בוקר טוב

UltraL

New member
כמעט מקרמה

אבל יותר על גוף נשים ערומות
זה אחד הדברים האהובים עלי ביותר בבדסמ

מה שאת מחפשת לא קשור ישירות לבדסמ. כיוון שאנשים שעושים את זה יותר קשורים לתחום של body modification

ויש נושאים בבדסמ לא קלים כמו אנשים שאוהבים חתכים עם סכינים, זה נקרה cutting

A לוןA

New member
מה זאת אומרת?

מאיפה הידע הנרחב בסספנשן שאת יודעת כל כך בוודאות שזה "חתכים שגורמים לצלקות רציניות ושלא נדבר על זיהומים שיכולים להיגרם"
נו באמת.

ordol

New member
אין לי

ידע כל כך נרחב בנושא ובטח שלא ניסיון. אבל כמו לאחרים כאן יש לי ידע מקריאה. ואחת הסכנות כאן זה אי יכולת לשאת את משקל הגוף וקריעה של העור וזה לאו דווקא קורה ממשקל הגוף. זה יכל לקרות גם מסוג עור. אז קריעה של העור עם מפעילים קצת הגיון גורמת לצלקות ומין הסתם כל חדירה עם מחטים או צלבים יכולה לגרום לזיהומים. לא צריך להיות גאון בשביל לדעת את זה. ולי לא הפריע אנשים שעושים את זה אלא שקונים "בהפתעה" כזה סוג של מתנה. גם אם בן אדם הביע שברצונו לבצע שוב. הוא צריך ליזום החלטה שכזו לדעתי. אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו. זו דעתי האישית.

A לוןA

New member
נשבע לך שלא הבנתי

לקנות למישהו קורס צניחה בהפתעה זה בסדר, לקחת מישהו לצלול עם כרישים בהפתעה זה בסדר- וזה לא?
אם הוא כבר עשה את זה בעבר, הביע את רצונו לעשות את זה שוב- מה הבעיה לקנות לו את זה בהפתעה
&nbsp
אף אחד לא מכון לו אקדח לראש. ירצה, יעשה. לא ירצה- לא יעשה.
&nbsp
בקשר ל"הגיון"- לפי ההגיון הזה כל מי שמקבל הצלפות בתחת צפוי לדימומים מהכליות, וכל מי שמקבל סטירה צפוי לשברים בארובות העין.
יש פרקטיקות לביצוע, ואני ראיתי כמה אנשים שביצעו סספנשן- ולאף אחד מהם לא היו "צלקות רציניות" או סבל מ"השחתה רצינית של הגוף" או "זיהומים שיכולים להיגרם"
&nbsp
ולסיום-סיוע להרס עצמי? באמת? בכלל לא נסחפנו.

ordol

New member
באמת שאין טעם

לנסות ולהסביר. אתה ממש לא חייב להבין או לקבל את דעתי.

ordol

New member
אם לזה אתה קורא שיפוטית

אז אני "שיפוטית" ואם יש לך בעיה עם זה, זו ממש לא בעיה שלי. אני את מה שזעק ממני אמרתי.

A לוןA

New member

את לא לבד, אורדול.

מעולם לא הצלחתי להבין איך נעיצת קרסים בגוף של מישהו ותלייה שלו מהם נכנסים בכלל תחת מטריית ה-SSC, ומה הקשר שלהם לבדס"מ. כי זה כואב? אז אולי נשפד אנשים בחרבות בשביל הכייף, יופי. לא נכוון לכליות או ללב, כך שנצמצם סיכונים, אני מבטיחה, יהיה בסדר.
אולי אני טועה כי אני לא יודעת על זה מספיק (וגם לא רוצה לדעת) אבל אני לא רואה איך דבר כזה יכול להיות בטיחותי, ומבחינתי - מה שלא SSC - לא בדס"מ, לא מקובל עליי, ואין לי שום בעיה אם יקראו לי שיפוטית בגלל שזאת דעתי.
היכולת להפעיל שיפוט ושיקול דעת הם לא דבר רע בעיניי. לפעמים צריך לעשות את זה.

A לוןA

New member
הכי כיף

להגיד- אני לא יודעת ולא רוצה לדעת- אבל הנה דעתי שלא מבוססת על כלום.
את מי זה מזכיר לי?

זה כבר קצת דמגוגי, אלון.

אני לא יודעת מספיק (ואכן - לא רוצה לדעת) על הפרקטיקה של הנושא הזה (רק מי שממש רוצה לעסוק בזה - חובה שיידע בדיוק איך לנהל את זה), אבל יודעת מה שצריך לדעת על הסיכונים הכרוכים בזה כדי לגבש דעה.

לטעמי זה חורג מ-SSC בגלל אלמנט הבטיחות, וכן - אני סולדת מזה, זה מחריד בעיניי, והכנס כאן עוד אי אלו ביטויי אי-אהדה ואנטי.
ומה שהכי מרגיז - אח"כ אנשים שומעים בדס"מ, ורואים מול עיני רוחם אנשם תלויים על קרסים, מצולקים ומדממים

בעוד שזה בכלל לא שייך ישירות לבדס"מ, כאמור.

לגבי ה"שיפוטיות" של אורדול ושלי - אני בטוחה שאנחנו לא היחידות שחשות כך, אבל הרוב שותקים. לא תמיד כשלא מסכימים עם משהו זה שיפוטי, וגם אם כן - שיהיה, אז אני שיפוטית.
בנוסף, כן, אני סולדת מהפעילות הזאת. מאוד. זה לא אומר שאני סולדת מאנשים שעוסקים בה. מותר לי לא לאהוב ולתמוך בכל פעולה ופעולה שמישהו מבצע.

Dan_Kap_

Active member
בכל מה שאנחנו עושים יש סיכון

גם לדגדוגים, גם לקשירות, להצלפות וגם לחיתוך ולצילוק יש סיכונים.
אפילו במין ונילי בתנוחה מיסיונרית יש סיכונים.
&nbsp
אם נישאר במרחב שבו אין סיכונים, אני חושב שמה שאנחנו עושים יהיה די מוגבל ל-16 גוונים של אפור.
&nbsp
צריך לדעת מהם הסיכונים, מה ניתן לעשות כדי לזהות את התופעות שעלולות להוביל לסיכון, מה ניתן לעשות כדי להקטין או למנוע נזק בלתי הפיך וגם להבין מהן התוצאות האפשריות אם מתרחש הסיכון ואז להחליט האם זה סביר לך ולשותפים/ות.
&nbsp
אז נכון, לא כולנו הולכים לקפוץ באנג'י ולא כולנו מטפסים על הרים - אבל נדמה לי שעדיין יש אנשים שנהנים ממכשירי העינויים שבלונה פארק למרות סיכונים כגון עליה בלחץ דם ו/או התקף לב.
&nbsp
וכן, יש אחרים שלא יתקרבו ללונה פארק בכלל או למתקנים מסוימים - אבל מדוע לגנות בצורה שכזו את מי שזו בחירה המודעת שלה/ן?
&nbsp

לא מגנה את מי שבוחר בזה.

מסומנת הבינה את זה בעצמה.
כן יש לי בעיה עם הפעילות המסויימת הזאת, כי היא מסוכנת מדי בעיניי - לא עם האנשים שבוחרים בה.
הרבה יותר מפריע לי שאוכלים בשר

A לוןA

New member
לא, דמגוגי?

כי להשוות פעילות שנעשית תחת SSC לנעיצת חרבות בגוף או ללתת למישהו מזרק עם הירואין זה ב כ ל ל לא דמגוגי.
מי ששותק- שותק מסיבה טובה מאוד.
&nbsp
זה בסדר גמור להגיד שזה לא הקינק שלך, זה בסדר להגיד שאת לא מבינה איך מישהו יכול להינות מזה- וזה אפילו בסדר להגיד שזה מכבה אותך ושאת לא מסוגלת לראות כאלה.
אבל להגיד, על סמך חוסר ידיעה, שזה לא SSC ומכאן שזה לא בדסמ ושזה פסול- כאן נכנסת השיפוטיות, ובדיוק כאן, בפורום הזה, לטעמי אין לה מקום.
&nbsp
ואם זה מה שירתיע אנשים מלהיכנס לבדסמ- so be it. זה לא פורום בדסמ לייט, ולא פורום הבדסמ הרומנטי והעדין. יש מקום לאלו- כמו גם לאלו.
&nbsp
(אגב, לטעמי האישי כל תחום הbody modification הוא משהו שאני אישית לא הייתי מתקרב אליו. אז? זה עושה את זה פסול?)

המממ...

כולנו חושבים שמה שלא SSC הוא פסול (ואם אל בעיני כולם - אז כולם יסכימו שזה לפחות בעייתי).
אני מניחה שהדעות חלוקות כשלא ברור האם פעולה כזו או אחרת היא SSC.
לדעתי - זאת לא, לא באמת. ופה אנחנו חלוקים. זה הכל.
&nbsp
"זה בסדר גמור להגיד שזה לא הקינק שלך, זה בסדר להגיד שאת לא מבינה איך מישהו יכול להינות מזה- וזה אפילו בסדר להגיד שזה מכבה אותך ושאת לא מסוגלת לראות כאלה." - האמנם? כי מי ששותק שותק כי ממש לא מרגישים שזה בסדר להסתייג ממשהו.

&nbsp
לסיום - ברור שיש מקום לכל הגוונים - זה גם טוב שיש איפה לשאול ולהתייעץ כדי לעשות את זה נכון ולהימנע מנזקים, אבל אני לא חייבת גם לאהוב את הכל ולתמוך אוטומטית בהכל.
&nbsp
מאמר מוסגר - איכשהו זה היה בסדר, ממש לא מזמן, לשפוט את הקווים האדומים של מי שלא רוצות שישתינו או יירקו עליהן, אבל לשפוט דברים אחרים - זה לא.

A לוןA

New member
לאהוב ולתמוך? לא חובה

לדון אם זה בטוח או לא? אפשרי (ואפילו נחוץ)- אבל לא התקיים פה דיון כזה. אני לא ראיתי אותך מביאה אפילו טיעון אחד שאומר- יש פה נזק מוחשי, ויש סיכוי סביר שהוא יקרה.
קראת? חקרת? הבנת מה הסיכונים, מה רמת הסבירות שיקרו ומה עושים כדי לצמצם/להעלים אותם?
הסתפקת ב"לא יודעת ולא רוצה לדעת אבל לא רואה איך דבר כזה הוא בטיחותי"
ואם הוא כן?
לא נורא, בינתיים אפשר להתחלחל ולפסול את זה כלא נכנס תחת SSC וזהו.

בקשר לסיפא- לא זוכר כזו שפיטה, ואני לא חושב שלמישהו יש זכות לשפוט קוים אדומים של מישהו אחר.

למעלה