בוקר טוב

מסומנת4

New member
בוקר טוב

מתעניינת לגבי סספנשן ..לא בשבילי .. אבל אשמח לקבל כל מידע על איפה / עם מי לדבר / וכו.. אם אפשר לשלוח לי פרטים לגבי מקום מומלץ בפרטי כדי למנוע פרסום בפורום תודה ויום מקסים :)

UltraL

New member
שיבארי או קרקס?

מה את מחפשת?
שיבארי?
בונדאג' מערבי?
מופע בסגנון קרקס?
Body Modification? (אנשים שנתלים ישר מהבשר)

והאחרת מעונינת במה? ללמוד לתלות? להיות תלויה?

מסומנת4

New member
אני לא ממש

מתמצאת בכל האופציות ... אבל הכוונה לתלייה מהבשר עצמו .כשברקע המוזיקה הנכונה .במקום הנכון .הוא כבר עשה סספנשן בעבר ורוצה עוד ...אבל זו פשוט הפתעה אז אני לא רוצה לשאול יותר מידי שאלות .אני יודעת שזה היה בתל אביב ולא מעבר לזה .. אם יש לך מושג איפה אפשר לעשות את זה אשמח לפרטים בפרטי . תודה :)

semenawa

New member
לא שיבארי

יש בחור אחד שעושה תלייה מקרסים, ברח לי שמו אבל זה קפטן משהו.
יודע שאדון לבן עשה את זה גם.
את בהחלט לא מתכונת לסספנשן מחבלים.
בכל מקרה אף אדם נורמלי לא לא יתלה מקרסים או מחבלים או מאזיקים אף אחת בלי שיחה רצינית מקדימה והכרות מספקת. כך שרצוי שהיא בעצמה תהיה בקשר עם מי שלא יתלה אותה. אם את מתכננת מסיבת הפתעה תביאי לה עבד מין, לפחות זאת תהיה הפתעה פרקטית.

מסומנת4

New member
כנראה

שלא הייתי מספיק ברורה ... אני רוצה להפתיע את בעלי . הוא עשה בעבר סספנשן ( תלו אותו מהגב עם קרסים .. נו מה לעשות .. זה מה שעושה לו את זה ...) וזו הייתה חוויה ממש טובה בשבילו . הוא רוצה לעשות את זה שוב .. אני רוצה לארגן לו ( ברור שאהיה נוכחת ..) לא כסשן אלא כחוויה שעושים במקומות ספציפיים שמתמחים בדבר שכזה כמו לצורך העניין למשל אם ארצה קעקוע אז אחפש מקום מומלץ אשלם ואקבל קעקוע ... פשוט אני לא מכירה מקומות שאפשר לעשות בהם סספנשן או שאולי אני ממש לא מבינה בזה וכן .. צריך לבקש ממישהו שיעשה את זה מהיכרות אישית ..?? מקווה שעכשיו קצת ברור יותר.. :)

תפתיעי אותו עם נבוט בראש

ואחרי שהוא יתעורר תבקשי אותו שיוריד את הנבוט הזה על הראש שלך אולי זה יישר אתכם קצת. פציעה, חבלה וסיכון בריאות מהסוג הזה צריכים להיות ראויים לכל גנאי וזה כולל את כל האנשים "הנאורים בעלי הראש הפתוח" והפוליטיקאים כאן שחוששים להביע את דעתם כדי שחלילה לא יסווגו אותם כשיפוטיים.
בדס"מ לא שפוי צריך להיות מחוץ לתחום וכל הפלפולים על מי קובע מה זה שפוי לא יעזרו כאשר אני קורא בכתבה על אימא שמאפשרת ואף נוכחת "שהקפטן" הזה נועץ קרסים של דייגי טונה בברכיים של בתה.
אח"כ מתבכיינים כאן שהחברים הונילים מסתייגים ונרתעים שמספרים להם ושיש סטיגמות ודעות קדומות על הקהילה.

Whip

New member
סחתיין על הפתיחות ונכונות לקבל דברים שאחרים אוהבים

ordol

New member
הפעם לא מסכימה איתך וויפ

דבר מסוג כזה לא אמור להיות "מתנת יום הולדת". אם לבן אדם בא להשחית או לסכן את גופו. יש הבדל אם הוא עוש את זה באחריותו האישית לבין אם זה נעשה תחת אחריותו של אדם אחר. כמו שמחר תקנה לאישתך סשן בהפתעה. רק מזה שלא יהיה לו נעים לסרב ל"מתנת יום ההולדת" שלה הוא יעשה זאת. ולא מתוך החלטה אישית ושלמות של עצמו בלבד לבצע דבר שכזה.

מסומנת4

New member

מסתבר שזו בקשה מעבר למצופה כאן ..

Whip

New member
מה לעשות, לא תמיד כולם מסכימים

רק יש דרך לנסח אי הסכמה, ולטעמי איש האידיש היה בוטה מדי.
סספנשיין הוא לא דבר "מקובל", וגם אני אישית לא מתחבר אליו ולא אנסה אותו, אבל אני מכיר אישית לפחות שני חברים טובים שחוו את זה ונהנו (אחד מהם הוא רז שבתמונה בכתבה), והם אנשים טובים ושפויים (במונחים שלנו) ובריאים ואף חביבים, בלי עשן מאף ובלי קרניים וזנב.
אז כל עוד זה נעשה על ידי אדם שמבין בזה, שעשה את זה על עצמו ועל אחרים עשרות פעמים ובלי נזק תמידי לאף אחד - אז כל אחד שיעשה מה שמתאים לו עם גופו.
לעשן סיגריות או לשתות הרבה לאלכוהול זה מזיק ואף קטלני יותר.

מסומנת4

New member
בדיוק!

בגלל זה ביקשתי המלצה למישהו מנוסה שמבין בזה כאן בארץ שאוכל להפנות את בן זוגי אליו ..

מסכימה שיש דרך לנסח אי-הסכמה

אגב, מסכימה גם עם השורה האחרונה שלך - וגם עליה אני מביעה את דעתי וסלידתי (בפרט מסיגריות שפוגעות גם בכל מי שסביב
).
&nbsp

Dan_Kap_

Active member
מה שהוא איכס בשביל אחד/ת

הוא שיא החוויה בשביל אדם אחר/ת - במקום לא ולבקר אותה (ואותו) על מה שנראה לה כחווייה משמעותית, למה שלא תתרכז במה מפחיד אותך כל כך בקרסים שעוברים דרך העור?
&nbsp
זה פשוט נשמע לי הרבה יותר מתאים למישהו שמתהדר בתואר של אביר...
&nbsp

&nbsp

A לוןA

New member
תיראו מה זה עולם

פעם אחת אתה מפספס "חדשות הסאדו"- ממנים מישהו חדש למועצה לתקינות ה-BDSM- ואתה לא יודע מזה כלום.
אי אפשר לקבל עידכונים לדברים כאלו בוואטסאפ?
&nbsp
או במילים אחרות- לא טעים לך- אל תאכל. אבל אל תירק לצלחת של אחרים.

מסומנת4

New member
גם לא שלי ..

אבל אם זה מה שמדליק אותו .. אז אני מפרגנת ותודה על הקישור :)

ordol

New member
לא מצליחה להבין או לקבל

פרגון מסוג שכזה. מצטערת. מחר הוא יגיד לך שהירואין מדליק אותו. אז תפתיעי אותו עם מזרק ליום ההולדת? איפה הגבול?הרי ברור לך שתלייה מקרסים שנעוצים בבשר החיי של האדם זו השחתה רצינית של הגוף! חתכים שגורמים לצלקות רציניות ושלא נדבר על זיהומים שיכולים להיגרם. אישית, לא יכולה ולא מוכנה לקבל שאת אומרת "מפרגנת". מצטערת זה לא פרגון זה סיוע להרס עצמי.

ordol

New member
אם בא לו להשחית ולסכן את עצמו

שזה יבוא ממנו. בטח ובטח לא ממך.

למעלה