בוקר טוב

בטח זוכרות

כמה קשה זה היה. מטריף החלמאות והאטימות הזו של המערכת. כל כך מבינה ולא יודעת מה לומר. מזדהה וחשה כעס עצום גם על המקרה של הבת שלך וגם על המקרה של הסגלגל שלי. חוסר אונות וטיפשות. השיטה היא לדעתי שכשאתה רוצה משהו - לא לשבת ולחכות כי אמרו לך.. אלא להכנס לוריד, להתביית, ולשגע את העולם עד שמישהו יאות להקשיב.

מעצימה

New member
זה בהחלט החלק הקשה ...מתגייסת..

להבין באמת שבטוב זה לא הולך...החיילת ישרה מאוד,אמביציונית,עוזרת עושה את כל מה שצריך וגם מה שלא צריך...וממתינה...ופתאום התובנה שזה לא ילך..שאף אחד לא מקשיב..שהיא לא מעניינת אותם באמת...ממש קשה..שיעור לא טוב לחיים.

את פשוט -
- מלכה אמיתית !!!

וכל הכבוד לבן שלך - הלוחש בלילות... ידענו שיזהו את הכישורים שלו, המון בהצלחה !

פולי44

New member
מתגייסת, איזו סבלנות

ואיך את לא שוכחת אף אחד, כל הכבוד לך! אצלי הכל בסדר, יש מרץ, יש בריאות בזכות העצות הטובות של פיסטוקית, טפו טפו טפו....ואצל החייל שלי גם הכל בסדר, הוא נשאר במקומו נכון לעכשיו בקשר למיעוט המשתתפים במפגש, יש את עניין המרחק שמשפיע על חלק מהחברים ויש גם כאלה שקשה להם החשיפה פנים מול פנים. אני מקווה שלקראת המפגש עצמו יתווספו עוד אנשים ויפלו מחסומים. אין עלייך!

ורק כדי שהסקרנות תרווה

אז שמה של הגברת נרדף לפעמון , בסוף השבוע היא מתחפששת. שרתה שנה וחצי כצפתית בלב השטחים , ובחודשים האחרונים שנותרו עברה לבסיס שאליו עבר חומי לא מזמן. עברה

לא עברה..

חסרים לנו פרטים על התהוות הקשר, איך זה משפיע על חומי, ואיך היא מסתדרת עם החותנת, והאם החותנת עדיין ממודרת.

שויו

New member
אצלי - עברה !!!

אני מבינה שחומי מבסוט, אז גם אני ! אם יש מישהי שמחממם אותו ואת ליבו- דיינו... חומי מבלה אצלה ומפנה לאמא את המחשב - אשרינו ... בשלב הזה, יותר מזה אנחנו לא צריכים

מגלית

New member
רק להגיד שלום

עסוקה בטירוף מלא עבודה ועניינים רק להגיד היי וביי

מגלית - ברכות לבעל !

רק קצת קודם ניכנסתי למחשב וראיתי שהשבוע שלך הוא מרגש ומשמח, אז אני מברכת רק על המוגמר ולא לפני... אז - שיהיה לבעל התאקלמות קלה באזרחות, זה לא פשוט, אבל איתך בטח יהיה לו כייף !!! ובאשר לחייל - זו ההפקה המרגשת ביותר ששמעתי שתהיה לך, בטוחה שיהיה מדהים !

למעלה