אמא של פיסטוק11
New member
צהריים טובים
עדיין לא קראתי אף אחת. מבטיחה להשלים חומר. (מיום חמישי.... זה יוצא.... הרבה חומר
). למה הדברים הטובים נגמרים כל כך מהר??????????? ושוב אני בספירה... להכין ולהתכונן לפיסטוקי הזה היה אושר גדול! כל כך התרגשתי.... מערבבת ורוקדת, שרה ובוחשת כל כולי מאושרת! ואני, מפעם לפעם ממש מתייעלת.
הספק מרשים ביותר לזמן קצר מהרגיל. (בן הזוג נסע להביא את הבונבוניירה מבסיס בו היה בשבוע האחרון). והמלון של פולטי... שוב כל כך יפה! והריחות....... משכרים! פיסטוק בדלת , הקטנצ'יק ואני מזנקים! מסניפים!!! הגיע רעבבבבבבבבבבבב ! במיוחד! שיהיה לו "מקום" לכל הפינוקים. ושוב מרותקים לכל הסיפורים, הג'מבושים
אצלנו אומרים. פיסטוק היה קצת נסער, קצת דאג, מסתבר שבזמן שהיה בבסיס אחר בבסיס שלו בדרום היה משברון . היו חיילים שהחליטו שזהו! ועזבו או עוזבים בדרכים השונות. "אמא זה חברה' גדולים, חזקים שלא הייתי מאמין"..... "אם הם ככה....??????.. אז.... ?". ואני אומרת לו שהוא עשוי מהחומרים הכי משובחים, שהכל בראש והוא בכלל לא שם, הוא חייל מורעל ומאושר! הזכרתי לו שהכי חשוב ליהנות מהדרך..... ועדיין הוא נמצא עם החברים הכי טובים! אבל בלב דואגת.
אולי זה באמת כל כך קשה? והוא..... הוא לא "רמבו" הפיסטוק שלי. השבת הנפלאה עברה בין הרבה התכרבלויות, הסנפות, חברים ובילויים, ארוחות נפלאות ובני משפחה שהגיעו לבקר.... מתגעגעים! בין לבין, כובסת ומקפלת , עדיין מגהצת מדי ב' מוכתמים, מקפלת מראש שרוולים, מכניסה חגורה לתוך לולאות וממהרת לאפות עוגה שתהיה בתיק למעלה למעלה ראשונה. בן הזוג מתפאר בכישורי התספורת. עכשיו זה "זמן כמעט קרחת". הקטנצ'יק מצחצח ואומר: " אני הולך להיות שיריונר! אני רואה את אחי וזה מספיק לי". הוא מסביר.... התפקיד של האח הגדול להראות לקטן את הדרך. אחי עושה דרך טובה לא הייתי משנה בה כלום, אני אני הולך בדרכו. (זה ילד שחלם על חובלים ובשנים הקרובות בטוח שיחליף כמה חלומות) יצא בבוקר. כולו חיוך של אושר. בן הזוג איתו צמוד עד שהוא עולה לאוטובוס. השניים חיפשו הבוקר בתחנה אדום אחד כחול עיניים....... הביאו איתם מתוקים קטנים במיוחד לכבוד קורס מכי"ם....... אך, לא מצאו!
זהו! הולכת לקרוא לאט לאט הכל. יש שבוע די רגוע. זו העונה ה "שקטה". המשך יום מקסים לכולן.
עדיין לא קראתי אף אחת. מבטיחה להשלים חומר. (מיום חמישי.... זה יוצא.... הרבה חומר