בוקר טוב-

49צהוב

New member
בוקר טוב-

מה רק אני קמתי? איפה כל האמהות שמתקתקות את בוקר יום ראשון? אני כבר הספקתי לקחת את החיל לתחנה המרכזית בעיר המחוז- אחרי שהצליח לא למצוא (בבית) את הכומתה) לא חשוב- התרגולת הידועה- במחלקת אבידות ומציאות- "איבדתי כומתה אולי מצאתם"?- הצבע לא חשוב העיקר שיגיע עד הבסיס בשלו" וחוץ מזה שבוע טוב לכולם

מעצימה

New member
בוקר יום א׳

החיילת עדיין אורזת את תיקיה,בילתה עד מאוחר אתמול.... הגדולה עדיין עם שפעת... ואני אחרי שבת מקסימה...עם רעיונות והחלטות חדשות.... אחת מהם להתחיל לזוז סוף סוף על ההליכון....מהיום. אז יום מקסים לכן, לחיילים החוזרים שבוע טוב,קל,נעים וחמים אם אפשר..

מעצימה

New member
תודה אמא מתגייסת...

האמת היא שכל יום מחדש ..רוח ההתחדשות והעשייה מפעמת בי....

ל י ת י1

New member
בוקר טוב שבוע חדש

השבת הזו עברה כל כך מהר, את פניו של האדום ראינו אולי שעתיים נטו.... ביום שישי בצהריים נרשמה השיחה הבאה: האדום: "את יודעת אמא...התגעגעתי אלייך השבוע..." אני (במצב התמוססות מתקדם):"גם אני התגעגעתי, אהוב שלי" האדום: "טוב...עד כאן עם השיחה הזאת"
ואחרי כל הצחוק....נתפרו אמש מוילון האמבטיה תגיות, או כמו שתיקן אותי האדום.....יקרא שמן בישראל צ'ונגיות... יצא מוצלח! ואדמונית - ממש לא הפסקתי לקחת את הכדורים....ככה זה אצלי עם הכדורים, את ממש לא רוצה לדעת איך זה בלי
גליללאה - נהניתי לקרוא על הארוחה שלך והכסוף בשניים, איזה כיף....אני בקושי זכיתי לשתות כוס מיץ עם האדום ועכשיו אני ירוקה מקנאה...
מעצימה - המילים שלך מאתמול יפות ונכונות, המון בריאות לגדולה
שויו - כיף לשמוע שנהנתם השבת וגם הצלחתם לשלוח פינוקים לשיריונר..והשביזות - הן של החייל והן של אמא שלו התפוגגה...כיף
אדמונית - וואו, איזה הספק היה לך השבת....ברכות לוניל - ילדה משובחת
תמי - מחמם את הלב לשמוע שהכל קצת יותר רגוע, כשהלב רגוע המחשבות בהירות יותר...שימשיך כך
לכולן
שיהיה שבוע נהדר

בוקר טוב

צהוב , אני ערה כבר מ-05:30 אבל ללא גישה למחשב
אמפי , אחרי שקראתי אותך ועל אף היכרותי עם המושג המדובר , נדמה שכמה אנשי מקצוע פיספסו אצלינו... אמנם זה מצטרף למשהו מורכב הרבה יותר , ועם זאת זה מסביר דבר או שניים ומעצים תופעות אחרות ... תודות לך החכמנו
כבר בעבודה ועל אף העדפתי הברורה לשהות כאן אתכם - חייבת להתחיל להצדיק את המשכורת...
אז יום נעים ושבוע רגוע

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

בוקר לחוץ עבר על כוחותינו, החייל השכים לקום וזה אחרי שחשב שילך להסתפר ויגיע באיחור אבל לא קיבל אישור לכך. מקווה שלא יפגוש מצ בדרך, כי יש לו המון שיער. אני מצפה לו בעוד שבועיים, זה יהיה חנוכה ואני בונה על הסופ"ש הזה לאירוח המשפחה. מקווה שלא יהיו הפתעות לא נעימות. הוא אמור לקבל סמ"ר השבוע. השבת עברה עלינו בנעימים, הצלחנו אפילו לאכול 2 (!) ארוחות ביחד, דבר שלא קורה בד"כ כי כל אחד קם בשעה אחרת. היה ממש נעים ומצחיק, הם נורא מצחיקים אותי הבנים שלי, והיו גם הרבה חיבוקים שבהם החייל היה נדיב במיוחד הפעם. הוא יצא מצויד בצ'וקולוקים, בדבש ותה. וגם לקח נעלי בית חורפיות, תאמינו או לא. מקווה שלא יחזרו מלאות בבוץ. מעצימה, מקווה שאצליח להידבק באנרגיות שלך, שתרגיש טוב המתבגרת. קר מאוד בחוץ עכשיו שיהיה שבוע טוב

שושנה ו

New member
בוקר טוב של ראשון ...צהוב הכנסי

חזרתי לא מזמן מהשלישי שלי .... אז מה היה לנו ? ארוחת ערב שבת אצל בכורי...ארוחת בוקר, צהרים וערב ....ובוקר ראשון- אצל השלישי ...
אז זהו שבסוף התחלקתי לשניים ולא לשלושה, אבל לא שווה בשווה. (אצל השלישי שהיתי יותר) .... היה כיף, טעים ומהנה...בשבת גם הפציעה לה שמש חמימה, אז בילנו מעט בחצר כולל ארוחת- צהריים. צהוב מקסימה- נראה לי שרצית אחורה בשנים, ובמקום כ"ט שנים- כתבת כ"ט ירחים ...
ובגלל הטעות הזאת, זכית ל-2 ברכות ליום- הולדתו של בנך...
אחת ביום שישי, ואחת היום ....
אז באמת שיהיה מזל טוב כפול ומכופל לכם ....
אסיים להפעם (לא הספקתי עדיין להשלים חסרים) בברכת יום נפלא, שבוע טוב ומבורך ובשורות טובות לכולם וביחוד ליקירינו שבאי- שם ....

שבלולי1

New member
בוקר טוב לכולם

שיהיה שבוע ניפלא ורגוע לכל התושבים ולחיילנו היקרים מקוה להופיע יותר השבוע - עומס בלימודים (צריכה להתרגל..)

יעל י

New member
בקר טוב שבוע טוב...

ערות ומתקתקות אבל למי יש זמן מחשב על הבוקר עם כל התיקתוק הזה? שיהיה לכולנו שבוע טוב.

בוקר טוב

איזה בוקר אינטנסיבי, התעייפתי התחיל מזה שהבעל נסע לפנות בוקר לחו"ל, ואז הצעתי לג'וני שאקח אותו לתחנה המרכזית בת"א, כי אין רכבות ויהיה בלאגן באוטובוסים, הסכים למרות שצריך לצאת ב- 06:30 יצאנו, לקחתי את האוטו של הבעל כי היה כבר מחוץ לחניה, אייך שהגענו לסוף הרחוב, פתאום הוא אומר לי ש"תגידי מה זה הנורה הזו שנידלקת?" וזו נורה של כמו מפתח שבדי, וזכור לי מהאוטו שלי, שבמקרה כזה צריך להגיע למוסך, ובכן, חזרנו הביתה, החלפתי את האוטו ו... באוטו שלי אין דלק... כי ידעתי שהשבוע אני לא אסע בו, אז אם מישהו יגנוב...שיתקע! נסעתי עד לת"א הורדתי את ג'וני והתחלתי לחפש תחנת דלק, בסוף הגעתי לעבודה, זהו מתחיל שבוע של בדדדדד, אבל מוחלט, יהיה בסדר, השבת היתה נעימה ושקטה, ג'וני הגיע לפני הצהריים, נסע לחומוס, אח"כ הסתובבות עם חברים, ואח"כ...לישון, בקושי התעורר לארוחת ערב, שלצערי מתקיימת מאוד מאוחר, כי לא מוותרת לג'וני, רוצה אותו איתנו, ואח"כ חזר לישון, במטרה לקום בחצות ולצאת, בסוף באמת התעורר בחצות.. כמעט בחצות היום שלמחרת אני מתה שהשלב של הבהל"צ של ג'וני יסתיים, החלטתי שלאחר שמסיים אני כותבת מכתב למפקד הבסיס, אני זוכרת עוד מהימים של הבכור שהיה שם בקורס, שהאוכל גרוע ברמות שאי אפשר לתאר, והיום אפילו ג'וני אומר שהדבר הטוב שהיה לו בתקופה ששמר בבונקר, זה שאכלו מנות קרב... כי לפחות להם היה מספיק אוכל... שני הבנים שלי הם לא אכלנים גדולים, ואפילו אוכלים מעט מאוד, אבל מעולם לא התלוננו על אוכל בצבא, אצל ג'וני אסור צ'וקולוקים, רק בשעת ת"ש, והשבוע הוא אמר לי שהיה כל כך רעב שלא החזיק מעמד ואכל, בת של חברה שלי היא פרמדיקית שם, ואמרה שהאוכל שם כל כך גרוע שלא פעם הם מבשלים במרפאה, הנושא הזה של האוכל מעצבן אותי ברמות שלא יתוארו, כי בזה אשם רק מפקד הבסיס, למה? - נכון הוא לא מבשל יש לו אחראי מטבח + טבחים וכו', אבל האחריות היא שלו !!! הוא אחראי על כל הנעשה בבסיסו, ואני הבנתי שהאחראי בנטבח גר באילת וכמה פשוט לחתוך מוקדם?.... בד"כ נמנעתי מהשמצות, לפני שהצלבתי מידע, אבל הפעם המידע הגיע ממקורות שונים ורבים. בכלל, ושלא תגידו שג'וני מפונק ובטח בא מבית הבראה, אז זהו שחובשי הכומתות הירקרקות לא באו ממתקן מפנק... כשאמרתי שאני אכתוב, ג'וני אמר לי, שלא איכפת לו שאכתוב אפילו לרמטכ"ל, רק שיעשו לזה סוף, לא יתכן שהבסיס שבטוח מקבל את המוצרים הטובים ביותר ולפי כמות החיילים במתקן, לא ידעו בו להתנהל כפי שצריך, לא רוצה לחשוב אפילו מה עושים עם האוכל שלא מספקים לחיילים...

פולי44

New member
רוזנת, אכן מעצבן מאוד

אוכל, דבר כל כך אלמנטרי, יש מפקדים ששמים את הדבר הזה בראש מעייניהם, כי חייל רעב הוא חייל שלא מתפקד. אכן, שווה מכתב למפקד בהצלחה עם זה, ומקווה שהאוכל ישתפר מתישהוא

אני רואה שכמעט לכולם היה בוקר מעצבן

עם אלף הרפתקאות. רוזנת - תיזהרי לא להתאהב בלבד הזה...

רוזנת מוכנה לתת לך גיבוי על תלונה כזו

הכסוף לא התלונן הוא רק אמר שאחרי ה"אוכל " שיש שם אפשר לאכול כל אוכל לא אכיל הכל כולל חרקים סטייל הישרדות...

משתפרת

New member
כנ"ל.

כשהגענו להשבעה ראינו מה קיבלו החיילים לארוחה וחטפנו בחילה. וזו עוד היתה ארוחה שהוכנה כשידעו שיהיו מבקרים בבסיס. הבן שלי לא התלונן, אבל הוא איבד כמה וכמה קילוגרמים ממשקלו, והיה מגיע הביתה מורעב. לדבריו גם הקצינים מקבלים בחדר האוכל שלהם אותו אוכל גרוע, רק בהגשה. למרבה המזל פירות תמיד היו שם בשפע, כך שמשהו בכל זאת היה מאפשר לו לתפקד. הפתרון של בני היה להתנדב לתורנויות מטבח מתי שרק התאפשר לו, ואז היה מוריד קופסאות גבינה לבנה וערימת ירקות, כך לא גווע ברעב. לחטיפים- סירב.

רוזנת

קשה לשמוע סיפורים כאלו..... מאד מקווה שהמצב שם ישתנה! אכן היה בלגן הבוקר עם האוטובוסים. האוטובוס הראשון שיצא היה ממש עמוס. המזל שהוציאו שניים ביחד. הסדרן כיוון האחד לאזרחים והשני לחיילים. שניהם היו ממש מלאים. בן הזוג הכניס את פיסטוק והחברים לתוך התור והוא דאג להכניס לתא המטען את כל התיקים שלהם. אחרת..... מקווה בשבילך שהשבוע בדד יעבור מהר .

בוקר מעצבן

הבנים יצאו אחרי ארוחת ערב שבת על בסיס חבר מביא חבר, לחגוג לשוטר יומהולדת וחזרו אתמול, מוצ"ש, מאוחר בלילה. את השבת חגגנו לבד (מכינסיטית סגרה). בלילה בטעות הכלב היה סגור בחדר של הבנים, וחירבן בחדר. השוטר הלך לישון בחדר של המכיניסטית - מה לו ולזה, ואילו הסגלגל, ניקה עם מגבות מטבח שזרק לשרותים, והשרותים נסתמו. בבוקר כולם קמו הפוכים מעיפות. מסתבר שלסגלגל אין מעיל - טוען שמהיום הראשון בטירונות לא השתמש בו, ולא מוצאים אותו. גם גופיה טרמית נעלמה, והפליז נשאר בבסיס בצפון ויש לו סידרה בנתניה. השוטר הביא כבר זוג א' שני שנקרא לא בתפר מתחת לפיפיון (אלוהים, מה הוא עושה שם..), בקיצור, קרע שלא ניתן לתיקון, ואין לו מושג איפה האפסנאות. ככה שלחתי חיילים המומים עצבניים ומנומנמים לחזית הקרה.

פולי44

New member
יו, מתגייסת

אין לי נשימה, וחשבתי שאצלי היה בלגן הבוקר.... מקווה שהסדר ישוב על כנו מהר אצלך, בטוחה שכולם יסתדרו, תמיד הם מסתדרים איכשהוא, ולגבי הקרע, נדמה לי שזה אותו סוג שהיה אצל החייל שלי (מי שישמע, עכשיו יש לו 3 סטים של מדי ב' חדשים ומתוקתקים, שווה להיות פזמניק) ואני לקחתי אז למתפרה ושילמתי 200 ש"ח כדי לתפור את זה תחזיקי מעמד

למעלה