בוקר טוב-

הגזמת....

בחגור זה בטח פחות מ-100 ש"ח מכנס. בד שקרוע לא בתפר - אין מה לתקן. זה רק לשים טלאי מתחת, ותביני שהכל מתחיל מזה שצפוף במקום הזה...

פולי44

New member
אני יודעת שהגזמתי

אבל כשדמיינתי אותו הולך עם המכנס הזה כשהכל ככה חשוף (את יודעת בדיוק איפה...) לא היה אכפת לי, זה היה כשהוא עוד היה "צעיר" ולא היה נראה שיקבל מדי ב' נוספים באותו זמן, לא ממש היתה לי ברירה

מתגייסת

שולחת חיבוק ומחזקת את דברי פולי. אגב... בפעם הראשונה שהגיעו לידי מדי ב' הקרועים במקומות צנועים יותר או פחות..... ישבתי ותפרתי הכל! עבדתי כל כך קשה, היו יותר חורים מבד. ביום א' כשירד לשטח, חלק גדול נפרם
המדים הוחלפו, הם יותר סבירים עכשיו. אני מאמינה שבפעם הבאה, גם אני כמו פולי אקח למתפרה.

אםפי7

New member
לקשפ"ל לא קורים כאלה ניסים במיוחד לא במכנסיים

המקום היחיד שאני צריכה לתפור זה הכיס האחורי של מדי א', הצעתי לו לעבור למכנסי א' השניים שיש בבית, אמר "זה לא אותו צבע"......שעה הסתכלתי על שני הזוגות ולא יודעת על מה דיבר. אבל קשפלי היקר איבד לא מזמן את אחת מנעליו הצבאיות, עכשיו שהוא לוחם מנצל את ההזדמנות לנסוע בלי מדים, באחת הפעמים נכנס לשרותים בתחנה מרכזית בעיר אחת החליף בגדים ורק כשעלה לאוטובוס התברר שנעל אחת צבאית שחורה נשארה בשרותים.
, הסתדר כי הרס"פ חבר שלו וישן איתו בחדר.......לא שאלתי שאלות העיקר שיש לו 2 נעליים.
אבל הבנים שלכן משהו מיוחד...............

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

נשימות...... באמת מרגיז מה שאת מספרת והתגובה של הבנים - אחד שהתעלם ואחד שניקה אבל באילתור
לפחות עכשיו חזר השקט לבית. הקרע שאת מתארת מזכיר לי את תיתי3 שכתבה פעם על המדים של הבן שלה שזה נותן משמעות חדשה למונח "ביצי חופש"
שבוע טוב לכולם

מדליק

אוי, מתגעגעת להומור של תיתי... אז את טוענת שלא נובע מפעילות עודפת אצל בני היקר, שזו בעיה גורפת???

49צהוב

New member
אין דבר יותר מעצבן מלחץ בבוקר

עוד מימות בית הספר (הלא עליזים) תמיד אמרתי לילדים- תכינו בערב הכל ושמעו לי? לא- וכי למה שישמעו? תמיד בשניה האחרונה- בבוקר הכל לחוץ- זה חסר לו זה- ההוא איבד את זה כמו שאמרתי גם הבן שלי הבוקר מרוב לחץ לא מצא את הכומתה- כמובן אחרי שהלך- היא היתה במקומה... ובקשר לכלב- מוכר מוכר וממש לא חביב- הכלב שלי יכול להקיא- והילדים (והבעל כמובן) לא רואים לא שומעים- .... ובקיצור- שוויון זכויות רצינו? גם לא קיבלנו וגם נשארנו אחראיות על ה'תעצבנויות בבוקר

משתפרת

New member
יום א'- שלום

מזל טוב וכל טוב לצהוב ולבנה הבכור. ברכות לותיקים שקבלו ושאוטוטו יקבלו סמ"ר (כמו שבני אומר- לא משהו, עוד שני שקל למשכורת). כבוד. מעריצה את האופות והמכינות ממתקים במו ידיהן. בתור מתעבת קרמבו מושבעת, אני מצהירה בקול רם שאת הקרמבו שראיתי בצילום הייתי בולסת בהנאה מרובה. אצלנו- הבן (הפיסח) קיבל עוד 14 ימי ב' לדדות על הקביים, במהלכם הרופא ישיג לו תור לאורתופד. מזל שידענו מה לדרוש (לא לבקש, לדרוש). כרגע- אחרי שסגר שתי שבתות- הוא מדדה על הקביים באוטובוסים בדרך הביתה. בוודאי יקח לו לפחות עוד 4 שעות עם 3 החלפות אוטובוס, אחרי שהוציאו אותו מהבסיס ברכב צבאי. מצא מתי להגיע לחופשה, הבוקר נפטר אבא יקר של חברה טובה, והבן ישר אמר שיצטרף אלי גם ללוות אותו בדרכו האחרונה וגם לניחום אבלים בשבעה.

מעצימה

New member
אצלי הבוקר לא היה מעצבן...

גם לא מעצבן עכשיו.... משתדלת לא להגיע למצב של עצבים...לפחות לא מתמשכים..... אז הבטחתן שבוע רגוע.... החיילת און אנד אוף עם החבר...כל שבוע נפרדים..ותחילת שבוע חוזרים...לאן זה הולך לא ממש יודעת... הייתה לא רגועה הבוקר שיצאה....ומקווה שגם אצלה הרוגע חזר...

מעצימה

New member
פולי..יש לי המון...

ורובן חיוביות...אשמח להעביר אליך... אך במסר נראה שלא יועברו...אנסה בדרכים אחרות...ובתור התחלה..שולחת אליך חיבוק חם..להמשך יום קסום

למעלה