רק הבוקר
סיימתי לקרוא את כל הימים שהחסרתי. כדרכי אני לא משאירה אבן על אבן.
רוז - צריך להשלים שאין חלוקה צודקת (המילואים של הסטודנט). צריך לבחור צד, ואנחנו בחרנו. מאותו רגע, להכיר במציאות ולהוציא את המיטב. החוסרים בלימודים - בעיה אמיתית. ברוב האוניברסטאות הולכים לקראת.
אדמונית - מצטרפת לפניה של ליתי, שיש לקיים ועדת קבלה לחברה של חומי. לא עוברות לסדר היום. הייתי נסערת לקרוא על סיפור בעלך והוירטיגו על רקע העקיצה של האדום של מגלית. מקווה שהכל כבר מאחוריכם. את נשמעת מאוששת.
גלילאה - דרך צלחה לכסוף בדרכו החדשה, ולסטודנטית. אינטנסיבי ומרגש אצלך.
שוש - מאחלת שיהיה שקט. וההרוג המכר - עצוב כל כך.
סמדר - יותר פרטים על הנכד. את מתקמצנת במילים...אנחנו סקרנים
שירת נשים בצה"ל - בגלל הרגישות הרב הראשי לצה"ל מתמהה ואני מקווה שתהיה לו תשובה הולמת. מסכימה עם ליתי שצריך להתחשב.
מלכת הלבבות - הבנתי שהתאוששת. הכל בסדר עם החייל?
פיסטוקית, ריגש אותי לקרוא על שחור הכומתה. הכל עובר. התחלות חדשות. טוב לשים הכל מאחור.
מגלית - באמת תחושה שאת מלכת העולם, ואת מגרדת את השמים בשביל כולנו. איך הפנים של האדום, ואיך הוא מתמודד עם השבוע הקשה? וברכות לבעל שמשתחרר, ואצלנו כאן אין סודות.... הכל נשאר במשפחה
משתפרת - מאחלת לכם ימים קלים יותר ושקטים בדרום החם
צהוב - שימשיך השקט ושכל המלחמות יתרכזו רק בעגורים
מעצימה - בהצלחה ללוחמת
קוליברי - אני מבינה שהחיילת לא יצאה בסוף לטורקיה. המנומר בסדר, ושאת שוב נלחמת עם המטלות...
פולי - את נשמעת פועמת במרץ... ובריאה... בזכות הטיפול המסור של הפורום? איך הלך בבחינה למתבגר? MP
- מה נשמע אצלכם??? התחילה שנת הלימודים. את כבר מסתובבת בכל הארץ?
פנה - את עוד עושה לחם שום ביום סגריר?
ליתי - בעניני השאלת מתבגרות, גם אני רוצה להצטרף לסבב... ואולי גם לסבב השידוכים...
לגבי הדיון בנושא SMSים של"אני אוהב אותך" "את מלכה" "מתגעגע" וכו', אני מוזנחת במיוחד, אצלי לא רק שאין כאלה, גם אין SMSים בכלל.
קטיפה - שמעתי על הקיצוצים השנה במכסה לשנת השרות, אבל למה אחרי שהתחילו כבר. צה"ל כל כך מרגיז בהתנהלות שלו. מחזיקה לכם אצבעות. אני לא יודעת אם מניתי את כולם.. אבל אני מלאה אתכם, וכל העידכון האינטנסיבי שעשיתי זה עתה - מציף אותי. הרבה דמעות שפכתי כאן על קריאת השיגרה שלכן. איך, אחרי שמניתי כל כך הרבה, יש כל כך מעט נרשמות למפגש?????? ומי שלא הזכרתי, שתהיה בטוחה שאני חושבת גם עליה. הייתה לי חופשה מדהימה בירושלים. לא הייתי כלל בעיר עצמה. התגוררנו במלון מעלה החמישה. היה מזג אויר מדהים והיערות קראו לי. צעדתי בשביל ישראל, ביערות ובמעינות ובלילה בג'קוזי של המלון. חזרנו עם שרירים תפוסים והמון אוויר הרים צלול בראיות.