בוקר טוב

Hagay35

New member
בוקר טוב

היי ראיתי חנות בשוק הכרמל בתל אביב שמוכרים קפה וקלוי וטחון בכניסה לשוק. מי מכיר את החנות ואך האיכות שם? תודה

אני חושש שהוא חסום פה

אבל הוא נמצא בבלוגיה

dudi4321

Active member
והבדל תהומי בין ריחות וקולות השוק

לבין האוירה נינוחה והשקטה והניחוחה אצלו.

eranra

New member
דובי דבש-קופילאב-מעולה!!!!

החנות בסמטה משוק הכרמל, רחוב רבי מאיר 42 פינת שוק הכרמל טלפון 03-5104121 מקום מעולה לקנות קפה לקנות מכונות קפה לתקן מכונות קפה אדם נחמד ומקצועי ביותר הכרתי אותו כאן בפורום ומאז שפתח את החנות אני שם. ערן

halfdink

New member
טוב לדעת

החסימה לדעתי משיגה את ההיפך, ככל שמדובר בפעילות בקומונה שלו.

הבהרה.

לאחר בירור עם הנהלת פורומים החסימה הוסרה ביום חמישי האחרון אחה"צ. בזאת אבקש לסיים את הסאגה הזו ולא להמשיך לדוש בה!

חנויות קפה מתמחות בשוק הכרמל.

בשוק הכרמל ישנן 3 חנויות קפה מתמחות ועוד 3-4 נקודות מכירה של קפה. לפי סדר כניסה לשוק מצידו של אלנבי: *נקודת מכירה: בכניסה לשוק על הפינה השמאלית עם מדרחוב נחלת בנימין תבליני פרונט מוכרים מספר סוגי קפה, לא ברור לי מה מקורם יש במקום 6 סוגי קפה שונים. #חנות מתמחה: בפינה הראשונה בתוך השוק, מצד ימיןקפה בשוק (לשעבר קפה שטרן) בניהולם של שירי עייני ומיכה ריינר(אווא לשעבר) מוכרים מגוון רחב מאוד של סוגי פולי קפה שונים, כולם מבית היוצר של אווא, אין סוף של מכשירי קפה כמו מקינטות, פלאנג'רים,פילטרים ועוד, סוגי תה בחליטות שונות ועוד... #חנות מתמחה: הפינה השלישית בעומק השוק מצד שמאל מסתתרת מאחורי הבסטה של הממתקים והבסטה עם המון שמטעס(פינת רחוב רבי מאיר מול פינת רחוב השומר שיורד מהמדרחוב לשוק) נמצאת החנות שבבעלותיקופילאב38 סוגים של קפה ירוק,קלייה במקום של 27 סוגי קפה קלוי, מכשירי וכלי קפה, מכונות אספרסו, מרכז שירות ותיקונים למכונות גאג'יה, נובה סימונלי,רוקט ECM) וכמעט כל מכונה אחרת כולל מכונות מסחריות. *נקודת מכירהפיצוחי עמרני בין הפינה הרביעית לחמישית מצד ימין של השוק(קצת אחרי "מזרח מערב") מספר סוגי קפה מבית לנדוור *בית קליה קטן קפה כהן אם יוצאים מהשוק בפינה החמישית בצד ימין, רחוב ישכון, ויורדים לכרם התימנים מרחק 100 מטר מהשוק לערך מצד שמאל, נמצא קפה כהן, שלה כהן אולי אחד האנשים שגרמו לי להיות מרותק כלכך לכל נושא הקפה, קולה במקום כבר 45 שנה מתמחה בעיקר בקליית קפה שחור מסוגים שונים,יש למקום "טעם של פעם" קסום ומיוחד! #חנות מתמחה בפינת רחוב שפר, הפינה השלישית מצד שמאל של הכרמל(קצת אחרי הפינה השישית מצד ימין!!) קפה MAE שמתמחים רק בקפה מקוסטה ריקה,מחמישה תתי זנים שונים ורמת קליה שונה. קלייה במקום, ישיבה לקפה ומאפה במקום.. למרות התחרות הגוברת עם קופילאב, מודה שחדירות המטרה של יהונתן, בעל המקום מרשימה במיוחד וראויה להערכה. *נקודת המכירה האחרונה: תבליני עמרם נמצאת באיזור הירקות התחתון יותר של השוק מצד ימין מוכרים קפה תחת שמות זנים :ברזיל,קולומביה,קוסטה ריקה,קולומביה שרוף וכיו"ב כנראה קפה שמובא לשם משוק לווינסקי. אלו נקודות המכירה לקפה בשוק הכרמל (לפחות אלו שאני יודע עליהן) שוק הכרמל בהחלט הופך למרכז תרבות קפה...

Hagay35

New member
שבוע טוב

המון המון תודה לך אשמור את זה . אני שותה בעיקר טורקי פינגן ומים רתוחים איזה זנים או תערובות הכי מומלצות לי בחנויות אלו שאתה מכיר? תודה לך

לצערי....

איני יכול להמליץ לך על מרכולתם של אחרים כי זה עניין סוביקטיבי של טעם שלך, ואיני יכול להמליץ לך על תוצרתי כי יהיה בזה טעם נפגם... תעשה סיבוב, תתנסה, פעם מפה ופעם משם, תראה מה עובד לך הכי טוב לך.

למעלה