה.

resputin

New member
ג´סטין זה זה ולא זאת

Shellyland- תיצפי קצת בהכי גאים שיש. בכל אופן, ג´סטים זה דמות מהסדרה שבעזרת המניפולטיביות הקטנה והמעיקה שלו הוא הורס את בריאן (יאמי) ו...היא התעצבנה עליו :)

maayan15

New member
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב....

רק שאני חייבת להוסיף שאני פשוט שונאת אותו!!...

מיטללל

New member
... תודה לאל על קיום הכדורים

< אוף > יש לכם עצות למישהו שפחד מרופא שיניים באופן מעל המותר? למזלי לא נאלצתי ללכת לרופא שיניים כבר שנים רבות. יש לי סתימה אחת מגיל 6. סתימה שלא בוצעה טוב ועד היום קיימת טראומת ילדות. לא אספר לכם מה ממש קורה לי בשן... אבל זה ממש התחיל לכאוב היום בבוקר. ובתקופה האחרונה הרגשתי שזה קיים.. מה עושים? אה.. ואל תנסו לכתוב לי מה יקרה אם אני לא אלך לרופא שנים.. וכמה המצב יחמיר.. לא את זה אני רוצה לשמוע.

Idan91

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif

גם עליי הוא משפיע לרעה.. אני כל הזמן רוצה שוקולד!!

zimes

New member
הרדמה כללית, היפנוזה,

או - אם תמצאי רופא שלא מפחיד אותך - אנא דווחי לי במידי! (אני בצרות...)

למעלה