בוקר טוב

כוכבית39

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לכולם, איך עבר הלילה אחרי הגשם הראשון האמת שזה נהדר אני אוהבת את החורף. עם כוס קפה וסיגריה התישבתי ליד המחשב ברקע מתנגן השיר " למה לי לקחת ללב" באמת למה לנו ,נקום עם חיוך על הבוקר ונשאיר את כל העבר והכעס אחרינו. שיהיה לכם יום יפה ומוצלח וסוף שבוע נעים תשדלו לעשות כמה שיותר חייםםםםם

נורית30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אין לי כל כך מה לכתוב, אבל תדעו שאני תמיד פה. נהנית מהשאלות ומהעצות החכמות.

אורלי41

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נפלא../images/Emo42.gif

כמה כייף להתעורר לבוקר נקי ומריח טוב.... שמש נעימה מאירה את תחילתו של סוף שבוע נוסף. ועוד יותר כייף להתעורר בלי צלצולו של השעון המעוררר.... יום חופש נפלא. רק חבל שהתקררות מגעילה מפריעה לי לנשום חופשי...אבל יהיה טוב... באוירה אופטימית זו... שבת שלום לכולם... סוף שבוע נפלא.... מלא אור ואהבה... ומנוחה לנשמה... ויאללה אני בדרך לכוס קפה של בוקר ולהתחיל את הסק"ס שלי... שיהיה לכם יום כתום ושהכל יעבור ממול......

כוכבית39

New member
החלמה מהירה

אורלי קודם כל החלמה מהירה שתרגישי טוב שזה לא ישבש לך את הסוף שבוע תהני ותבלי

אורלי41

New member
תודה מכל הלב אחותי../images/Emo140.gif

קטן עלינו.... עברנו את פרעה נעבור גם את זה.. מחר מתכוונת לצאת קצת לטייל... אין כמו
כדי להבריא... מצטרפים?

כוכבית39

New member
טיול בשבת

שיהיה לך טיול נעים אין כמו טיול ביום שבת יפה, אאמץ את הרעיון ואארגן כמה חברה (אצטרך לשכנע את הכבדים האלה?) שאוהבים לישון ביום שבת, לא יודעים שזה יום חופש וצריך לנצל אותו אבל אני מאמינה שאצליח בשיכנועים שלי. סוף שבוע נעים

לא עומדת בקצב שלכן........../images/Emo140.gif||שמש

בוקר טוב בוקר שמח יום הולדת לבן שלי יום חביב יום נעים סתם מתאים שיהיה לכולם רק בריאות אהבה וכיף סוף שבוע רגוע וטוב עם המון שמחה בלב שבת שלום מזל

כוכבית39

New member
ברכות ואיחולים

ברכות והרבה איחולים לבן היקר שלך שיגדל למעשים טובים ודרכים מוארים.

אורלי41

New member
מזל טוב רוב אושר ונחת../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif|רמק

מזל טוב ליום הולדתו של הגוזל.....
שתזכי לראות בו נחת אושר וכל מה שרק אפשר...... שתדעו רק רגעים יפים יחדיו.. ילדים זו השמחה בחיים זה האושר בחיים....ובזכותם כדאי למהר הביתה.... חיבוק אחד מהם.....והלב נמס......

העקשנית

New member
מזל טוב לבן של מזל ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif |

|מזלט
|
יום הולדת שמח שתתגשמנה כל המשאלות ושתהנו בכל המסיבות מזל טוב

כן מחר ממשיכים עם המשפחה...

ויש לו עוד הפתעות רבות בדרך פשוט כיף לראות אותו מאושר תודה מתוקה

רות 2

New member
בוקר טוב...

סאב´ח אלנור גוטן טרג בונג´ור מה אני לגיד .... אתמול בלילה ישבתי וקראתי שוב את השירשורים כאן (זה אומר שאני מכורה?????) על נושא הבללינדייט מגורים של ביחד או לחוד וכו´ וכו´.... בליינדייט.. פעם אחת בלבד ניסיתי התעקשתי לא לקבל תיאור פיזי וגם לא לתת "רוצה קח סיכון והכי הרבה" ... היא נחמד לא משהו עם המשכיות ... ידידות ...ולא מורכבת מידי.. האם אני אנסה שוב??? -לא יודעת ?.. אבל תחל´ס על מי אני עובדת ... אני לבד כי אני פוחדת אם יש מילה אחרת אני לא יודעת .. הדפקט הכי גדול שלי זה חוסר הגבולות ביכולת הנתינה שלי. כשי אני חושבת על זה בנוגע לנישואי אני מקבלת צמרמורת וכעס על עצמי ואז אני שוב ניכנסת לקונחיה שלי.... טוב לי שם ,בטוח לי שם.לבד לי שם..ויותר מידי טוב לי עם הלבד... אז מה זה אומר כשי מתרגלים להיות לבד לחיות לבד להסתדר לבד קשה לחזור ולחיות ביחד?? בכלל איך עושים את הצעד ראשון איך מרגישים שרוצים לעשות צעד ראשון???? אני שואלת שאלות כאלה על הבוקר כי כנראה אני מגלה אחרי קריאה במספר פורומים כולל זה ששם התואר שאפשר לתת ל- "סריטה בדיסק שלי"זה...- אטימות ריגשית אולי עינין של זמן עד שיוצאים מזה?

ש י ר ט ל

New member
בוקר טוב לנותנת ../images/Emo13.gif

היכולת לתת היא מתנה נפלאה שקיבלת. אז אולי בנישואייך זה היה נזם זהב באף חזיר. סליחה על הבוטות אבל כך אפשר לקרוא למי שרואה בנתינה שלך הזדמנות לניצול. אבל במקום המתאים הזהב גם ינצוץ. אטימות רגשית זה בעיניי בנאדם שלא מסוגל להרגיש ולא בנאדם שיש לו רגשות כל כך חזקים שהוא פוחד לחוות אותם פן ייפגע. שיהיה לך בוקר טוב. מאישה נותנת אחרת

אורלי41

New member
שלא תעזי לחשוב כך רות../images/Emo163.gif

קראתי שוב ושוב את אשר כתבת כאן... כל כך מוכר וכל כך לא חביב... מכירה את הדברים.... מזדהה איתם...
ורואה את עצמי משתקפת מבין דברייך... ההכרזה הזו של "יותר מדי טוב לי עם הלבד שלי והתרגלתי וכל השאר..." יקירתי ....אגיד לך את זה כמו שאני מרגישה ...כי אני עוברת בכל פעם מחדש את הסרט הזה...(אחרי שחווה אכזבה ו/או כשלון) ויוצרת לעצמי מעטה הגנה ומכריזה טוב לי לבד.. מעדיפה בלבד.... לא נכון יקירתי!!! אף אחד לא שומע ולא רואה את אשר אני כותבת לך
אבל...... מי לא רוצה להיות ביחד? מי לא רוצה להתגעגע? מי לא רוצה זוגיות? אבל.......מעדיפים להכנס לקונכיה ובקול אנות חלושה ללחוש משם....טוב לי עם הלבד.....בולשיטטטטטטטטטטטט אז קדימה......הרימי את הראש ותצעקי בקול רם אל העולם.... רוצה זוגיות.....רוצה בן זוג.......אבל לא בכל מחיר.... (חה חה .......אורליטה......כמה שאת חכמה בלתת עצות לאחרים...
)

למעלה