בוקר טוב

מסומנת4

New member
מפתיע ..

כמות השפיטה שמגיעה ממך ועוד במקום הכי לא שיפוטי שאמור להיות כאן בפרדס..אין כאן שום הרס עצמי .. זה משהו שהוא עשה בעבר ונהנה ממנו ועל פי מיטב ידיעתי בתוך החוק. אין כאן חוסר שפיות והדבר נעשה מרצונו והסכמתו המלאה.. אפשר להגיד מה שאת אומרת על מליון ואחת רבדים של בדסם . לא אוהבת - אל תעשי .. גם אני לא נמשכת לדבר אז לא עושה אבל מפה ועד לשפיטה כזו ... המרחק עצום !! יש כל כך הרבה גוונים לבדסם ומגוון רחב של מעשים שלפי דעתך או דעתי לא מדליקים אבל יש אחרים שבשבילם מדיקל או קאטינג זה עולם ומלואו . הלוו .. מה נסגר עם השפיטה הזו?

ordol

New member
לא הזכרתי חוסר שפיות

אל תכניסי לי מילים לפה. אמרתי דבר פשוט: כל דבר מהקל ועד הכבד בבדסמ צריך לבוא מהבן אדם עצמו. מתוך הסכמה ושלמות אישית. אם בן אדם אוהב שחותכים אותו זה לא תפקידך לארגן לו בהפתעה מישהו שיעשה לו את זה. זה צריך לבוא אך ורק ממנו. אם אדם רוצה לעשות קעקוע הוא יעשה זאת בעצמו מתוך החלטה אישית והפעלת שיקול דעת אישי. את לא תביאי לו קעקוע בהפתעה. אותו הדבר! זה הכל. אין כאן שום פרגון. נקודה.

newcharm

New member
לקרוא את יודעת?

היא כתבה לפחות פעמיים (פה, בשרשור הזה ממש) שבן זוגה מעונין בזה
כלומר, בלשונך, זה בא "מהבן אדם עצמו".
&nbsp

TwineToE

New member

כן צריך לשפוט ולהפעיל שיקול דעת

ולהביע דעה זה מה שנסגר.
מי שהוא נטול חוט שדרה או שאינו מעוניין שישפטו את אותו, (והוא יודע למה), מסתתר מאחורי הנימוק הזה של "שפיטה".
פתיחות, קבלה של האחר וסובלנות לחריגים אין משמעותם חוסר שיפוט של שלהם.
ממתי בני אדם לא שופטים אחרים? כולנו עושים את כל הזמן וטוב שכך.
את חושבת שבדס"מ פרושו מתן לגיטימציה לכל דבר ועניין באצטלה של חוסר שיפוטיות?

מסומנת4

New member
ממש

מתחילה לחשוב שהגעתי לפורום מקרמה.. או סריגה ... ביקשתי הכוונה לאיש מקצוע לא ביקשתי את דעתך האישית .ומי שלא מדבר אליו נושא הסספנשן מוזמן לדלג על הפוסט שלי ולעבור הלאה !!! כי ממש לא מעניין אותי דעתך . מקווה שהייתי ברורה הפעם.

איש מקצוע?

זה נקרא אצלך מקצוע?
תחפשי בדפי זהב שם יש אנשי מקצוע.
כאן זה בפורום אנשים מביעים את דעתם גם כאשר לא מבקשים מהם.

מסומנת4

New member
כן

איש קטן .. שבכלל לא ברור לי למה אני ממשיכה להגיב ולהסביר לך .. גם לקעקע ולהכניס פירסינג לומדים כמקצוע !! אולי תלך ללמוד קצת מה זה סספנשן לפני שאתה מדבר בכזו התנשאות . ובדפי זהב .. מממ לך תחפש אתה - אני מעדיפה לחפש במקומות שיש בעלי ניסיון שיכולים להמליץ . כנראה טעיתי במקום החיפוש שלי ... מוזר , חשבתי שהגעתי לפורום בדסם . טעיתי ?

G מאסטר

New member
כפרהעליק סימוני....את עדיין מתרגשת

מטרולים חסרי חיים ? אני בטוח שכבר שבעת מהם אז...כשהיינו צעירים ויפים..:)

G מאסטר

New member
איך הוא זכה...איך..

בבת זוג שמבינה ומשלימה אותו..מפנקת וחושבת עליו תמיד.( לא רוצה להיות שיטחי ולומר יפיפיה גם..בנוסף )

G מאסטר

New member
לפחות זה...גם כיף להסמיק אישה..

ולא משנה מה הסיבה..העיקר שהצליח לי..שיהיה בהצלחה ביומולדת הפתעה...תהנו :)

מסומנת4

New member

אני יודעת שיש לא מעט אנשים שחושבים כמוך וכמו שציינתי פה גם אני לא חושבת שאיי פעם ארצה לקחת חלק באקט כזה בעצמי . אבל אם זה עושה לו טוב ( לבן זוגי ) אז למה שלא אגרום לזה לקרות יותר מהר .. הוא בטוח היה מגיע לזה בעצמו מתישהו . שוב , לא ביקשתי פה חוות דעת או לאהוב את זה .. רק ביקשתי הכוונה למקומות הנכונים על מנת שבאמת זה יקרה נכון ומקצועי .תודה על חוסר השיפוטיות וההבנה :)

אני שמחה שאת מבינה שאני לא שופטת אותך:)
&nbsp
כי, כמו שכתבתי כאן בשרשור בהודעה אחרת - גם אם אני שיפוטית כלפי פעולה כלשהי או אפילו ממש סולדת ממנה - אני לא שופטת ולא סולדת מהאנשים שמתחברים אליה.
&nbsp
ובאמת אם הוא כ"כ נחוש בדעתו ורוצה לחוות את זה - תחקרו היטב היטב ואל תשאירו שום דבר ליד המקרה - שיהיה הכי בטיחותי והכי נכון שאפשר. עדיף לדחות לזמן אחר או לוותר מאשר להסתכן.

למעלה