בוקר טוב

כוכבית39

New member
סאב´ח איל פול

רות אם לא תנסי לא תמצאי אף אחד ומי כמונו יודע שהלבד לא נעים ואם לא תקחי סיכון לא תצליחי אז פעם פעמיים שלוש נופלים אבל חייב לבוא משהו שיתאים לך אל תתיאשי אל תיכנסי לקונכיה צאי ממנה אם אוהבים אחד את השני לא קשה לחזור להיות ביחד אל תשכחי את זה, אתמול בלילה היתה לי הפסקת חשמל הייתי לבד וכל כך רציתי מישהו לידי אבל לא היה קשה להיות לבד (לא רק בשביל הפסקות חשמל) רות אל תתיאשי צאי תיפגשי ואני מאמינה ומאחלת שתמצאי את בןזוגן המתאים.

רות 2

New member
רגע....

הכעס הוא לא על נישואיי אלה על משהו שקשור בי באופן טוטאלי לי ובלי שום קשר לנישואים או לאקס.. או לזוגיות

הנה רות נכתב אתמול מאותם פחדים

מכירים זוהרים שמחים ועליזים רוקמים ימים ושבועות ומעט גם חלומות הכל נפלא אתם רוצים שלא יגמר עכשו ואז ישנו דבר שפתאום עוצר מלמהר פתאום אתם חושבים פתאום מרגישים דברים ויש רגש ויש כיף וישנו גם את החלק החושש ואז אומרים מילה ועוד מילה ואחת קצת מיותרת ולא מבינים מאיפה מגיע עוד תחושה מעט אחרת לוקחים אויר חושבים עוד קצת שונה אחרת ולא רוצים להפסיק את התחושה הזאת שיש אך פתאום הכל עובר ונע לו כמו בסרט ויש עוד דרך להבין אם רק רוצים לרצות ואם לא נפסיד את כל היופי שיש שם בתחושות הכל בחיים עם כל כך הרבה מילים מילים גדולות מילים קטנות שמחות וחכמות ואם נבחר אותם יותר נשיג יותר ועוד יותר ----------------------------------------- מאותו פחד לאחר תקופה די ארוכה ללא רצון לרצות ללא רצון לעוד קשר /זוגיות בריאה וטובה יותר, כולנו מפחדים ולא רוצים להתאכזב מפחדים להיפתח שוב מכירה את ההרגשה גם אני חוששת עדיין אך משתדלת מנסה רוצה לנסות רוצה להגיע למה שאני כן רוצה. אז יש רגעים קשים של פחד נוראי והרגשה של אי רצון שבה רק מהפחד ולא בגלל אי רגש, צריך לנסות אין ברירה אם לא ננסה נשאר תקועים לבד, ולבד לא עדיף על ביחד.

dee31

New member
קצת רצינות.

גם אצלי הוא הכעש על עצמי ולא על גרושתי, אם כי לפעמים ממש ממש בא לי להאשים אותה. אבל בסופו של דבר האחריות נופלת כולה עלי. מי ייתן ונצא מזה מהר. ועוד, גם אני כמוך נותן ללא גבולות ולא דורש כלום חזרה. אולי זה להיות פראייר, שפוט, מי יודע? לנצל את זה אפשר כל עוד זה זמין, היכולת לתת נשארת איתי לכל החיים, והלוואי שלא אאבד את זה. שיהיה לך אח´לה סופ"ש.

dee31

New member
בקשה:

כשתמצאי את התשובות לשאלות הגדולות שהצבת, PLAEEEEEEEEEEEESE ספרי לי גם. יום מצויין לך.

רות 2

New member
אני קראתי את התגובות ...

הוצאתי למדפסת ,הדבקתי למקרר .. וכל פעם שאקרא ...אנסה להפנים... תודה

למעלה