בוקר טוב
איזה בוקר אינטנסיבי, התעייפתי התחיל מזה שהבעל נסע לפנות בוקר לחו"ל, ואז הצעתי לג'וני שאקח אותו לתחנה המרכזית בת"א, כי אין רכבות ויהיה בלאגן באוטובוסים, הסכים למרות שצריך לצאת ב- 06:30 יצאנו, לקחתי את האוטו של הבעל כי היה כבר מחוץ לחניה, אייך שהגענו לסוף הרחוב, פתאום הוא אומר לי ש"תגידי מה זה הנורה הזו שנידלקת?" וזו נורה של כמו מפתח שבדי, וזכור לי מהאוטו שלי, שבמקרה כזה צריך להגיע למוסך, ובכן, חזרנו הביתה, החלפתי את האוטו ו... באוטו שלי אין דלק... כי ידעתי שהשבוע אני לא אסע בו, אז אם מישהו יגנוב...שיתקע! נסעתי עד לת"א הורדתי את ג'וני והתחלתי לחפש תחנת דלק, בסוף הגעתי לעבודה, זהו מתחיל שבוע של בדדדדד, אבל מוחלט, יהיה בסדר, השבת היתה נעימה ושקטה, ג'וני הגיע לפני הצהריים, נסע לחומוס, אח"כ הסתובבות עם חברים, ואח"כ...לישון, בקושי התעורר לארוחת ערב, שלצערי מתקיימת מאוד מאוחר, כי לא מוותרת לג'וני, רוצה אותו איתנו, ואח"כ חזר לישון, במטרה לקום בחצות ולצאת, בסוף באמת התעורר בחצות.. כמעט בחצות היום שלמחרת אני מתה שהשלב של הבהל"צ של ג'וני יסתיים, החלטתי שלאחר שמסיים אני כותבת מכתב למפקד הבסיס, אני זוכרת עוד מהימים של הבכור שהיה שם בקורס, שהאוכל גרוע ברמות שאי אפשר לתאר, והיום אפילו ג'וני אומר שהדבר הטוב שהיה לו בתקופה ששמר בבונקר, זה שאכלו מנות קרב... כי לפחות להם היה מספיק אוכל... שני הבנים שלי הם לא אכלנים גדולים, ואפילו אוכלים מעט מאוד, אבל מעולם לא התלוננו על אוכל בצבא, אצל ג'וני אסור צ'וקולוקים, רק בשעת ת"ש, והשבוע הוא אמר לי שהיה כל כך רעב שלא החזיק מעמד ואכל, בת של חברה שלי היא פרמדיקית שם, ואמרה שהאוכל שם כל כך גרוע שלא פעם הם מבשלים במרפאה, הנושא הזה של האוכל מעצבן אותי ברמות שלא יתוארו, כי בזה אשם רק מפקד הבסיס, למה? - נכון הוא לא מבשל יש לו אחראי מטבח + טבחים וכו', אבל האחריות היא שלו !!! הוא אחראי על
כל הנעשה בבסיסו, ואני הבנתי שהאחראי בנטבח גר באילת וכמה פשוט לחתוך מוקדם?.... בד"כ נמנעתי מהשמצות, לפני שהצלבתי מידע, אבל הפעם המידע הגיע ממקורות שונים ורבים. בכלל, ושלא תגידו שג'וני מפונק ובטח בא מבית הבראה, אז זהו שחובשי הכומתות הירקרקות לא באו ממתקן מפנק... כשאמרתי שאני אכתוב, ג'וני אמר לי, שלא איכפת לו שאכתוב אפילו לרמטכ"ל, רק שיעשו לזה סוף, לא יתכן שהבסיס שבטוח מקבל את המוצרים הטובים ביותר ולפי כמות החיילים במתקן, לא ידעו בו להתנהל כפי שצריך, לא רוצה לחשוב אפילו מה עושים עם האוכל שלא מספקים לחיילים...