בוקר טוב-

צהריים טובים

עדיין לא קראתי אף אחת. מבטיחה להשלים חומר. (מיום חמישי.... זה יוצא.... הרבה חומר
). למה הדברים הטובים נגמרים כל כך מהר??????????? ושוב אני בספירה... להכין ולהתכונן לפיסטוקי הזה היה אושר גדול! כל כך התרגשתי.... מערבבת ורוקדת, שרה ובוחשת כל כולי מאושרת! ואני, מפעם לפעם ממש מתייעלת.
הספק מרשים ביותר לזמן קצר מהרגיל. (בן הזוג נסע להביא את הבונבוניירה מבסיס בו היה בשבוע האחרון). והמלון של פולטי... שוב כל כך יפה! והריחות....... משכרים! פיסטוק בדלת , הקטנצ'יק ואני מזנקים! מסניפים!!! הגיע רעבבבבבבבבבבבב ! במיוחד! שיהיה לו "מקום" לכל הפינוקים. ושוב מרותקים לכל הסיפורים, הג'מבושים
אצלנו אומרים. פיסטוק היה קצת נסער, קצת דאג, מסתבר שבזמן שהיה בבסיס אחר בבסיס שלו בדרום היה משברון . היו חיילים שהחליטו שזהו! ועזבו או עוזבים בדרכים השונות. "אמא זה חברה' גדולים, חזקים שלא הייתי מאמין"..... "אם הם ככה....??????.. אז.... ?". ואני אומרת לו שהוא עשוי מהחומרים הכי משובחים, שהכל בראש והוא בכלל לא שם, הוא חייל מורעל ומאושר! הזכרתי לו שהכי חשוב ליהנות מהדרך..... ועדיין הוא נמצא עם החברים הכי טובים! אבל בלב דואגת.
אולי זה באמת כל כך קשה? והוא..... הוא לא "רמבו" הפיסטוק שלי. השבת הנפלאה עברה בין הרבה התכרבלויות, הסנפות, חברים ובילויים, ארוחות נפלאות ובני משפחה שהגיעו לבקר.... מתגעגעים! בין לבין, כובסת ומקפלת , עדיין מגהצת מדי ב' מוכתמים, מקפלת מראש שרוולים, מכניסה חגורה לתוך לולאות וממהרת לאפות עוגה שתהיה בתיק למעלה למעלה ראשונה. בן הזוג מתפאר בכישורי התספורת. עכשיו זה "זמן כמעט קרחת". הקטנצ'יק מצחצח ואומר: " אני הולך להיות שיריונר! אני רואה את אחי וזה מספיק לי". הוא מסביר.... התפקיד של האח הגדול להראות לקטן את הדרך. אחי עושה דרך טובה לא הייתי משנה בה כלום, אני אני הולך בדרכו. (זה ילד שחלם על חובלים ובשנים הקרובות בטוח שיחליף כמה חלומות) יצא בבוקר. כולו חיוך של אושר. בן הזוג איתו צמוד עד שהוא עולה לאוטובוס. השניים חיפשו הבוקר בתחנה אדום אחד כחול עיניים....... הביאו איתם מתוקים קטנים במיוחד לכבוד קורס מכי"ם....... אך, לא מצאו!
זהו! הולכת לקרוא לאט לאט הכל. יש שבוע די רגוע. זו העונה ה "שקטה". המשך יום מקסים לכולן.

פולי44

New member
פיסטוקית, וואו, איזה הספק

את פשוט מהממת אותי כל פעם מחדש, ההשקעה שלך זה משהו לא מהעולם הזה! ופיסטוק שלך, אני כבר הבנתי שהוא בחור עם יכולות עצומות, ואת תראי שהוא ישתלב טוב טוב בין כל ה"גדולים" האלה, כי אני בטוחה שהמפקדים שלו יהיו מספיק חכמים לראות מאיזה חומר הוא עשוי ולמה הוא מתאים. והאדום שחיפשו, אם הבנתי נכון, שייך למגלית? כמה את סופרת מעכשיו? שוב 21? לפחות חלק מהדרך, אני איתך

פולי

אכן כן. האדום שייך למגלית. הפעם כנראה סופרת רק שבוע אבל נראה.....
שכל הספירות כולן יעברו מהר מהר!

ל י ת י1

New member
פיסטוקית, את מדהימה

איזה כיף לקרוא אותך, כל מילה, כל משפט...עונג
פיסטוק שלך אנחנו כבר יודעות - ילד משובח, מהילדים האלה שלא נבהלים מקשיים, להפך, רואים בכך אתגר. שימשיך לו כך להיות מורעל
לא מתפלאה שהוא כזה - מתודלק בכל כך הרבה חום, אהבה ופינוקים... הוא יכול לצלוח כל קושי ומכשול....ועכשיו אכן שלב לא קל בהכשרה. ואת...פשוט

אםפי7

New member
פיסטוקית מה פתאום רמבו נפל עליך?

הלכתי לגוגל לחפש מה זה רמבו, והתגלגלתי מצחוק, אם תראי את קשפ"ל או את השריונר של שויו תראי שני שדופים כאלה, רזים , רחוקים מרמבו מרחק אלפי מיליוני קמ"ש. אלה שעוזבים זה בגלל הקשיים שלהם או שנמאס להם כמו ששויו ספרה על החברים של שריונר שלה, אני יודעת שזה קצת מכניס לחרדה ולתהייה כשחברים עוזבים עכשיו ממש לפני סוף המסלול, אבל לאורך כל הדרך יהיו חבר'ה שיעזבו מסיבות שונות, תגידי לו להסתכל תמיד על מי שנשאר ולא על מי שהולך. ואם יתבונן טוב יראה שאלה שנשארים הם הכי הכי, והם המודל. חוץ מזה לרמבואיים קצת קשה להכנס דרך הפתח של הטנק אז מחפשים שם רזונים עם חוזק נפשי.

פולי44

New member
הודעה ממגלית

היא ביקשה ממני להתנצל בשמה על כך שאין לה זמן להיכנס לפורום, היא נמצאת בטרוף של עבודה לקראת ארוע שיש לה מחר ואחריו תתפנה יותר.

שויו

New member
פיסטוקל'ה

מה יהיה ? כל הזמן דואגת, דואגת, דואגת... אני רוצלה לראות פה יותר
ו-
את ראית תמונות של שיריו'. הוא נראה לך רמבו??? אז דחוף תרוצי לפולי ותצטיידי בזוג
שתוכלי לראות טוב... וקשפ"ל נראה רמבו ? שניהם שוקלים אולי 50 ק"ג ביום טוב ... זה לא חיל של רמבואים , ופיסטוק יותר מ- 100%. חוץ מזה, אנחנו לא נסכים להיעדרויות ממושכות מהבית הזה.. את נעדרת, דופקת חיסורים בלי חשבון, מפגרת בחומר, צוברת פערים. מה יהיה ? אוטוטו סוף סמסטר , סוף הכשרה .. תיזהרי שלא נזמן את פיסטוק לפה.. קחי עצמך בידיים ומהר

ערב מבורך אמהות יקרות

זהו מחר ירוק חוזר לבסיס וזהו מתחיל השביזות של השבוע עד שיבוא שוב וכן פולי הדיסק שלך מככב אצלי בבית שיהיה ערב נפלא

פולי44

New member
מלכת הלבבות, הוא בטח יחזור

יותר מהר ממה שאת חושבת, אז לא להיות יותר מדי שבוזה, בבקשה ותודה

שויו

צודקת! פעם אחרונה שזה קורה....
אבל ישבתי פה..... (מי סופר) וקראתי הכל! בין לבין אני כמעט בטוחה שכתבתי לך גם אימייל.

colibri

New member
אוטוטו לילה טוב

סליחה שלא מספיקה לקרוא, שילחנו את שני החיילים לדרכם, היינו בעבודה, באסיפת הורים אצל המתבגרת, ביקרנו את חמותי, אכלנו ארוחת ערב, וזהו, נשאר כוח רק להרדם מול "המירוץ למיליון"...

למעלה