בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

כל היום מחוץ למשרד ז"א לא ליד מחשב שיהיהי יום שקט ורגוע

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שלישי

מתבגר א עבר אתמול תיאוריה (הוא עשה לי תרגיל: בצהריים אמר לי בטלפון שלא עבר ובערב הראה לי את הטופס בו כתוב שעבר) עוד שלב בדרך לנהג חדש במשפחה (אחד מתוך שניים). מחר המתבגרים אמורים לצד לטיול בעקבות לוחמים ברמת הגולן. מתבגר א כבר הודיע לי שלא יצא כי מחר חבר שלו מתגייס והוא רוצה ללוות אותו. אני כעסתי. מה אתם הייתם עושים? נראה לי חשוב מאוד הטיול, ואני נורא אהבתי טיולי בי"ס. הם משום מה לא אוהבים. ומצד שני חשוב גם ללוות חבר לבקו"ם. אני זוכרת איך זה חימם לי את הלב כשהחברים ליוו את החייל שלי, והיו המון, בערך 15. הפעם לא נראה לי שיהיו הרבה, כי זה על תקופת בי"ס ובטח הרבה כבר התגייסו. אבל גם הטיול חשוב, לא? דילמה שאלה יהיו הצרות שלנו... יום טוב ושקט לכולם

מעצימה

New member
בוקר טוב....

פולי...לגבי המתבגר...מוכר.... זוכרת את החיילת רצה כל יום גיוס לבקום לחברים,מכושר קרבי בעיקר פחות אלו מבית הספר....והיה לה מאוד חשוב להיות שם איתם ברגע הזה...וגם הפוך. הטיול חשוב את צודקת...אבל עבורך כנראה ופחות עבורו.תני לו להחליט,להתמודד...לקבל החלטה שחשובה לו...ובעצם רק מחזקת ולא פוגעת באף אחד. טיולים יהיו....ויחזרו..אך חברים מתגייסים זה ארוע בפני עצמו.....כך אני הייתי נוהגת לפחות. ובאמת הלוואי שאלו תמיד ישארו הדילמות שלנו. יום מקסים לכן...

אני לא הייתי מתערבת

הפעילות החברתית והטיולים של בית הספר היום הם רדודים מאוד וממש לא הכרחיים. הטיולים האלה היו בעיני בזבוז כסף משווע. אף אחד מילדי לא יצא כולל המכיניסטית שבדרך כלל היתה משתתפת בכל פעילויות בית הספר. אני שמחתי על כל אגורה שנחסכה (אבל אם רצו - שילמתי). אני חושבת שלא צריך להתערב בהחלטות האלה ולהיות השוטרים של בית הספר. אני זוכרת שהיו מתקשרים אלי מבית הספר כדי שאעזור לשכנע, וזו היתה הזדמנות בשבילי לשטוח את כל הטענות. אותו הדבר גם לגבי המסע לפולין. גם השוטר שלי רוצה לעשות רשיון עכשיו ברגילה. להזכירכן עשה 2 טסטים ונכשל לפני הגיוס (שנה וחצי) ועוד מעט יפוג תוקף התיאוריה. קבעתי לו שיעורים לרגילה שבוטלה. הוא יהיה ברגילה שבוע יותר מאוחר.

אתמול בלילה

ב-12 מתקשר השוטר ולוחש (כי כולם ישנים) שביטלו לו את הרגילה ושולחים אותו למבדקי קצונה בשבוע הבא.

ל י ת י1

New member
איזה יופי של לחישה

שיהיה לו בהצלחה, איזה כיף לשמוע שהוא מממש את היכולות שלו. ובהצלחה היום לסגלגל שלך

מנפלאות מזור

מזור זה המקום בו פונים חיילים בענינים רפואיים לזימון תורים ובין השאר גם תלונות. בניתוב שיחות לתלונות צריך להקיש 3. לאחר ההקשה נשמעים 2 צילצולים ואח"כ צליל תפוס. כיוון שכך, פשוט לחצתי בניתוב השיחות על אחד המספרים האחרים באופן אקראי והגעתי לבחורה מאוד נחמדה, שקיבלה את התלונה שלי וטיפלה בה. כששאלתי למה בשלוחה 3 הטלפון מתנתקת היא ענתה: אני לא יודעת למה זה כך, אבל על כל פנים זה כך מאז שאני כאן. בינתיים קבלתי גם דרך אותה בחורה, וגם דרך קבילות חיילים ואני ממתינה... נראה שהסגלגל שלי יכנס לניתוח מיד אחרי המחזור הנוכחי של החיילים עם הבעיות הנפשיות, בן ה-3 שבועות, ועד שיחלים כבר ישתחרר במרץ.

מיואשת, לא הצלחתי הפעם

הרופאה ביחידה בשלה. בקבילות טוענים שקיבל הוראה מהרופא על פזיוטרפיה אינטנסיבית והוא לא עשה. הוא טוען שסיכם עם הרופא שיעשה בעצמו. הרופאה דורשת חוות דעת של הפזיוטרפיסט טרם תשלח אותו לרופא, אפילו שבמסמכים כתוב במפורש שעליו לראות אותו אחרי חודש. משמעות הדבר שיצטרך לעזוב הכל (את הטירונים שקיבל היום) ולרוץ לצריפין לראות פזיוטרפיסט. יש לו בסה"כ 3 שבועות לתפקד כמפקד ולעשות תפקיד. איזו מערכת דפוקה. אלוהים. לא יודעת יותר מה לעשות. שלחתי SMS שידבר עם המפקדים שלו.

נראה שכן

אני מניחה שהטלפון הלוחש בלילה היה כיוון שהתרגש, ושהוא מאוד רוצה. יש לו קב"א 56 וגם נתונים פיזיים וגם אישיות אהודה. לטעמי הוא דוגמטי מדי, אבל במידה שמותר לצעירים. הוא לא הרפתקן שעושה שטויות. לפעמים שקול מדי ורציני מדי. הוא עבר בצבא הרבה עליות ומורדות ולכן לא לוקח כלום כמובן מאליו. הוא מפוקח ובשל ונראה לי שיהיה מפקד טוב אם כמ"כ ואם כקצין.

פולי44

New member
שאלה: הוא לא אמור להשתחרר

עוד מעט? לא ידעתי שכל כך סמוך לשחרור עדיין אפשר לצאת לקצונה

את מתבלבלת

בין הסגלגל והשוטר. השוטר מסיים השבוע מ"כים ויוצא שבוע הבא למבדקי הקצונה, והוא שנה וחצי בצבא. הסגלגל משתחרר עוד 4-5 חודשים (יחד עם הכתומה של קוליברי) ואמור לעבור ניתוח עוד לפני השחרור (מקווים). יש בינהם שנה וחדשיים בגיל.

פולי44

New member
אוקיי עכשיו הכל ברור

סליחה על הבלגן, לא קראתי מספיק טוב שזה השוטר שלחש לך בלילה

"הלוחש להורים"...

נשמע מעולה (גם במחיר של ביטול רגילה... ) שיהיה בהצלחה. גם לסגלגל שעד כה , בכל פעם שהראה סימני נבילה , הצליח להזדקף מלוא קומתו ופרח והפיץ ריחו ... מאמינה שכך יהיה גם הפעם ...

בוקר טוב

פולי מזל טוב!!!! למתבגר א'! הנה בא עוד שלב........ מתגייסת המון המון! בהצלחה לשוטר!!!! לי זה נשמע לחישה מאושרת! שויו , קוליברי, גליללאה אתמול בערב היה פה שמח
.....
תענוג לקרוא אותכן ! מצחיקולות!!!!
המשך יום טוב לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וגם לילדים שלנו
!

רק הבוקר

סיימתי לקרוא את כל הימים שהחסרתי. כדרכי אני לא משאירה אבן על אבן.
רוז - צריך להשלים שאין חלוקה צודקת (המילואים של הסטודנט). צריך לבחור צד, ואנחנו בחרנו. מאותו רגע, להכיר במציאות ולהוציא את המיטב. החוסרים בלימודים - בעיה אמיתית. ברוב האוניברסטאות הולכים לקראת.
אדמונית - מצטרפת לפניה של ליתי, שיש לקיים ועדת קבלה לחברה של חומי. לא עוברות לסדר היום. הייתי נסערת לקרוא על סיפור בעלך והוירטיגו על רקע העקיצה של האדום של מגלית. מקווה שהכל כבר מאחוריכם. את נשמעת מאוששת.
גלילאה - דרך צלחה לכסוף בדרכו החדשה, ולסטודנטית. אינטנסיבי ומרגש אצלך.
שוש - מאחלת שיהיה שקט. וההרוג המכר - עצוב כל כך.
סמדר - יותר פרטים על הנכד. את מתקמצנת במילים...אנחנו סקרנים
שירת נשים בצה"ל - בגלל הרגישות הרב הראשי לצה"ל מתמהה ואני מקווה שתהיה לו תשובה הולמת. מסכימה עם ליתי שצריך להתחשב.
מלכת הלבבות - הבנתי שהתאוששת. הכל בסדר עם החייל?
פיסטוקית, ריגש אותי לקרוא על שחור הכומתה. הכל עובר. התחלות חדשות. טוב לשים הכל מאחור.
מגלית - באמת תחושה שאת מלכת העולם, ואת מגרדת את השמים בשביל כולנו. איך הפנים של האדום, ואיך הוא מתמודד עם השבוע הקשה? וברכות לבעל שמשתחרר, ואצלנו כאן אין סודות.... הכל נשאר במשפחה
משתפרת - מאחלת לכם ימים קלים יותר ושקטים בדרום החם
צהוב - שימשיך השקט ושכל המלחמות יתרכזו רק בעגורים
מעצימה - בהצלחה ללוחמת
קוליברי - אני מבינה שהחיילת לא יצאה בסוף לטורקיה. המנומר בסדר, ושאת שוב נלחמת עם המטלות...
פולי - את נשמעת פועמת במרץ... ובריאה... בזכות הטיפול המסור של הפורום? איך הלך בבחינה למתבגר? MP
- מה נשמע אצלכם??? התחילה שנת הלימודים. את כבר מסתובבת בכל הארץ?
פנה - את עוד עושה לחם שום ביום סגריר?
ליתי - בעניני השאלת מתבגרות, גם אני רוצה להצטרף לסבב... ואולי גם לסבב השידוכים...
לגבי הדיון בנושא SMSים של"אני אוהב אותך" "את מלכה" "מתגעגע" וכו', אני מוזנחת במיוחד, אצלי לא רק שאין כאלה, גם אין SMSים בכלל.
קטיפה - שמעתי על הקיצוצים השנה במכסה לשנת השרות, אבל למה אחרי שהתחילו כבר. צה"ל כל כך מרגיז בהתנהלות שלו. מחזיקה לכם אצבעות. אני לא יודעת אם מניתי את כולם.. אבל אני מלאה אתכם, וכל העידכון האינטנסיבי שעשיתי זה עתה - מציף אותי. הרבה דמעות שפכתי כאן על קריאת השיגרה שלכן. איך, אחרי שמניתי כל כך הרבה, יש כל כך מעט נרשמות למפגש?????? ומי שלא הזכרתי, שתהיה בטוחה שאני חושבת גם עליה. הייתה לי חופשה מדהימה בירושלים. לא הייתי כלל בעיר עצמה. התגוררנו במלון מעלה החמישה. היה מזג אויר מדהים והיערות קראו לי. צעדתי בשביל ישראל, ביערות ובמעינות ובלילה בג'קוזי של המלון. חזרנו עם שרירים תפוסים והמון אוויר הרים צלול בראיות.

רגע לא סיימתי ושלחתי..הלוחש שלך נשמע מפסוט

וזה רגע ממלא גאווה במיוחד, גם לי הוא זכור ככזה, אין לי ספק שהוא עובר אותם בגדול, חמוד שיהיה בהצלחה. הכסוף שלי קיבל את הזימונים למבדקים במהלך המ"כים כבר ידענו שממשיך לקצינים.

מעצימה

New member
מפלס הלחץ עולה שוב...

לפני שלשה חודשים הובטח לחיילת שתצא לקורס מדגיות בוינגייט ותחזור למפקדהמולא למוצב..לאמן את הבנות שם...זה היה לאחר ארועים לא משהו שעברה שם עם זוכרות.מפה לשם תאריך היעד הסופי היה 2.11.11. שזה מחר....לפני שבוע ירדו לאימון חורף ואמרו לה שנדחה הקורס לא ברור למתי....ביקשה לרדת בינתיים למפקדה...אך כיוון שבינתיים המ״מ התחלף,המפקדת הישירה התחלפה,והמ״פ התחלף...אין ממש עם מי לדבר...התחילו את אימון החורף והיא כיוון שאמורה לעבור לתפקיד אחר ולא לוחמת...לא אמורה לעשות את האימון...כיוון שאף אחד לא מקשיב...החליטה שלא תעשה את האימון עש שמשהו ידבר איתה...ויפסיקו לסחוב אותה עוד ועוד...אחת המפקדות שם אמרה שמבינה אותה אבל זו לא השיטה....אז מה השיטה???? מפלס הלחץ..עולה אצלי ..סרוב פקודה...משפט. ...מה?????? אוףףףף. עד שהיה שקט כבר....

למעלה